Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
kole2689 kaže...

Jel to stvarno moguće da 970 OC dostiže performanse 980??

azmišljam da bi možda ipak uzeo 980 zbog cijelog ovog gafa, ali pa ako sa OC možeš dobit performanse 980 ćemu onda bacit dodatnih 1400 kn?

Isto tako se i 980 odlicno clocka, ali 980 je 4k kartica dok 970 nije.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
chaselol kaže...

Kak nije kad je.

http://www.geforce.com/hardware/technology/4k/supported-gpus

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 12:11 (steelman).
16 godina
chaselol kaže...

Prevario bi se kod djela u kojem pričaš o 4K. Ipak treba SLI za koliko-toliko fluidno igranje na max. postavkama. Razlike između 970 i 980 po pitanju 4K igranja gotovo da i nema (bez obzira na aktualni problem kod 970, kako smo i rekli razlika je minimalna naspram 980 koja tog problema nema).

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
13 godina
protjeran
Nekuzim? Ako na 980 neka igra ide u 7-fpsa a na 970-tki pri 5fps-a na 4k rezi, 980 je za 4k a 970 ne?nekuzim i dalje;)
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
Stjepanj kaže...
Nekuzim? Ako na 980 neka igra ide u 7-fpsa a na 970-tki pri 5fps-a na 4k rezi, 980 je za 4k a 970 ne?nekuzim i dalje;)

Ne kuže ni oni al nema veze

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
Gtx 9xx Club

Woah don't hate the player hate the game.

Nvidia je to rekla i sama, 980 je za 4k 

Ali hajd' barem ima 4GB memorije kako pise u odnosu na slabijeg brata 

Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
Gtx 9xx Club

promjena odluke , radi prevare i obmane sa memorijom odlučih se umjesto Asus 970 strix za Poseidon 780 platinum 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

promjena odluke , radi prevare i obmane sa memorijom odlučih se umjesto Asus 970 strix za Poseidon 780 platinum 

Neznam što bih ti rekao, čestitam ili sorry. Radi obmane s memorijom uzmeš karticu koja ima još manje memorije :)

Mislim da bi mogao požaliti, ali ajde ne mogu reći da je 780 loša kartica, valjda će ti biti dovoljna.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
16 godina
mrsmith kaže...
Horned Reaer kaže...

Neznam što bih ti rekao, čestitam ili sorry. Radi obmane s memorijom uzmeš karticu koja ima još manje memorije :)

Mislim da bi mogao požaliti, ali ajde ne mogu reći da je 780 loša kartica, valjda će ti biti dovoljna.

ma za 1080 p kako se ja igram dovoljna , ali ima i vodeno hladjenje pa cu se sa time malo igrati bit ce zanimljivije :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
12 godina
Gtx 9xx Club

prije nego naručiš, pogledaj razliku 970 vs 780 i to stock, pa kad je još nafrljiš u čemu je 970 bolja, razlika je još i veća

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
780 poseidon je brutalna kartica s mnogim rekordima, pogrijesio nisi ni u kojem slucaju! Lp
16 godina
picajzla0707 kaže...

prije nego naručiš, pogledaj razliku 970 vs 780 i to stock, pa kad je još nafrljiš u čemu je 970 bolja, razlika je još i veća

znam vidio sam to ali zanimljivo da negdje kazu da benchmark sasvim suprotno, tako da covjek ne zna kome da vjeruje. ali da zakljucimo obje su kartice odlične  

13 godina
Stjepanj kaže...
780 poseidon je brutalna kartica s mnogim rekordima, pogrijesio nisi ni u kojem slucaju! Lp

Brutalan hibrid ako je cijenom ispod 780ti i 970, isplati se uzeti bez razmisljanja! 

13 godina
protjeran
Nisu benchevi nista drugaciji, to ti sve ovisi o core clocku na kojem je radila(model)tj odvrtila!lp
16 godina
Gtx 9xx Club

Ja ću pričekati 960-tku sa 4 gb memorije......igram se na 1080p pa će biti idealna, a i cijena bi mogla biti ok.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goodie kaže...

Ja ću pričekati 960-tku sa 4 gb memorije......igram se na 1080p pa će biti idealna, a i cijena bi mogla biti ok.

