Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 957.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

bez slike se nemre u klub... pocet cu naplacivati clanarinu za takve

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club
Pa izgleda kao i svaka druga 970 gaming...nije da sam ja dobio sa potpisom Madonne :)
Kad ju slikam stavit cu neku sliku ak je to pravilo ovog kluba :)
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Gtx 9xx Club

Ali sa njenim potpisom bi davala koji frame više.........

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
Stjepanj kaže...

Ja trenutno imam ovu...

14 godina
Stjepanj kaže...

.........won't do it again 

http://imgur.com/a/rRVB2

Isprike na prljavštini i prašini...tek sam stigao s posla pa nisam ni imao vremena ništa urediti a očito sam morao uslikati da se registriram

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Granzon kaže... 

http://imgur.com/a/rRVB2

Isprike na prljavštini i prašini...tek sam stigao s posla pa nisam ni imao vremena ništa urediti a očito sam morao uslikati da se registriram

Koji je to cooler na procesoru? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...

Koji je to cooler na procesoru? 

Mugen 3 rev. B

Kolko dobro hladi tolko ga je i jebeno skidati/stavljati tak da ne ide često dolje

11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pozdrav svima,

ispricavam se sto postam ovo u krivoj temi, ali mislim da ovdje mogu dobiti najkvalitetnija iskustva i mozda napokon odlucim koju graficku da uzmem.

Naime, treba mi graficka koja ce drzati sve naslove u narednih 2 godine na 60 fpsa, high postavkama, 1080p.

Dvoumim se izmedju R9 390 i GTX 970, 390X i 980 su mi malo preskupe, ali volio bih cuti vasa misljenja, kakva su iskustva s 970kom? Mislite li da se isplati uzimati ju sada ili mozda pricekati?

Bilo kakvi savjeti, makar se uopce ne ticali navedenih kartica su dobrodosli, puno sam citao o svima njima ali jos uvijek sam neodlucan jer nigdje nema definitivne odluke...

Hvala puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

KUPIS 290x,stavis 390x bios i imas 390x karticu ;)

Asusova u futuri je na snizenju.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

Ja sam kupovao prije 2 tjedna i 290x je bila iste cijene kao i 970, čak i jeftinija. 390x ti je zapravo rebrandirana 290x sa povećanom cijenom tako da ako odlučiš ići na amd definitivno idi na 290x jer je jeftinija od 300 serija a identične kartice

Ako ideš na 970 onda ti mogu preporučiti ovu moju msi-jevu koja je dosta tiha, mislim da se ventovi pale oko 58-60 stupnjeva što znači dosta tiho surfanje i gledanje filmova te čak i lagani gajming. Moj primjerak ima lagani coil whine na 90+ fps-a u igrama ali to je ništa naspram stare 280x (isto od msi-a)

A sad, 970 vs 290x.....stvar preferiranja zapravo. Amd-ova grafa je jača na većim rezolucijama, ima potpuno funkcionalnih 4gb vrama za razliku od 970 koja ima 3.5 gb koji radi na visokim brzinama te 0.5 gb koja radi na dosta sporijim brzinama.

Amd-ova troši dosta više i treba jače napajanje, više se grije (iako je to problem jedino ako uzimaš referentni primjerak što zaista ne bi trebao učiniti) i to je zapravo to.....i da...cuda vs opencl..opet, napominjem stvar preferiranja.

Zapravo, koju god da odabereš nećeš pogriješiti :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
drakula789 kaže...

kaj mislis da li ce se to moci napraviti u buducnosti?

edit: tj. da preformuliram pitanje, da li se događalo tako šta s prijašnjim amd karticama (nisam ih pratio baš)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 21:06 (Rasho).
14 godina
Rasho kaže...
drakula789 kaže...

kaj mislis da li ce se to moci napraviti u buducnosti?

edit: tj. da preformuliram pitanje, da li se događalo tako šta s prijašnjim amd karticama (nisam ih pratio baš)

Da, mogao si npr. flashati 7970 u 280x ili 7870 u 270x itd itd itd.....

Također, bilo je slučajeva di su određene grafe mogle biti otključane npr. 7950 u 7970....slično kao i kod procesora kad si mogao athlona x3 otključati u x4, no te su kombinacije ovisile o primjercima jer su obično bile "zaključane" zbog nedovoljno stabilnih komponenti.

Moj stari x3 je još uvijek otključan u x4 i radi dobro, dok je frendova 7950 vraćena na originalni bios jer je bacala artifakte nakon određenog vremena..dakle zavisi od primjerka do primjerka.

A 7970 u 280x je prolazilo bez problema jer su to zapravo identične kartice koje se jedino razlikuju u biosu

13 godina
Granzon kaže...

Također, bilo je slučajeva di su određene grafe mogle biti otključane npr. 7950 u 7970

to nista ne znaci kad ne mozes otkljucati shadere :/

Mada otkljucavanje 290X u 390X lijepo zvuci a koliko se zapravo dobije tu, citao sam da su ljudi imali dosta problema s tim...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 22:01 (chaselol).
15 godina
chaselol kaže...
Granzon kaže...

