pozz ovako imam problem grafička Gainward GTX 560 GS 1 gb radi al se jako pregrijava čak preko 70 stupnjeva i to nakon 2-3min čim upalim igru u igri idesve glatko bez trzanja al me strah da ne izgori..HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima 2x pin kabela sa al ja imam 1 od napajanja sa 6 zica a jedan je dodatak sa 5 zica koji se moze spojiti na napajanje...jel to kakav problem ili jel mi je jedan reko da moze tako i izgorjeti
Ma nemaš frke moja vec 2 god na 85 stupnjeva radi i dalje se drzi,imam istu takvu.

Nisam siguran al brijem da ti grafa nebi radila da nije dobro napajana.

70°C je jos normalna temp. pod opterecenjem za tu grafu ! Ako joj zelis sniziti temp. , instaliraj MSI Afterburner i u opcijama ventilatora podesi si graf vrtnje venta prema temp. ! Dobis malo bucniju grafu , al imas nize temp. ( tako si podesi da ti nebude bucna ) :
imam taj afterburner složio sam si da nije bučan i da hladi malo jače...mislim malo mi je čudno pokrenuo sam arma 3 na full fps ide super jedino kad pokrenem igru za 1min je 70°C++max je bilo 75 jel tak normalno da se tako jako brzo ugrije?
Je

Nisam siguran al brijem da ti grafa nebi radila da nije dobro napajana.
ma čudno mi je to kad sam s nvidije 9600 gt 512mb preso na tu xD to je velika promjena pa me strah da ne prdne
Je
ok sad moram malo na google pogledati za te kablove dal je ok tak a radi i sa 1 samo....al onda nemozes na full igrat
A koje napajanje imas ?
Nemas brige nikakve, GTX 560 moze podnijeti do 99 stupnjeva, i to je prema nvidijinim sluzbenim podacima koji sigurno nisu apsolutno maksimalna temepratura na kojoj moze raditi.
Tak oda si lijepo namjesti ventilator da ne bude prebucan, i pocni brinuti kad temperatura predje 95, do te granice nemas se sta zamarati.
A ako ju bas hoces drzati hladnijom, u single player igrama (pa i vecini MMO igara) ti je 60 frameova u sekundi sasvim dovoljno da sve radi super glatko, tako da u afterburneru mozes namjestiti max FPS za neku igru na 60 i onda ti opterecenje grafe pada kad god ona moze prikazati vise od 60, manje opterecenje= manje zagrijavanje.
A koje napajanje imas ?
ma neko ms platinum ms-400atx p4 400w
A koje napajanje imas ?
Rijesi se tog smeca i uzmi radije corsair CX 430.
A koje napajanje imas ?
baci to ako ne želiš sprženi komp
A koje napajanje imas ?
baci to ako ne želiš sprženi komp
ma valjda će izdržat imam amd quad core 2.8ghz 4gb rama gtx 560 i 3hdd 2x 500gb i 1x 300gb dosad sam imo nvidia 9600 gt i sve radilo dobro sa tim napajanjem
nemogu sad odma kupit napajanje osim ako ne uzmem na rate još ču vidjet treba čekat plaču
Da , sve je radilo dobro , no ipak je GTX560 jača grafa i vise trosi !
zasad je sve ok :) neigram bas puno igre sa jakom grafikom tako da vrti na 35-65 stupnjeva :)
s takvim napajanjem riskiraš da ti ode i ploča, pa si razmisli...
LC Power LC6420 420W je "zaslužno" što imam novi komp. Izdržalo je 7 godina, ali kad je otišlo, povelo je sa sobom i matičnu.
ma mene ce izdrzat do novoga napajanja...