Da, Palit je usrao motku Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium 11 GB
Sestrinska firma je Gainward ali oni nisu izbacivali ni predstavljali 1080ti karticu, ionako su im hladnjaci identicni.
Da, Palit je usrao motku Palit GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium 11 GB
Sestrinska firma je Gainward ali oni nisu izbacivali ni predstavljali 1080ti karticu, ionako su im hladnjaci identicni.
Moze li mi netko objasniti kako tocno funkcionira FAST Vsync
Dakle zanima me jel bolji od standardnog vsynca koji capa fps na frejm monitora.
Kako tocno znam da radi ili ne rad? Dakle ako u global setinzima nariktam da koristi vsync FAST i u igrma stavim na off Vsync FAST ce zapravo raditi?
Ne kuzim tocno..
Palit je stvarno podbacio nakon odlične 1070/80ke :/ šteta. No, vidim da je gp102 uglavnom limitiran na oko 2000mhz core. 2100mhz postižu baš rijetki kolko vidim po recenzijama.
TL;DR: hardverski triple buffering s nešto manje laga od klasičnog v-synca. Ako baš imaš strašno bijesnu karticu ili dvostruki 1080Ti i igraš igru gdje imaš 200 FPS, a monitor ti je obični 60Hz ekran, onda koristi FVS.
Objašnjenje kad ne želiš niti jedno
(Inače dosta dobar kanal, lik zna o čemu govori).
super stvar toxic pogotvo na telki i pucacinama di ima jos vise smisla
eywa33 nisu svi moj chip se vrti oko 2050-100max ali za to moras malo dic volt.
TL;DR: hardverski triple buffering s nešto manje laga od klasičnog v-synca. Ako baš imaš strašno bijesnu karticu ili dvostruki 1080Ti i igraš igru gdje imaš 200 FPS, a monitor ti je obični 60Hz ekran, onda koristi FVS.
imam fhd monitr s ocanih 75 hz tj standardno je 60hz
nekak mislim da mi je bolje koristit fast vsync.
Tnx
Čupavi ti najbolje to radi.
Vrći na 4:22
Nema čupavi pojma. Svakako - drž' ugašeno ako baš ne moraš.
Nema čupavi pojma. Svakako - drž' ugašeno ako baš ne moraš.
dakle sav vsync pogasit i limitarat fps na rr monitra s nekim limiterom?
Čak ni limiter, jer i limiter generira malo laga.
Čak ni limiter, jer i limiter generira malo laga.
ma mora nesto limitirat fps u suprotnom grafa radi na 99% u vecini slucajeva sto dovodi do vece potrosnje i zagrijavanja.
Nisam navikao cjedit hw do ibera a i nema potrebe. Bitno je da je min fps 60 sve ostalo je samo plus.
Ja cu zakucat na 100 fpsa i eto nek se igre vrto do tog limita i amen.
jel ima tko MSI GF GTX1070 Armor OC ? kakva su iskustva? danas/sutra bi trebao po grafičku pa me zanima ,a ta mi je zasada najpovoljnija od svih 1070....
Ja je imam i mogu ti reci da je odlicna a najbolje od toga svega sto je jako tiha.Sto se tice klokanja ovo sam ja uspio izvuci od nje kao na slici.Jedino zamjerka MSI-u sto su stavili naljepnicu na vijak na poleđini kartice ako ga skines gubis garanciju.To mi se nesviđa sad je na tebi hoces li nju ili neku drugu inace sam sve dosad imao gigabyte eto nju nisam kupio nego ovu bas iz istih razloga sto je i tebi sad najpovoljnija.
Evo stigla beštija. Dojmovi su odlični. Odmah sam zavrtio heaven sa power i temp limitom na max, fanovima na 100%. Core +25mhz, mem +200mhz. Kartica nije prešla 62C, fanovi ipak na 100% nisu ne-bučni kako su tvrdili neki po forumima. Ali da je baš glasno, nije. Core je kroz unigine bio na 2025, a na 60C se spustio na 2000mhz i tako ostao. Još se budem zezao oko postavki, ali sve u svemu, kartica je zvijer. Na stocku sa odvrnutim limitima, kartica boosta do 2012mhz i pada nešto sitno ispod 2000 na 60C.
Evo rez heavena, doduše sa 4xmsaa umjesto 8x kako je na bench temi. Poslije ću zalijepit koji scor.
update: sa coreom na +50 clock varira od 2050 pa padne na 2025 nakon 60C. Na heavenu 1080p usage povremeno dipa na 70ak% kad su jednostavnije scene i fps ode iznad 250.
jel ima tko MSI GF GTX1070 Armor OC ? kakva su iskustva? danas/sutra bi trebao po grafičku pa me zanima ,a ta mi je zasada najpovoljnija od svih 1070....
imam je i ja. nabavio prije nepunih tjedan dana.
Trenutno sam jako zadovljan s grafickom. Nema ti recimo backplate. Izuzetno tiha, venotve pali tek na 60 stupnjeva ja sam je uspio dovuci do 68 stupnjeva maks i to s 4k rezom, a ventovi u kucistu mi se svi jedva okrecu dakle na min mogucim postavkama.
OC-a dodatno nisam jer nemam potrebe a i pustilo me to benchanje. Po meni plug&play
imam je i ja. nabavio prije nepunih tjedan dana.
