Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Gtx 9xx Club

306.79

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Re: Gtx 9xx Club
Kvod kaže...
MEGATAMA kaže...
Vani milijun stupnjeva u sobi 3 stupnja manje i grafa na 1500mhz u witcheru 3 na 64c a ventovi se necuju..........nvidia je puno toga napravila kako treba sa maxwellom............

Znam da nije tema, ali koje točno drivere koristiš?

Hvala.

353.38

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Ima tko problema sa crashiranjem drivera? Meni svaki dan bar jedanput crasha . Radi se o MSI GTX 970 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GreenLife kaže...

Ima tko problema sa crashiranjem drivera? Meni svaki dan bar jedanput crasha . Radi se o MSI GTX 970 .

meni se ovo desavalo sa prijasnjim driverima, doduse ja sam vec duze vremena na windowsima 10 i ni jedanput se nije crashala

driveri koje koristim su 353.30 ali nisam ziher da su ti driveri za windows 8/7

13 godina
GreenLife kaže...

Iskljuci Hardware acceleration u Chromeu.

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Nadam se da je do toga. Sada je na OFF :) ...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kakva su iskustva sa novim 353.50 driverima koji se Windows 10 povuce preko windows update-a?

Evo i linka za manual download http://forums.laptopvideo2go.com/topic/31572-nvidia-geforce-driver-35350-for-windows-10/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GreenLife kaže...

na GTA V radi odlično, a na Witcheru 3 malo-malo .... 

16 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Svi nahvalili msi, a mene dopala strixica (970)

Prvi dojmovi: Za sada odvrtio samo unigine valley 1.0 i coil whine se pojavljuje jedino na exit meniju.

Kad stignem, odvrtit cu jos tog, nadam se da će biti ok

Što se tiče oc, za sada je na 1450 boost, 1500 je crashalo valley...

5 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

s power limitom na 120% ti se rusi na 1500mhz?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

je pa nemaju svi inzinjerske sample kartice ko ti! 

kaj se cudis ko pura dreku bzvz 

kolega odlicna reza 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 23:59 (4mal).
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pa jedino asus kartica ima tdp od 120%(koliko ja znam), dakle 1500mhz je moguce ostvarivo bez da moras dirati bilo sta drugo(citaj napon)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

ali ne i svaka ocito 

moj 970 sli se kreshal na 1460 mema

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 0:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

ali ne i svaka ocito 

dobro za tebe znamo da neznas:P

17 godina
Gtx 9xx Club

znam znam koliko i ti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

s power limitom na 120% ti se rusi na 1500mhz?

Nisam siguran za taj power limit, u gpu tweaku (asus) nisam dirao power target.

Kažem, nisam baš imao vremena za oc pa sam nešto nabrzinu bacio.. Budem to kako treba obavio kad smognem vremena :)

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

nemas bojazni nikakve, time powecas tdp kartici(powerlimit ili p. target isti vrag:)! slobodno do daske i radit ce kao podmazano!cisto da splasimo ovog 4mal-a;):p

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 0:40 (Stjepanj).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
4mal kaže...

ali ne i svaka ocito 

dobro za tebe znamo da neznas:P

A ti kao nesto znas? Pa nije atomska fizika, ne pravi se pametan. 

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ovo je sve šala,e almine nikad od tebe "klokana"

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

ovo je sve šala,e almine nikad od tebe "klokana"

Ne mozemo svi biti klokan kao ti. Frajer pokupio svu pamet svijeta jer zna povuci slider za par megaherca. :P

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Sta nije najbolja Gigabyteova 970 za clockanje:

http://www.overclock.net/t/1516121/gtx-970-comparison-strix-vs-msi-gaming-vs-gigabyte-g1#

Citam taj clanak, pise niti da ne dostigne power limit od 100% nego nekih 92% kada ju se clocka na 1500 (core). Naveli su jos razloga zasto se cini kao najbolja za to ako se kome da citati.