Ako i iziđe s vise memorije bit ce to 3,5gb+512mb

16 godina
Gtx 9xx Club

E to bi bilo odlično.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nicky.sl kaže...
goodie kaže...

ako ne bude 2,5 + 1,5

12 godina
picajzla0707 kaže...
nicky.sl kaže...
goodie kaže...

ako ne bude 2,5 + 1,5

Pa moguce je kod zelenih pogotovo

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Malo humora, nisam se dugo ovako nasmijao :D

Moj PC  
32 0 hvala 12
13 godina
goodie kaže...

4gb na 128 bitnu sabirnicu lololololololol

Ako ti je do giga, imam ja jednu 7750 sa 4gb memorije, provjerenih 4 ne k'o kod konkurencije xD

16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

980 je ipak bitno brža, tako da nije to besmisleno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IvanCROsemo kaže...

Malo humora, nisam se dugo ovako nasmijao :D

Al ajd salu na stranu, pa oni stvarno profitiraju od ovog debakla, dosta njih po forumima se odlucila ispljunut jos tih 50ak % vecu cijenu za 980, to mi nikako al nikako neide u glavu?!

Ja ako bi ovu i vracao, uzeo bi crvene bez razmisljanja, a ovi nek trunu u paklu. Dakle prvo obecali refund i optimizarne drivere (koje bi vjerovatno radili samo do izlaska nove serije, a onda kao i inace ''ko j**** ekipu sa starim GPUima''), pa onda opovrgnuli.

Kolko kuzim dionice su im potonule, a volio bi da ih ovo kosta tako da se oproavljaju godinama! Ipak konkurencije mora biti, da imamo samo 1 prozvodjaca GPU-a bilo bi jako lose.

Iovako je situacija jako losa na podrucju CPU-a i GPU-a, vecinom samo spuste proizvodni proces, smanje potrosnju i dignu performasne za 5% i tako svakih godinu, goinu i pol.

Samo nam prepakiravaju starije generacije i prodaju pod novo, svi troje: Intel,AMD/Ati i nvidia.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 16:19 (disco).
16 godina
odjavljen

390X stiže vrlo skoro. :)

16 godina
Tonči kaže...

ne prije svibnja i to 380X  

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 17:23 (dery).
16 godina
odjavljen
dery kaže...
Tonči kaže...

Ja sam čuo ožujak i to baš 390X prva. Neke trgovine su već stavile placeholdere.

Ne govorim o Hrvatskoj.

16 godina
dery kaže...
Tonči kaže...

Ali AMD nam uz to donosi najvjerojatnije i ovo

Konacno zamjena za GDDR5 memoriju i jos jaca konkurencija.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 18:15 (lovac82).
17 godina
MEGATAMA kaže...
Minneyar kaže...
Frenkyca kaže...

I jel tko od vas tko ima gtx 970 mislis je vracat zato sto ima na kraju 3.5gb rama... jer vidim da ljudi masovno vracaju i dobivaju pare ili nadoplacuju za gtx 980

Pa nisi valjda poludio da pljunes jos tolko love kolko si vec dao za karticu koja je ultimately 15% bolja. Drzi se GTX 970 i bok zdravo do viđenja. Ili pokusaj dobit money back kad izadu nove AMD kartice pa kupi neku od njih :) Iako je po meni longshot ocekivati da ce tako nesto proc.

Dio EU smo i po djelu ovog teksta se da zakljucit da ti trgovina mora vratit puni iznos radi laznog reklamiranja ALI mi smo u Hr pa......

http://wccftech.com/amd-offering-discounts-gtx-970-owners-memory-controversy/

Ako ti trgovina nece vratit pare ili zamjeniti karticu samo kontaktiras nvidiu i oni direkt zove dobavljaca od te trgovine i srede sami zamjenu ili povrat novca tako da moraju dati.... citao sam neki su i tako radili ako su ovi iz trgovine bili bezobrazni ili nisu htijeli

17 godina

oho ljepa vijest na jesen dve u CF dok se ne stabilizira malo cijena za par 100 kunicha i samo  HARDCORE,peglaj buraz 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 18:55 (4mal).
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

HA,HA
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice