Planiram kupit HD4870 i sad ne znam hoce li mi hiperovo napajanje od 435W biti dovoljno da je nahrani?
Moze i savjeti za neku drugu grafu ili bilo sta. Hvala!
Planiram kupit HD4870 i sad ne znam hoce li mi hiperovo napajanje od 435W biti dovoljno da je nahrani?
Moze i savjeti za neku drugu grafu ili bilo sta. Hvala!
Mislim da neće. Možda ali teško. Rađe uzmi Corsair VX450W
http://extreme.outervision.com/powercalc.jsp
Najbolje da ovdje izaberes svoje komponente, te provjeris koliko Watta treba da bi to sve funkcioniralo...
Core2Duo E6400 2.13
HDD 250GB + 500GB
3GB ram
Ja ti preporucujem da uzmes Corsair 500w pa ces bit miran s napajanjem, jer u suprotnom bi moglo biti problema s stabilnosti, kad vec imas takvu graficku i kad si je dosta platio nemoj stediti na napajanju jer je ono vrlo bitna komponenta u kompu!!!
Ja ti preporucujem da uzmes Corsair 500w pa ces bit miran s napajanjem, jer u suprotnom bi moglo biti problema s stabilnosti, kad vec imas takvu graficku i kad si je dosta platio nemoj stediti na napajanju jer je ono vrlo bitna komponenta u kompu!!!
Corsair od 550w je prilicno skup 630kn u linksu, a slobodno mozes i uzeti taj Chiftec od 550w koji je 500kn u vemilu i to je dobro napajanje!!!
Potpisujem.Ja imam Chifa i nisam imao problema s njim.