ATX ti nije proizvodjac lol, imas link tog napajanja(koje planiras uzeti) negdje?
uzeću ja corsaira od 700w
uzeću ja corsaira od 700w
Bacanje novaca... Za ovo tvoje je dovoljno 450w, možda 550w za budućnost....
Preporučujem ti HD5770 ja sam uzeo XFX i šta sam probao radi bez ikakvih problema na maximum: Cod MW2 8xAA texture extra! XFX je dosta tih testirao sam u Furmarku i ventilator ne prelazi 50 % a uz to je jako tiha! Nisam siguran za ovu Vapor-X ali ona ima 712 shadera a to je kao neka greška a XFX 800!
Bio je bug u BIOS-ima nekih serija 5770 kartica zbog kojih je sistemu prijavljivan manji broj stream procesora.
Inače, što se OC-a tiče, nisam fan Vapor-X izdanja. Video sam tonu testova raznih Vapor-X kartica i ti hladnjaci deluju neverovatno dobro na standardnim frekvencijama držeći čip drastično hladnijim nego standardni hladnjaci, ali kada se traži maksimalni OC ne briljiraju nego se to tipično završi sa možda 10MHz više nego što bi bilo moguće sa standardnim hlađenjem. Za hladan i tih rad su dobri, za neki ludi OC nisu.
Nisam siguran za ovu Vapor-X ali ona ima 712 shadera a to je kao neka greška a XFX 800!
To ce ispraviti sa novim BIOS-om - oni koji su kupili tu karticu sa bugom ce morati flashati naknadno.
Inače, što se OC-a tiče, nisam fan Vapor-X izdanja. Video sam tonu testova raznih Vapor-X kartica i ti hladnjaci deluju neverovatno dobro na standardnim frekvencijama držeći čip drastično hladnijim nego standardni hladnjaci, ali kada se traži maksimalni OC ne briljiraju nego se to tipično završi sa možda 10MHz više nego što bi bilo moguće sa standardnim hlađenjem. Za hladan i tih rad su dobri, za neki ludi OC nisu.
To je vjerojatno HD48XX serija (ili opcenito HD4XXX) bila, ja na svojoj HD5770 bez problema podignem takt na 915/1400 (testirano u furmarku naravno) sa referentnim hladnjakom. GPU bi mogao i vise ali ne zelim pretjerivati sa stock hladnjakom.