Evo mene opet, zanima me što vi mislite koja bi grafa bila najbolja u novi komp za oko 700-injak kuna.Ja sam planirao nešto od 9800-serije ili HD4670...Naime to nije fiksna cijena, sto dolje gore...Treba mi za univerzalne radnje, a i da iduće vrijeme pokreće sve nove naslove(rezolucija nije bitna)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako se možeš rastegnut do 999 onda 8800gts, ako ne onda možeš nekakvu polovnu s garancijom 8800gt, ili za manje novaca novu ovu ati 4670...iako je ona slabija od ovih prije navedenih ;)
Mogu ti ponuditi ganc novu Sapphirku 3870 512Mb/DDR4, full bundle, nekorištenu, ako si zainteresiran javi se osobno !
Znam da HD 4670 radi na 64-bitnoj sabirnici, što je i za mene malo.Mislim na G-force seriju jer sam već imao frke sa ATI-om zbog loše napravljenih drivera, a eto čuo sam za N-vidiju dosta dobrih riječi, pa me zanima koju uzest, nešto ne preskupo, ali neznam koliko je bitan proizvođač, jer za iste performanse samo zbog imena platim masnu cijenu(npr.ASUS je rekorder u cijenama za isti čipset i iste performanse kao i npr.Zotac)Tako da još ne znam koju uzest i od kojeg proizvođača.
Ma sta neki pricaju 8800gts ma to mozes bacit u vodu sakupi jos 200kn i kupi si 4850 nema je bolje za te pare.
HD 4670 radi na 128bit memorijskoj sabirnici a ne na 64bit ne znam od kud si to izcupao, to je dobra graficka i sasvim dovoljna za sve koji ne igraju igrice na visokim rezolucijama a takvih ima puno!!!
9600GT imaš od 740 KN na više i to ti je odlična kupnja.
Ta 8800GTS za soma KN u HGspotu mi je sumnjiva, rekao bih da to nije G92.
9600GT imaš od 740 KN na više i to ti je odlična kupnja.
Ta 8800GTS za soma KN u HGspotu mi je sumnjiva, rekao bih da to nije G92.
OK ako znaš da je tako, samo na slici je 8800 gts g80, a frekvencije koje pišu su od 8800 GTX.
Evo samo da pitam, moj frend kupuje neku graficku od oko 500 kn, zapravo on misli uzet ubrzo(kad nabavi $$), i ja san se mislio sta bi moga uzet npr. od Atijevih 2600 XT (ima neka), pa ima sad vele toga, i trebali su malo sredit popis u hgspota, jer on moze samo tamo kupit, a ja san mu neke govorio, ali neda mi se sad puno pisat pa vas pitam neka graficka od 500 kn more i PCI I AGP(maticna mu podrzaje oboje), ali pcie je daleko bolji.
Znam da bi bilo najbolje da mu neko dadne neku polovnu iz jace kategorije, ali nema nitko(bar za sad).
Evo ove san ja sve mislio i gleda: HD3650,HD2600 XT i Pro, pa Geforce 8600 GT(ali je samo 256 mb).
On bi tio da more igrat FarCry 2 u 1024x768 (najmanje) medium bez stopanja(trzanja)
Evo samo da pitam, moj frend kupuje neku graficku od oko 500 kn, zapravo on misli uzet ubrzo(kad nabavi $$), i ja san se mislio sta bi moga uzet npr. od Atijevih 2600 XT (ima neka), pa ima sad vele toga, i trebali su malo sredit popis u hgspota, jer on moze samo tamo kupit, a ja san mu neke govorio, ali neda mi se sad puno pisat pa vas pitam neka graficka od 500 kn more i PCI I AGP(maticna mu podrzaje oboje), ali pcie je daleko bolji.
Znam da bi bilo najbolje da mu neko dadne neku polovnu iz jace kategorije, ali nema nitko(bar za sad).
Evo ove san ja sve mislio i gleda: HD3650,HD2600 XT i Pro, pa Geforce 8600 GT(ali je samo 256 mb).
On bi tio da more igrat FarCry 2 u 1024x768 (najmanje) medium bez stopanja(trzanja)
hd 3870
Ma sta neki pricaju 8800gts ma to mozes bacit u vodu sakupi jos 200kn i kupi si 4850 nema je bolje za te pare.
X1950GT za 500kn, ak se može rastegnut, HD3850 za 600kn.
Ok, hvala, reci cu mu ja.
Nadam se da ce rastegnut do 600 kn, i da nabavi HD 3850.
ati hd 4670 ili 3850.kraj priče.
hd 4670 odlicna je
ja sam se mislija između gainwarda 3850 i 4670.kupija sam 4670.