Graficka ne radi msi r7 260

poruka: 5
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Sinoc sam spojio na komp hdmi kabel i na tv, htio sam pogledat neki film. I nikakvu sliku nije baco, vratim nazad komp u sobu i spojim vga i opet nista, graficka vrti a nema slike, zar je moguce da je graficka riknula tek tako radi toga sto sam ukljucio hdmi. Inace kad odspojim graficku , maticna mi baca sliku. Hvala. Pitanje sta mislite u cem je problem, zar je moguce da graficka rikne radi hdmi-a. Lp

luka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Graficka ne radi msi r7 260

Po svemu sudeći je vrisnula a sad jel zbog HDMI-a ili tko zna čega teško je reći. 

Ako si spajao HDMI na upaljen komp moguće je da ju je spržilo

MISCREATED
16 godina

.. ili je samo loš kontakt/ispala iz utora. Otvoriš, vidiš.. dobro stisneš i možda radi.

-s druge strane, sve se kvari, sve može crknuti kad struja krene, možda je krivac kabel, tv, nešto treće ili (ne)sreća.. a možda bi vga crkla i da nisi ništa dirao. DOk ne provjeriš/eliminiraš-potvrdiš ne možemo ništa znati ili predložiti. Možemo samo pretpostavljati.. ili kao vidoviti milan, nagađati. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina

Jako dobro pogledaj HDMI kabel, pogotovo ako je još ne korišteni.

Susreo sam se s jednom jeftinjakom koji je imao lagano svinute konektore i spalio je media player. Sva sreća, TV je preživio, a player je bio pod garancijom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, da rinkula je grafa, prilikom uključivanja hdmi kabela vanjski izlaz od hdmi-a na grafickoj je pukao i izazvao kratki spoj. RIP :(

luka
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice