Grafička za Bartona 3200+

poruka: 9
|
čitano: 1.755
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znači imam

Amd Athlon XP 2500+ (Klokan na 3200+)

3GB DDR Kingmax (400 MHZ)

Epox EP-8RDA3+  sa nVIDIA nForce2 Ultra 400 chipsetom

Napajanje Codegen 420W

Te me sada zanimaju grafičke koje bi uredno išle na mog klokanog Bartona.

Ako sam u pravu HD2xxxx serija bi mi trebala ići bez problema, no zanima me za čim noviju, da ima 4.1 shadere i podršku za 10.1 directx, kao recimo ATI Radeon HD3650 LR, 512 MB. Pročitao sam i da ona ide uredno na jednojezgrenom proceseru no zanima me zadnja grafička kartica za agp koja će raditi 100% sa mojim procesorom.

(novo računalo kupujem neovisino o ovome pa ne trebam preporuke za kupovinu računala, a napajanje ću isto kupit prema potrebi)

Hvala na svakom prijedlogu

Lijep pozdrav

I vješanje i ljepota ostavljaju čovjeka bez daha

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

hd4670 ili hd3850

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam ti imao istu konfu kao i ti :) Gore sam stavio HD3850 od Sapphirea i radilo je bez problema, ali za tako jaku grafulju, preporucljivo je imati ipak dvojezgreni CPU. Nemre on toliko prozvakati koliko moze grafulja :D Ja sam CPU, hladnjak, RAM i MBO nadogradio za 1400kn. Sad imam "zvijerku" od sistema... vrti Crysis na 1920*1200 rezi bez trzanja na full detalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ja bi ti preporučio HD4670. Ako ju i ne možeš u potpunosti iskoristiti, dobar dio ćeš moći, a ako jednom nadogradiš CPU imat ćeš relativno jaku grafu na raspolaganju... (u tom cijenovnom rangu)

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 12:41 (Sused).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Grafička za Bartona 3200+
Sused kaže...

Pa ja bi ti preporučio HD4670. Ako ju i ne možeš u potpunosti iskoristiti, dobar dio ćeš moći, a ako jednom nadogradiš CPU imat ćeš relativno jaku grafu na raspolaganju... (u tom cijenovnom rangu)

Ako se ne varam, navedena ploca ima samo AGP utor, a ova grafulja koju navodis, ne postoji u AGP verziji... mislim da je 3850 posljedna kartica od ATIa koja ce biti u AGP varijanti :(
16 godina

Nisam ni gledo koji su utori, a nije ni napisano. Ako je AGP onda bi preporuka bili HD3650 (600kn). HD3850 je puno skuplja i smatram da se ne isplati dati toliko novaca za AGP grafu. (1000kn)

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
Sused kaže...

Koliko sam ja skužil ne traži li on AGP grafu?!?

sorry - tek dok sam napisal post sam videl da ste u međuvremenu skužili da se traži AGP grafa.
Heeey gringo I kill people for money, but you are my frieeend, I'll kill you for nothing!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 12:56 (Coobrraa).
16 godina
neaktivan

Da, tražim AGP. Mislio sam da se podrazumijeva s obzirom na stare komponente.

Znači uzimam HD3650.

Hvala na prijedlozima.

Pozdrav

I vješanje i ljepota ostavljaju čovjeka bez daha

0 0 hvala 0
17 godina
infinityzg kaže...

Ja sam ti imao istu konfu kao i ti :) Gore sam stavio HD3850 od Sapphirea i radilo je bez problema, ali za tako jaku grafulju, preporucljivo je imati ipak dvojezgreni CPU. Nemre on toliko prozvakati koliko moze grafulja :D Ja sam CPU, hladnjak, RAM i MBO nadogradio za 1400kn. Sad imam "zvijerku" od sistema... vrti Crysis na 1920*1200 rezi bez trzanja na full detalje.

kako mrzim kad tako pisete gluposti na forumu a nije mi jasno zasto...
Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice