Daklem jednu ili drugu?
Sheme tipa savjetovanja Radeona nisu poželjne... želim samo Nvidiju...
Šta savjetujete? E da, i monitor je 30" Dell!
All the best,
eXec
Daklem jednu ili drugu?
All the best,
eXec
uzmi gtx 280,sli rješenja nisu dobro rješena u nekim igrama.
Daklem jednu ili drugu?
All the best,
eXec
I ja se brusim na GTX280 iako u drugom stroju imam GX2, no.... velika je reza na
Dellu u igri a GX2 zna pokleknut u Crysisu.... Ni sam nisam bio siguran sta oko tog
jer GTX280 ima solidne performanse a navodno u velikim rezama je dosta brza
od GX2 i ono najbtinije , dok nije pod opterecenjem interna arhitektura iskljucuje
"procesore" i potrosnja pada na neku mizeriju, sto kod GX2 nije slučaj i ista
konstatno čupa kubik struje....
All the best,
eXec
"BTW. Kolika je rezolucija na tom monitoru? Nekak mi se cini da se neces bas naigrat :/"
2560x1600 ;))
All the best,
eXec
dok nije pod opterecenjem interna arhitektura iskljucuje
"procesore" i potrosnja pada na neku mizeriju, sto kod GX2 nije slučaj
All the best,
eXec
Za tu rezu će 3X GTX280 kartice biti dovoljne, ništa više nego dovoljne.
Pogledaj rezultate za malo manje reze pa če ti sve biti jasno
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/13/amd-ati-radeon-hd-4870-x2/6
Kupi jos jednu GX2 i stavi u SLI s tom starom....tak će već bit bolje... bit ce ti malo jedna ;)
GTX280 definitivno. Brži je od GX2 ponekad, hladniji, tiši, manje troši i novije je uvijek bolje u tom slučaju.
I naravno, za igranje na nativnoj rezi morat ćeš baciti novce odnosno platiti 3 komada po 3000-3500kn za neki prihvatljivi framerate.
Eh da, čini se da je 9800GX2 zaista nešto brži u nekim situacijama, ali zapamti, jedan čip je ugodniji.
http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-gtx-280,1953-19.html
Neces se naigrat s jednom grafickom..barem gtx280sli
Ako se nade sa strane jos kojih 3000kn onda 3-way sli
10,000kn za grafiku za igre... to moraš ili bit pripadnik roditelja zlatne mladeži HDZ-a, idiot ili pijani milijarder...
10,000kn za grafiku za igre... to moraš ili bit pripadnik roditelja zlatne mladeži HDZ-a, idiot ili pijani milijarder...
Damn koje pitanje. Ovo bi trebalo bit zabranjeno zakonom, Sli 280tki. Jel to uopće praktično izvedivo (trebalo bi ti napajanje od kilovata u naponu snage). By the way na 30" monitorima se igraju samo u lošim američkim filmovima, u praksi to baš ne pali, barem ne tako da bude ugodno. I GTX280 je dosta rizičan čip, prevelika kompleksnost i upitna kvaliteta Nvidijinih komponenti u zadnje vrijeme, nije da baš ulijeva pouzdanje. Nitko još uvijek ne može reći kako če se držati za jedno godinu dana, i hoćeš li ti biti prvi u redu s tužbom, pjevajući "vrati pare Nvidia, za djecu gamere".
daj se odi propucat