Tmp ce ovisit o hladjenju a ne o dizanju napona izravno, ja sam imao msi 1gb sa jednim ventom a sada imam msi twin frozr 3 2gb i stvarno je tisa i hladnija i bolje se kloka ali razlika nije pretjerana izmedju 1 i 2 gb verzija vise je razlika u buci tj ova sto sad imam je tisa - tek ce ubuduce mozda biti razloke izmedju 1 i 2 gb kartica a sto se tice klokanja ta grafa je i na stock dobra na 1050 je jako dobra ali zasto neizvuci maksimum ako se moze dakle nekih 1150 bi trebala moci svaka - izmedju 1170 1470 na kolioo je moja i 1050 1200 je nekih 7-9 frameova razlike pa zasto ne i to iscjedit iz grafe kad je garancija 3 godine -
Ako sam te dobro skontao, govoris kako temp ovisi cisto o hlađenju, a ne o naponu?
Ispravi me ako grijesim.
Ne, naravno da ovisi i o naponu ali ne izravno (ima gore u mom tekstu tocno taj izraz) dakle ne izravno nego posredno preko frekvencija koje rade na tim naponima ali mi se nije dalo to pisati, htio sam reci da tmp najvise ovisi o vrsti hladjenja koje je na kartici a ciljao sam na razlike u tmp izmedju istih modela kartica sa razlicitim hladnjacima.