kupio sam kumpjuter sa ovim procesorom http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9352 i trebao bih graficku, pa bih molio vase preporuke
Graficka uz ovaj procesor
- poruka: 26
- |
- čitano: 2.370
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da kazes koliko para imas?
imam na raspolaganju 800 kn
Trazis novu ili moze i polovna...
Moras dat malo vise informacija :D
novu
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=10989 Ja mislim da je sasvim ok :D
Stisni HVALA ako sam pomogao :D
jel se mogu igrat novije igre na njoj?
jel se mogu igrat novije igre na njoj?
Naravno da mogu ali ne na nekim zavidnim detaljima,ja ne bi isao ispod HD 6850 nikako :)
rastegni se malo i odi na neku od 6850 :)
A ja sam mu dao nesto za do 800 kn ako moze vise onda sigurno 6850 al ako nemoze onda je ovo najbolje...
I još me zanima jedna stvar,sad cu je ovdje napisati da ne radim novu temu.Znaci zanima me kako se izracuna koliko W napajanja trebas za kompjuter.
Empiriski je najlakše.
Empiriski je najlakše.
hmm...
Kad imaš iskustva s time ne treba ti digitron. Današnja uredska računala su dobra sa napajanjima od 300W, većina gamerskih sa dobrim napajanjima od 400W, a više od toga treba teškim clockerima i sustavima sa dvije grafe.
Kad imaš iskustva s time ne treba ti digitron. Današnja uredska računala su dobra sa napajanjima od 300W, većina gamerskih sa dobrim napajanjima od 400W, a više od toga treba teškim clockerima i sustavima sa dvije grafe.
e hvala,moje je 500w corsair sa ovom maticnom...asrock 990fx extreme 4
vidim da se razumijes pa da te pitam još nešto...dugo nisam pratio tehnologiju pa sam malo,ne malo nego dosta zahrđao ;)...na maticnu sa socketom am3+ moze ici i procesor sa socketom am3,jel tako?
Da.
a obrnuto...na maticnu sa socketom am3 idu procesori sa socketom am3+?
Da, i AM2+ procesore također. Ovisi sad koji imaš model od Corsaira ali svaki njihov model pokreće bilo kakvo "normalno" gamersko i uredsko računalo bez problema.
a obrnuto...na maticnu sa socketom am3 idu procesori sa socketom am3+?
Ne, osim nekih ploča koje sa nekim zakrpama mogu i to.
To pogoni bilo šta osim sustava sa dvije snažne grafe ili jačih OC setup-ova. Nemaš brige sa napajanjem.
onda sve pet,ionako imam jednu grafu,a kad ce bit vrijemu za još jednu (slim) vidjet cemo dali cu morati kupiti jace napajanje.
Nije kriterij za kvalitetu i snagu napajanja taj broj watta što blješti sa kutije. Ima tu malo više od toga, i treba znat šta gledat.
Sigurno da ima.