Ovako trebam vasu pomoc sutra idem kupit(vemil) graficku sa 1800kn evuntualo 2000kn hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
definitivno hd4870 , sam si odaberi kojeg oces proizvodaca, obicnu il clockanu verziju- moja preporuka od gainwarda
ili ako preferiras nvidiu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130285
izmedu 4870 i gtx260 gotovo nema razlike no po meni prednost ima 4870 jer ati ima ljepse boje i podrsku za dx10,1
Gainwardovu HD4870 mogu definitivno preporucit.
Uzeo sam ju prije par dana i grafa je preluda.
Ima i dva biosa.
Normalni i turbo(tu je grafa clockana )
Samo kaj je još malo skupa ali definitivno za preporucit
a mozda 9800GTX?
OVU sam ja mislio.
Super je i ima i bolji hladnjak.
Ima 2 ventilatora na njemu.
Onaj drugi i manji je malo glasan ali spojiš ga na kontroler i ne cuješ ga više a temperature se ne dignu previše(2-5 stupnjeva)
a mozda 9800GTX?
Atijeva je u svakom slučaju bolja od nvidijine 9800 gtx,,bar po meni
Atijeva je u svakom slučaju bolja od nvidijine 9800 gtx,,bar po meni

Da... 9800 GTX nista "novoga" ne donosi. Kako bi se reklo:"Isto sranje, drugo pakiranje" :)
HD 4870 u toj cijeni (1800kn) best buy stogod ti itko drugi pricao
HD4870 - super izbor.
nVidia 9800GTX - smeće.
gigabyte gtx 260 1900 kn u linksu, brza od 4870 a ista cijena...

definitivno http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=49851&kateg=0738
ova. za onoliko novca koliko imaš dobiješ najbolje moguće.
p.s obavezno javi kad kupiš koju si uzeo i kakva je

OVU sam ja mislio.
Onaj drugi i manji je malo glasan ali spojiš ga na kontroler i ne cuješ ga više a temperature se ne dignu previše(2-5 stupnjeva)
OVU sam ja mislio.
Pa amnje se grije,,znači da se da bolje kloknut jer 2 kad se clocka i više se grije a 2 ventilatora bolje hlade nego jedan,,i ak misliš dati 1800 kn za grafičku onda 200 kuna dodat i nije neki problem,,i da,,duža garancija
oprostite na pravopisnim greškama;;
To bi defintivno bila HD 4870
Evo nakraju sam uzeo sapphire HD 4870 platio 1900kn i cekam je jos kada je dobijem vas obavjestim kakva je u usporedbi sa 8600gts
To več sad možeš znati da je puno bolja,,i ljepša,,
Hvala decki, valjda se onda isplati... ako nista da igram na zihr, ipak je to 6 mjeseci garancije... nikad se ne zna :P