Gforce gtx480

poruka: 5
|
čitano: 787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gforce gtx480

Poz ljudi! Trebam neki savijet, imam navedeenu graficku koju san nabavio od nekog lika sto sad nije bitno. Uglavnom se desava sljedece, kad igram prvo je bila dizala temperaturu cak do 92 C i naravno pali bi fps. Onda sam instaliro mislim afterbrner ili tako nesto i onda se desili sljedece temperatura je bila izmedju 50-65C ali je sad fps 15 i ne prelazi a u Wot-u ide izmedju 30-100 ali slika zamrzava i jednostavno je ne igrivo. Pravio sam u par programa testove i vidim da je problem pregrijavanje iako metnem ventilator da vrti 100% ona dize temperaturu i moram prekinut test. Zanima me jeli u pitanju pasta ili nesto drugo neznam pa su svi savjeti dobro dosli

joka1983

0 0 hvala 0
14 godina
Gforce gtx480

Ako se radi o referentnoj GTX480 ništa čudno.Ta serija grafa se dosta zagrijava malo je reči kako sa referentnim hladnjakom teško zadržati temperaturu ispod 90c,pritom turbina se vrti na visokim obrtajima i buka koju stvara postane ne podnošljiva.

Kao prvo dali je grafa očišćena iznutra od prašine odnosno hladnjak,stavljena nova pasta?

Moj savjet ako se i poslje čišćenja grafa i dalje dosta zagrijava možda da kupiš i postaviš bolji custo hladnjak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gforce gtx480

Nisam ju jos cistio,samo sam ju probo malo ispuhat a vidjet cu sad onda jedan dan ju rastavit i stavit novu pastu. Kad sam bio upalio test u roku 1-2 min temperatura je bila na 100C pa sam prekino test. Ako ne upali ciscenje onda cu potrazit novi hladnjak. Hvala na savjetu

joka1983
14 godina
Re: Gforce gtx480
joka1983 kaže...

Nisam ju jos cistio,samo sam ju probo malo ispuhat a vidjet cu sad onda jedan dan ju rastavit i stavit novu pastu. Kad sam bio upalio test u roku 1-2 min temperatura je bila na 100C pa sam prekino test. Ako ne upali ciscenje onda cu potrazit novi hladnjak. Hvala na savjetu

Svakako obavi to...100c su vrlo opasne temperature i dobro da nisi oštetio grafu.Ali definitivno ti preporučam neki VGA hladnjak da staviš pošto češ imati dvije prednosti: puno niže tem i buku.

13 godina
neaktivan
Gforce gtx480

Gtx 470 radi već 5 godina odlično, temperatura u nekim zahtjevnijim igricama uvijek oko 90° i nikad nikakvih problema zbog tako velike temperature

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice