nespretno sam se izrazio, ali ciljao sam na neke klasične (za kućne monitore) dijagonale 23"-27"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja vidim razliku samo između AA off i 2xAA, ove veće uopće ne vidim (sjebano oko? :D)
1080p 23.7" monitor
ja vidim razliku samo između AA off i 2xAA, ove veće uopće ne vidim (sjebano oko? :D)
1080p 23.7" monitor
ma pazi vidim i ja razliku kada se trudim da ju vidim i kada je statična slika pa se zagledam u rubove, ali dok igram, dok se sve kreće u mom slučaju na 23" FHD ne kužim nikakvu razliku. Zato me i zanimalo kakva je situacija na nekakvim ajmo reći normalnim dijagonalama sa 4k rezolucijom (očekivao bi da se uopće ne kuži).
ma i bolje ti je da ne vidis, nece ti trebati jači GPU :D
Ako se sad nisam shlagiro ahhahha (kolege me cudno gledaju na jobu )
Predlazem ovo za izjavu danaaaa
Da, sporo, ali nigdje nikakvog "stutttera". Mislim da ljudi ne kuže što je stuttering, a što jednostavno loš FPS.
Bolje imat 30lock nego 147388 fpsa sa stutteringom
Bolje imat 30lock nego 147388 fpsa sa stutteringom
Da. Ovo ovdje što se vidi nije stuttering, nego jumpy framerate.
- Minor performance tweaks for GTX970 users
- Minor performance tweaks for GTX970 users
Hmm sta li im to znaci. :)
rugaju nam se indirektno eto sto znaci , mamicu im...
Ja tu ne vidim nista pozitivno. Jedna od stotinu igara ce biti optimizirana za GTX970 i njenu vram memoriju, u to sam siguran.
Specificna gtx970 arhitektura?! Zanimljivo;)

a kaj ti sad ne pase, da moras nama spushtat i trolat bzvz....
da je rekao syebana ne bi bilo prigovora
Dying Light trazi dosta jak CPU za igranje na maxed out detaljima (ako je view distance na 100%). Najjaci/najnoviji CPU-i koji su klokani imaju problema s ovom igrom jer je prva jezgra zakucana na 100%
Ja tu ne vidim nista pozitivno. Jedna od stotinu igara ce biti optimizirana za GTX970 i njenu vram memoriju, u to sam siguran.
Jedna od 500 igara treba više od 2GB VRAM-a, a kamoli 3,5 GB :)
Inače, te optimizacije su vjerojatno vezane za drugačiji pristup upravljanja resursima, vjerojatno LOD-u. Ništa posebno komplicirano u svakom slučaju, ali s obzirom na ogromne probleme koja igra ima s bugovima, nešto što će barem malo olakšati stvar.
Koja to igra ti troši toliko na 1920?
Zanimljivo mi je čitat ove jalne AMD fanboyse, umjesto da šute i skrivaju to oni tu dolaze na temu trollat i pokretat flamewar i da bi na kraju rekli da uopće nisu ljubomorni , pretpostavljam da to rade za dobrobit svih nas forumaša (iako mi nije jasno kako nam to pomaže). No kako god nvidia i dalje nudi trenutno bolje proizvode i uvijek sam ih više preferirao od AMD-a zbog njihovih kvalitetnijih drivera i duže podrške pogotovo na linuxu koji koristim skoro kao i windowse. Oldschool igrači će znati za onaj blue screen error s amd karticama (atikmdag.sys) koji nam je zagorčavao život kad god je stigao i volio bi da nisam ni kupio amd karticu jer bi si sačuvao puno živaca
.
dying light .... kad mi predje 3.5 fps padne na 5 :/
Nema ti to veze s 970 i bugom. Dying Light trza na Titan Blacku sa 6GB na 3 i 4 potrošena. To je smeće od igre u praksi.
Nema ti to veze s 970 i bugom. Dying Light trza na Titan Blacku sa 6GB na 3 i 4 potrošena. To je smeće od igre u praksi.
uf.. vec sam se usro -.-
lol zabago se TU :D
Meni je ta igra smece i totalno mi se ne svidja iako volim zombie igre.
Evo sta ima Jay reci o ovom fiasku
Da kupujem novi pc i da imam neki realan budzet,svakako bi uzeo gtx 970 g1 jer kartica je zvijerka.
edit:jesi si se ti Tonci igrao s Titanima?
Zanima me misljenje tvoje :D
uf.. vec sam se usro -.-
to je to, svaki put kad neka igra zaštuca prvo na pamet ce pasti ovaj 3.5Gb fijasko
Budimo realni,neigrivo na gtx 970 niti na gtx 980,osim sto bi sli gtx 980 radio bolje.
bitno da pise 4k jbes kaj se teli..
, netko je spominjo da je razlika izmedu 970 i 980 u perfomansama zanemariva
, po ovom testu je 980 jaca za 25%...