Trenutno sam jako zadovljan s grafickom. Nema ti recimo backplate. Izuzetno tiha, venotve pali tek na 60 stupnjeva ja sam je uspio dovuci do 68 stupnjeva maks i to s 4k rezom, a ventovi u kucistu mi se svi jedva okrecu dakle na min mogucim postavkama.
OC-a dodatno nisam jer nemam potrebe a i pustilo me to benchanje. Po meni plug&play
Citram sam sebe :)
evo jedan update.
Jucer sam igrao nekih 30 minuta bf1 kampanju sve postavke na maks.
Pustio sam FPS da ide dakle bez limitra na 1080p temperature grafe su bile i vise nego dobre oko 64 stupnja, ventovi grafe automatski, ventovi u kucistu na minimum.
Perormanse su vise nego dobre nisam niti u jednom trenutku vidio da je palo ispod 90 fpsa u prosjeku se to vrtilo oko 110 fpsa
Danas cu bas igrati na 4k rezi pa vidjeti kako to vrti :)
U isto vrijeme AMD veli da je prodaja mid gpua budućnost...
Inače, opet će Ti rušit rekorde. Volio bih da je drugačije, ali zbog trolova na ovom forumu koji padaju u trans sa 48 fpsa na FHD-u mi je i drago.
Kad bi barem Vega skinula Xp sa trona, možda bi i pomrsili zelene.
Evo ako nekog zanima istestirao sam tri generacije (Kepler, Maxwell, Pascal) kod mene u Octane renderu
LW benchmark Scene, Path Tracing 2000*1200 pixels, 3000 samples
1. GTX 780 6GB OC (1135 MHz) - RenderTime = 840 sec (14m 0s) @69C
2. TitanX ( M ) 12GB OC (1399 MHz) - RenderTime = 538 sec (8m 58s) @73C
3. GTX 1080Ti Stock (1950 MHz NV boost) - RenderTime = 419 sec (6m 59s) @59C
4. GTX 1080Ti OC (2012 MHz) - RenderTime = 383 sec (6m 23s) 61C
EDIT:
1080 (bez Ti) nisam testirao ovdje (u drugom su mi kompu) ali inace kad su mi na 2037 MHz tu su negdje par sekudni brze ili sporije od Titan (zavisno od testa sa titanX ( M )) na 1450 MHz.
welcome to club
Nula bodova s tim procesorom, a i taj model je glasan i vruć, te ne kvalitetan kao Gaming X model.
welcome to club
A i ti kupuješ gluposti.
I uparuješ s tim bezveznim procesorom.. pfff..
Ja se evo mislim trola li Valentin ili ne... Što ti, CyberDemonVZ veliš? Ova armorica ne kvalitetno smeće kao i gaming x model?
Pa mislim, kakav god je model ionako nebude iskoristio grafu više od 70-80% u igrama s tim procom...osim ako je u pitanju rad dr vrste... Sada ga ohrabrite na kupovini, a poslije poduprite kada bude tražio(ako) pomoć jel...
welcome to club
Nula bodova s tim procesorom, a i taj model je glasan i vruć, te ne kvalitetan kao Gaming X model.
Jel si ti malo skrenuo ili trolas?
Evo ja sam upravo igrao na 4k full postavke.
Max temp 68,69 stupnjeva, postavke ostalih ventova na minimum minimuma
Cak sam snimio video :)
Btw 4k bf1 full postavke vrti se od 39-45 fpsa
Siguran sam da je gaming x model bolji ali i skuplji gotovo 500 kn
Pa mislim, kakav god je model ionako nebude iskoristio grafu više od 70-80% u igrama s tim procom...osim ako je u pitanju rad dr vrste... Sada ga ohrabrite na kupovini, a poslije poduprite kada bude tražio(ako) pomoć jel...
Čuj, imat će bnecka u većini igara koje su iole intezivnije na cpu, ali... smeće? Ne kvalitetno smeće, kao i gaming x? Sori, ali gluposti. Možda nije najbolja, sigurno nije, ali da je smeće, e pa nije ni to.
Edit: pogrešno protumačio ovo "kao gaming x". No svejedno stoji da kartica nipošto nije smeće.
Ja se evo mislim trola li Valentin ili ne... Što ti, CyberDemonVZ veliš? Ova armorica ne kvalitetno smeće kao i gaming x model?
Prejaka za taj procesor definitivno, i to za dosta :D To sam mu reko prije kupnje.
Ja sam uzeo jer mi je u planu jači CPU.
Glasnija je i toplija od Gaming X modela, ali koliko vidim na netu ne puno.
Ja sam išao na Armor jer mi je to bio jedini model kojeg mi je buraz mogao nabaviti preko firme
Zašto je Zenge uzeo Armor a ne Gaming X, ne znam. Valjda velika razlika u cijeni.
Dakle imaš je, jel glasna i vruća po tebi?
Čuj, imat će bnecka u većini igara koje su iole intezivnije na cpu, ali... smeće? Ne kvalitetno smeće, kao i gaming x? Sori, ali gluposti. Možda nije najbolja, sigurno nije, ali da je smeće, e pa nije ni to.
Edit: pogrešno protumačio ovo "kao gaming x". No svejedno stoji da kartica nipošto nije smeće.
ma daj razlike gotovo da i nema.
Neki lik je na reditu cak i testirao.
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/4ovvis/msi_1070_armor_impressions/