ma pustite decka, tj. ignorirajte, zaigro se s nekom pricom i vrti ju vec mjesec dana.
prica se mijenja svakih dan-2, ulovis ga u lazi, izmisli nesto, smulja i nastavi dalje
kaze da ce mijenjat grafu jer je neispravna i da, da sad ce, samo sto nije, onda ju jest zamijenio, pa nije pa bude pa kupuje jedno 5 razlicitih gtx-ica, pa neke rezultate i bencheve spominje, pa mu netko posudi gtx 275 pa i s njom testira i naravno da nevalja 5850 nikad (u pola slucajeva zaboravi spomenut da je to jos uvijek ona prva neispravna) ... ma joj, nakraju svaki put ista prica, ostaje pri 5850, sutra je nosi na popravak pa ce vidjet...
sutra otvori novu temu i sve iznova
covjek je otvorio xy tema, jedna mu se izbrise, druga zalocka, dobije zuti karton i nastavljo istu pricu... a mlad je, 16 godina, skoro 17, misli da je faca, mozda i je faca u razredu svom gdje netko pusi te price
probas mu pomoc, zahvali se, kaze da, da, naravno, sutra pravo u servis... i ko da se nikad taj razgovor nije vodio sve iznova
pratite ga tjedan dana, citajte i druge njegove teme, sve ce vam biti jasno
meni je samo zao ljudi sada koji vec po n-ti put moje citaju, sam sebi sam vec dosadan
vec sam molio wierdeqa da se odluci, napravi neku zamjenu i prestane s ovom pricom... nista
jos cu nakraju ja zuti dobit radi spama...
ma....
al kad fakat ispada po ovom podforumu koju god temu otvorim eto wierdeqa i njegove price i uvjek jedno te isto i stalno u krug
EDIT: @Hyperion SRETAN RODJENDAN!!!!!!!!!