Jedan od dodatnih razloga je sto je Gigabyte takoder izveo bolje hladenje za VRM nego Asus i MSI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Mogu potvrdit ovo da ne prelazi 92% Power limit na 1500mhz. Gigabytova g1 je odlična. 

15 godina
Gtx 9xx Club

evga classified se vjerovatno najbolje clocka, ali sve je to lutrija.. može se dogoditi da se referentna može bolje clockati od neke g1 kartice

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
alen29 kaže...

http://www.overclock.net/t/1516121/gtx-970-comparison-strix-vs-msi-gaming-vs-gigabyte-g1#

Citam taj clanak, pise niti da ne dostigne power limit od 100% nego nekih 92% kada ju se clocka na 1500 (core). Naveli su jos razloga zasto se cini kao najbolja za to ako se kome da citati.

Jedan od dodatnih razloga je sto je Gigabyte takoder izveo bolje hladenje za VRM nego Asus i MSI.

Magibagi kaže...

Mogu potvrdit ovo da ne prelazi 92% Power limit na 1500mhz. Gigabytova g1 je odlična. 

a što vam to vrijedi, kad stjepko kaže da su điđine grafe od 9xx serije katastrofa 

nego Magibagi, što se tiče ovih primjedbi da je giga najglasnija u konkurenciji, jel možeš reći svoje dojmove - koliko je to ustvari glasno

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 10:41 (picajzla0707).
17 godina
Magibagi kaže...

zasto ja nemam power limit u msi afterburneru?

reinstalirao sam unlockao itd ali meni se na g1 ne pokazuje slider power limit :(

17 godina
picajzla0707 kaže...
alen29 kaže...

Magibagi kaže...

a što vam to vrijedi, kad stjepko kaže da su điđine grafe od 9xx serije katastrofa 

nego Magibagi, što se tiče ovih primjedbi da je giga najglasnija u konkurenciji, jel možeš reći svoje dojmove - koliko je to ustvari glasno

nije glasna.

14 godina

Glasna je u usporedbi s recimo MSI i ASUS. Tiha je u usporedbi s referentnom. 3 ventilatora su 3 ventilatora, dosta oni pušu kad se igra.

12 godina
buljo781 kaže...

Glasna je u usporedbi s recimo MSI i ASUS. Tiha je u usporedbi s referentnom. 3 ventilatora su 3 ventilatora, dosta oni pušu kad se igra.

tri venta u odnosu na dva su 50% više hlađenja (ako su iste veličine), ali u isto vrijeme nisu 50% veća buka, jer se ona ne zbraja po "seljački" 2+1 

tako da to vjerojatno više ovisi o samim ventovima i koliko oni zuje - kod mene su u kućištu 4 venta + 135mm na cpu i kad ih sve upregnem (niti jedan se ne vrti preko 80%) još su uvijek nečujni

...sve dok se ne upali ovo smeće od grafe koje huči kao hooverova brana

koliko sam čuo niti ti ventovi na điđi se ne vrte na maksimumu, pa jel su stvarno toliko glasni u odnosu na ove druge?

14 godina

Pa čovjek ti kaže jer ima tu grafu i ti sad njemu prodaješ pamet ? Imao je moju bivšu MSI GTX 760 koja ima sličan hladnjak kao i GTX 970 MSI a kod GTX 970 je ili tiši ili sličan kao na GTX 760 pa ti može reći kakvo je stanje. Ne znači ti to da ako puše više zraka (tri venta pored dva venta) da je 50% više hlađenja. Što se tiče buke tu si još više promašio jer rast buke recimo sa 30 decibela na 45 decibela je 50% na papiru a subjektivan dojam je da je glasnije nekoliko puta a ne samo za pola glasnije nego kad je 30 decibela.

14 godina
picajzla0707 kaže...

koliko sam čuo niti ti ventovi na điđi se ne vrte na maksimumu, pa jel su stvarno toliko glasni u odnosu na ove druge?

Manji su od ostalih ventilatora, brže se vrte i dosta se čuje strujanje zraka. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice