neka čitaju malo ovaj forum pa će doći do vjernijih podataka.

// gle ovako: svaka čast tebi što se "boriš" i što si završio fax, i ja bi ga završio da sam imao 7 soma eura, i da imam barem kuma...

Nije strašno, ali žulja...
...
sad ćeš dobit jezikovu juhu od svih ovih Bug-fanova u stilu
"aaAAA, EErrrRRr.. AkO Ti sE NesViĐa BUg, ČiTaJ NEkaJ DrUgO... eeEEeEe..."
već odavno stoji pravilo da sve što u Bug-u preporuče je šit a što popljuvaju je Best Buy...
// DA o tome ja pričam cijeli dan, al evo izgleda da ipak ima ljudi koji imaju isto ili slično razmišljanje. I u upravnom socijalizmu je bilo da direktor ima 4-5 puta veću plaću od SSS radnika, pa su se radnici zezali kao pa nema od 5 guzica da ima 5 puta veću plaću, i tak... znači bila je nekakva normalna hijerarhija. Ali gospodo draga, može li mi netko objasniti kako u današnjem sistemu npr. gospon Marinac bivši član uprave Podravke ima 140 tis. kn plaću (stočetrdesettisućakuna) a SSS radnik u istoj toj Podravci, radi 3 smjene ubi se od posla i ima pišljiva 2 soma kuna?!?! Kolko je to puta veća plaća?!?! Jel to normalno?!?! Odgovor se sam nameće = Marinac smjenjen s pozicije člana uprave (jer je sve usro i pokro što se moglo), Podravka grca u govnima, (posuđuju se novci od stranih banaka da bi se ljudima isplatila plaća), i pitanje je hoće li 15.10. uopće doći plaća. Znate li koliko je tih direktora, menadžera i ostalih mansona zaposleno u Podravci, treba svima njima svaki mjesec na tekući sjest par milijončeka. Evo, to je slika naše Podravke, koja bi trebala biti uzor. A kad Podravka prdne u šiš, cijela Podravina će postati šaka jada. Eto ti dobrog sistema. Nekažem da je nekada bilo dobro, nego samo potvrđujem ovo što je rekao pinco, samo loše stvari su ostale nakon promjene sistema. Narod nije bio sretan u komunizmu, htjeli smo bolje, ali jesmo li zaista i dobili bolje??? Jesmo li se zaista za ovo borili??? Koliko moram biti jadan kad razmišljam da ako si kupim bolju grafičku da će mi struja biti skuplja???
// DA o tome ja pričam cijeli dan, al evo izgleda da ipak ima ljudi koji imaju isto ili slično razmišljanje. I u upravnom socijalizmu je bilo da direktor ima 4-5 puta veću plaću od SSS radnika, pa su se radnici zezali kao pa nema od 5 guzica da ima 5 puta veću plaću, i tak... znači bila je nekakva normalna hijerarhija. Ali gospodo draga, može li mi netko objasniti kako u današnjem sistemu npr. gospon Marinac bivši član uprave Podravke ima 140 tis. kn plaću (stočetrdesettisućakuna) a SSS radnik u istoj toj Podravci, radi 3 smjene ubi se od posla i ima pišljiva 2 soma kuna?!?! Kolko je to puta veća plaća?!?! Jel to normalno?!?! Odgovor se sam nameće = Marinac smjenjen s pozicije člana uprave (jer je sve usro i pokro što se moglo), Podravka grca u govnima, (posuđuju se novci od stranih banaka da bi se ljudima isplatila plaća), i pitanje je hoće li 15.10. uopće doći plaća. Znate li koliko je tih direktora, menadžera i ostalih mansona zaposleno u Podravci, treba svima njima svaki mjesec na tekući sjest par milijončeka. Evo, to je slika naše Podravke, koja bi trebala biti uzor. A kad Podravka prdne u šiš, cijela Podravina će postati šaka jada. Eto ti dobrog sistema. Nekažem da je nekada bilo dobro, nego samo potvrđujem ovo što je rekao pinco, samo loše stvari su ostale nakon promjene sistema. Narod nije bio sretan u komunizmu, htjeli smo bolje, ali jesmo li zaista i dobili bolje??? Jesmo li se zaista za ovo borili??? Koliko moram biti jadan kad razmišljam da ako si kupim bolju grafičku da će mi struja biti skuplja???
koja mutava tema da boli glava. obje kartice nista ne valjaju nabavite si xbox 360 ili ps3 i derite , sve ce vam igre radit nadolazecih par godina. Neko je shvatio preozbiljno i uzeo si k srcu sta je casopis reko da je 260 bolja omg i sta sad os si zile rezat ?
Ja sa svoje dvije 9800 gtx koje sam platio manje od 2100 kuna obje sa garancijom derem i 4870 i 260 tak da mwuahaha. (moro sam ovo napisat jer je debilno se svadat koja je kartica bolja)
Vidim da ekipa iz ove teme ima dosta vremena na bacanje, pa bolje da to vrijeme iskoristite u mojem vinogradu. Malo rekreacije vam neće škoditi, a ni grafičke vam više neće zaokupljati moždane vijuge.
E da, neka svako uzme primjerak Bug-a, peče se odojčić pa da imamo čime potpaliti..
Bugovci ima koga da stavi ovo pod kljuc :D
Ova tema je totalni off topic...
BTW unknown kad vec nekoga optuzuješ da ne zna onda bi morao malo i pripazit na pravopis.
Ne znam se piše odvojeno. Vidim da su ti gramatika i pravopis u banani...
Osobno nikad ne pazim na pravopis dok pišem po forumu jer nemam volje ali kad bi vec upirao prstom u nekoga, kako ne zna onda bi malo pripazio da ne ispadnem licemjer.
PS. isto tako probaj ne toliko spamat jer tvojih postova ima svugdje a nemaju veze sa temom.
E ljudi kakavo je u BiH stanje s cjenama grafickih?
Mozda da malo skoknem donde ako je jeftinije?
Cijene su iste ili malo vece. Uracunaj u to troskove odlaska i mislim da ti se nece isplatiti, cak ni ako promjenis kune za marke (ili eure) po nekom povoljnijem kursu.
Cijene su iste ili malo vece. Uracunaj u to troskove odlaska i mislim da ti se nece isplatiti, cak ni ako promjenis kune za marke (ili eure) po nekom povoljnijem kursu.
Uzmimo za primjer HD4850.
Najjeftinija na koju sam nasao je 282,- KM bez PDV-a, 330,- KM s PDV-om (sad su cijene jos malo skocile). Preracunato u kune po kursu 1 KM=3,7 Kn, to izadje
1.043,40 KM bez pdv
1.221,- KM sa pdv
Koliko sam upoznat, u HR je cijena sad 999,- Kn.
Znaci u startu je neisplativo, cak i ako vratis pdv i provuces se na carini, u gubitku si. A i cijene goriva su u oblacima... :)
EDIT: Najjeftiniji shopovi su genelec.ba i ingel.ba iz Tuzle.
Podforum"Graficke Kartice" a vi brljate o dobavljivosti BUG-a u Bosni.
E bolan necete.
CLOSED!