neznam kako da ju spustim vent radi na 100% pasta je promijenita ventilatori u kucistu svi rade
sad gledam i sumnjam da mogu stavit hladnjak jer je odma 1-2 cm od grafe neki hurac od maticne..sta da radim?
Pozdrav treba mi hladnjak za hd5770
Gdje ima i sto jeftinije
Referentni mi je ok ali je plastika popucala pa nedrzi bas zato moram promijenit
Nisam zahtjevan, no kuler grafičke mi je brutalno bučan i cilj mi ga je poprilično utišati. Preporuke? Do 300kn?
Nisam zahtjevan, no kuler grafičke mi je brutalno bučan i cilj mi ga je poprilično utišati. Preporuke? Do 300kn?
najbolje bi bilo da si uzmeš accelero twin turbo ili accelero xtreme plus koji ja osobno imam....s tim hladnjacima grafička će biti nečujna a i dobro ohlađena
Prije nego krenes u nabavu aftermarket hladnjaka , provjeri si temp. grafe pod opterecenjem ! Ako nije visoka , u programi MSI Afterburner podesi ventilator da ti radi na manjim okretajima ( tako dobis nesto vise temp. ) !
Ako to nece biti najbolje rijesenje , uzmi npr. Accelero Twin Turbo PRO !
mozes uzeti i mono plus koji je manji (kraci) od navedenih.