Također, bilo je slučajeva di su određene grafe mogle biti otključane npr. 7950 u 7970

to nista ne znaci kad ne mozes otkljucati shadere :/

Mislim da je mislio na 6950>6970

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 22:11 (Puls3).
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Puno hvala na odgovorima, citao sam i sam o tome da je 390X zapravo rebrand 290X ali cinjenica je da zbog vise potrosnje tu graficku ne bih mogao OCati ni malo (Seasonic 650W PSU),

dok bih 970ku mogao, barem kako sam zakljucio iz raznih clanaka, dici za oko 100mhz core dajuci joj jos taj maleni boost koji ju stavlja 'on par' sa 390X koja je skuplja ili 290X s kojom nisam siguran bih li postigao efekt 390Xice.

U ovom trenutku mi definitivno 970 nosi krunu, dosad sam bio velik AMD fanboy ali cini mi se da cu ovog puta isprobati nvidiu..

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Puls3 kaže...

Mislim da je mislio na 6950>6970

Je imaš pravo, mislio sam na tu ali davno je to bilo pa sam se zabunio...uostalom kolko amd već vuče 7xxx seriju ja više i ne znam za druge

14 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...

Puno hvala na odgovorima, citao sam i sam o tome da je 390X zapravo rebrand 290X ali cinjenica je da zbog vise potrosnje tu graficku ne bih mogao OCati ni malo (Seasonic 650W PSU),

dok bih 970ku mogao, barem kako sam zakljucio iz raznih clanaka, dici za oko 100mhz core dajuci joj jos taj maleni boost koji ju stavlja 'on par' sa 390X koja je skuplja ili 290X s kojom nisam siguran bih li postigao efekt 390Xice.

U ovom trenutku mi definitivno 970 nosi krunu, dosad sam bio velik AMD fanboy ali cini mi se da cu ovog puta isprobati nvidiu..

Nema te single kartice koja bi oznojila tvoje napajanje, tak da tu nemaš brige...

15 godina
Stjepanj kaže...

slike govore više od riječi  

liquid
11 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...
Stjepanj kaže...

slike govore više od riječi  

Jel postoji mogucnost da vidimo sliku cijele konfe? Citam 'moj pc' i lagano sline cure... hahah

15 godina
Gtx 9xx Club

imas sliku na profilu..poslikat cu je dok stavim  blok na gpu i ubacim je u konfu 

trenunto se igram s dodatnom garancijom na 5 god preko ewga supporta

liquid
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 9:22 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
zagy15061984 kaže...

ajde molim te obavijesti nas kako je to prošlo, jer i meni je evga privlačna zbog te mogućnosti i svakako bi išao na njihovu grafu, ako je to moguće doplatiti garu izvan sad-a

12 godina
zagy15061984 kaže...

imas sliku na profilu..poslikat cu je dok stavim  blok na gpu i ubacim je u konfu 

Nisam znao za opciju od 5 godina garancije......fantasticno bas fantasticno.

14 godina
Gtx 9xx Club

Daj javi obavezno za tih 5 godina garancije, ako ispadne dobro idem na 980ti od evge. Za sada se ceka dcu3 od asusa, ali ako ima 5 godina rade cu to uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zajeb kaže...

Daj javi obavezno za tih 5 godina garancije, ako ispadne dobro idem na 980ti od evge. Za sada se ceka dcu3 od asusa, ali ako ima 5 godina rade cu to uzet.

koliko znam nije samo to prednost(5g gare) vec ako stavljas vodeni blok garanciju ne gubis...lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Gtx 9xx Club

jamstvo na titan x produljeno na 10 godina :)))

na regani proizvod moze se produziti jamstvo s 3 na 5 ili s tri na 10..

jbt. dali su mi kupon na 50 posto nize ako uzmem napajanje preko njih  .. odlucio uzet EVGA SuperNOVA 1600 T2 titanium  za 236 eura :))

liquid
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 15:48 (zagy15061984).
Moj PC  
15 0 hvala 10
12 godina
Gtx 9xx Club

A taman sam krenuo pisat post pohvala koliko sam zadovoljan sa MSI 970 Gaming LOL.
http://www.pcgamer.com/the-best-graphics-cards/

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 15:43 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

A taman sam krenuo pisat post pohvala koliko sam zadovoljan sa MSI 970 Gaming LOL.
http://www.pcgamer.com/the-best-graphics-cards/

I ja sa svojom. *knock on wood da tako bude i dalje. Overclokirala se bez problema, a i dalje je hladna i nečujna. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
zagy15061984 kaže...

jamstvo na titan x produljeno na 10 godina :)))

na regani proizvod moze se produziti jamstvo s 3 na 5 ili s tri na 10..

jbt. dali su mi kupon na 50 posto nize ako uzmem napajanje preko njih  .. odlucio uzet EVGA SuperNOVA 1600 T2 titanium  za 236 eura :))

dakle, može se uredno produžiti gara i kod nas, super - sad se nemam što mislit između r9 380 ili gtx 960, idem na evgu + gara na 5 godina

eh da, treba napomenuti i kako proširenje garancije ne košta jednako za sve proizvode, ovisno o cijeni proizvoda smanjuje se i naknada za produženu garu - tako bi mene za 960 koštala 15 dolara

13 godina

Sta se palite na tu garu od 10 godina ne razumijem vas realno? Za 5 godina te grafe ce biti zaboravljene, staro gvozdje 

17 godina
Gtx 9xx Club

da ali kad je prodas dobis vise radi dulje garancije 

Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice