GTX 560 u crossfire sa?

poruka: 11
|
čitano: 1.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTX 560 u crossfire sa?

Pozdrav..
Imam GTX 560, 8 giga rama, intelov i5 3550..

Zelim si uzet jos jednu graficku, ali neznam koja bi mogla radit sa GTX 560 u punoj snazi..
Razmisljam ici do 1000kn +- 15%

Igram uglavnom cod 4 mp imam 250FPSa(vecinu vremena) zato nisam naviknut igrati novije igre gdje imam 30-40FPSa..pa bi htio stavit jos nesto da imam koji FPS vise..

e, da i maticna je gigabyte h77m-d3h
Hvala unaprijed

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTX 560 u crossfire sa?

S tom grafom makar koliko ja znam moraš moći igrati sve fluidno, bez problema .. A cod4 radi i na slabijim konfama na 250 fps-a .. 

GL&HF
16 godina
GTX 560 u crossfire sa?

Kao prvo ti hoćeš SLI a ne Crossfire, Crossfire je AMDov sistem.

Kao drugo s tom matičnom ništa od dvije GTXice jer ne podržava SLI,znači trebaš dvije Radeonke,

a i kad bi nabavio dvije radeonke,

ne znam koliko se to isplati jer ti drugi PCIEX slot radi sa x4 propusnošću a ne x16.

Jedino rješenje je matična koja podržava SLI i ima 2 PCIEX x16 slota.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 560 u crossfire sa?

Radit će GTX560 na x4 portu bez beda,malo manjih performansi,no zanemarivo.
Najbolja opcija ti je prodat postojeću te kupiti jaču,da se ne zahebavaš s SLI

i skaliranjem,lošom podrškom kod starijih igara etc. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTX 560 u crossfire sa?

Aha..Hvala sad mi je jasnije malo..

Neznam samo kolko bi mogo dobit za grafu, ako bi uopce uspio ikog i nac za kupnju..stara je godinu dana..

Nista onda cu si skupljat za nesto jace, imam budzet nekih 1000kn, da skuim jos nekih 500-600kn i prodam ovu grafu valjda imam za nesto jace?
I da sa GTX 560 je sve "fluidno" al ne fludino kolko ja zelim treba mi 60+ FPSa, 90-100 bi bila najbolja solucija, grafika mi nije tolko bitna 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 14:22 (SnakeEyes).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SnakeEyes kaže...

Neznam samo kolko bi mogo dobit za grafu, ako bi uopce uspio ikog i nac za kupnju..stara je godinu dana..

Nista onda cu si skupljat za nesto jace, imam budzet nekih 1000kn, da skuim jos nekih 500-600kn i prodam ovu grafu valjda imam za nesto jace?
I da sa GTX 560 je sve "fluidno" al ne fludino kolko ja zelim treba mi 60+ FPSa 90-100, grafika mi nije tolko bitna 

Ne treba ti više od 60FPS,pitaj RR na monitoru,i sam svoj mozak,koji ne može obraditi više od 60,sve iznad ti je placebo efekt.
Pa za nekih 2000kn ćeš sigurno dobiti puno jaču grafičku nego GTX 560,tipa AMD Radeon HD 7950. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
13 godina
neaktivan
GTX 560 u crossfire sa?

dal ce pasat radeonka sa intelovim procesorom?
i ja mislim isto da je moj problem sta imam 24" monitor, na manjoj rezoluciji od 1920x1080 NECU igrat,ali detalje,antialiasing cu smanjit sve na najmanje..

0 0 hvala 0
16 godina
SnakeEyes kaže...

Pozdrav..

Igram uglavnom cod 4 mp imam 250FPSa(vecinu vremena) 

Taj engine ti je glupo usporedivat s bilo cim, uz dobar cfg mozes imat i vece lockove, nekada kada sam bio za to zaluden sa svojom HD4670 sam imao 250 fps lock.
Po meni je isplativost SLI 560  nikakva. 

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
SnakeEyes kaže...

I da sa GTX 560 je sve "fluidno" al ne fludino kolko ja zelim treba mi 60+ FPSa 90-100, grafika mi nije tolko bitna 

Ne treba ti više od 60FPS,pitaj RR na monitoru,i sam svoj mozak,koji ne može obraditi više od 60,sve iznad ti je placebo efekt.

Hočeš reći da se nevidi razlika kad monitor radi na 60 i 100 Hz?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
15 godina
SnakeEyes kaže...

dal ce pasat radeonka sa intelovim procesorom?
i ja mislim isto da je moj problem sta imam 24" monitor, na manjoj rezoluciji od 1920x1080 NECU igrat,ali detalje,antialiasing cu smanjit sve na najmanje..

Naravno da ce pasat !

Nisi ni naveo jako bitnu stvar kad si spomenuo uparivanje jos jedne grafe - napajanje koje imas !

Ko sto su ti vec kolege rekli , prodaj tu GTX560 ( ako se radi o nekoj s boljim hladnjakom , mozes dobit i vise od 600kn , koliko po meni vrijedi referentna GTX560 ) , dodaj nesto para i za nekih 1.300kn uzmes HD7870 , Za nekih 1.400kn uzmes R9 270X , za nekih 1.800kn uzmes HD7950 - biraj !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
GTX 560 u crossfire sa?

Super, budem jos vidio sta cu napravit..U svakom slucaju hvala AmD,Regular John 19,Pandza94,GRDl-146,Zekat i Haf932..

Pomogli ste mi puno ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice