nevidim to update draivera
sad mi ovo pise
to se pojavi prilikom ručne instalacije?
a sad kad san proba uc u nvidia control panel ovo mi je javilo
ovo
zato što nvidia control panel nije instaliran, vec samo driver, pokreni igre i vidi jel se sada rusi, nvidia control panel nije nuzan
sad san restarta komp da mi da on sve sredi i cin san upisa sifru zablesija je
sad san restarta komp da mi da on sve sredi i cin san upisa sifru zablesija je
koja je verzija drivera?
ova sta si mi posla 196.21
ova sta si mi posla 196.21
ne ja samo postao 191.07
ova
ne, moraš probati 191.07 link za nju sam ti poslao
ista stvar
pogledaj ovaj forum pa reci jeli problem slican
ista stvar
pogledaj ovaj forum pa reci jeli problem slican
to je relativno moze i ne mora biti...
jel ti radi na xp ili vista sve ok? probaj s jos jednom verzijom 185.85
znaci pobrisi one, pobrisi i c nvidia folder i probaj s 185.85 verzijom
na xp-u mi je radila ka sat
na xp-u mi je radila ka sat
probaj te 185.85
ista stvar je i s 185.85
bas nece... hajde jops probaj 178.24 verziju, ako nece ni ona, onda ti za sada ne mogu pomoci jer mi ne pada na pamet nista...
kakve windowse 7 imas? jel neka "modificirana" verzija ili "čista"? možda s njima nesto ne valja
u svakom slučaju postavi ovaj problem hyperionu, decko se razumije u hardware, premda je trenutno podrucje njegovog interesa radeon...
Ja sam imao jednom X1650 pro od asusa, mislim da je bio sličan problem kao kod tebe. Uglavnom radila je samo sa driverima koji dolaze uz nju na dvd-u/cd-u i nijednim drugima inače bi bile vertikalne crto po cijelom ekranu.
Uglavnom probaj s driverima koji su došli uz grafičku, ako oni nemaš na njima za windows 7 drivere onda skini neke starije drivere od nvidia-e za windows 7 pazi koje skidaš x86 ili x64.
Ako nerade ni ti onda probaj sa proizvođačeve stranice skinut drivere možda on ima neke posebne kao asus.
Problem je taj što nVidija preko drivera šalje rablicu napona u GPU.
Najjednostavnije riješenje je ili koristiti samo drivere koji rade,
ili flashnuti GPU sa novijim BIOS-om istog proizvođača, ili drugog proizvođača ali iste kartice sa istim karakteristikama.
da, driveri znaju biti zeznuti recimo ovi zadnji se nece instalirati kako treba kod mene premda (treba se pomuciti pa rade) dok recimo verzija 191.07 rai besprijekorno... pa sam onda imao problema s nekim driverima između 185.85 i tih 191.07..... uglavnom moguce da je i do windowsa problem ako je banana verzija....
a evo gleda sam na str. proizvodaca ali imaju driveri za:
vistu 32bit
vistu 64
xp 32
xp 64
7 64 bitnu
a za 7-icu 32bit nemaju,ocu onda instalirat za "vistu 32"
da, probaj s vistinim, cudno je kako nemaju istaknute 32-bitne, odnosno ako su isti za vistu i 7 da to ne pise...
a nepise ali provat cu
evo instalira sam ove drivere sa stranice proizvodaca i zasada radi
Ako ti opet nebude radilo..
reboot>F8 stiskaj ko ludjak>Last good know config.>sam ce povuc drivere :)
ovaj problem s driverima sam rjesio,a sad me zanima kako cu promijeniti frekvenciju cpu-a i ram-a,
jer mi ram radi na 800mhz(a on je 1066mhz), a cpu je max. 2 x 3.16, a on radi na nesto malo
ovaj problem s driverima sam rjesio,a sad me zanima kako cu promijeniti frekvenciju cpu-a i ram-a,
jer mi ram radi na 800mhz(a on je 1066mhz), a cpu je max. 2 x 3.16, a on radi na nesto malo
to što radi "nešto malo" moguće je da je rezultat rada battery saver opcije u windowsima.....
što se rama tiče, možeš ga podesiti u biosu - na način da frekvenciju umjesto 400 mhz namjestiš na 533 mhz (2x533 = 1066) jer na tom principu radi ram (da sad ne objašnjavam kako....)
p.s. ako je rezultat nižeg takta cpu-a power saver onda slobodno tu opciju možeš ostaviti jer se takt procesora automatski diže i spušta prema potrebi
danas kad sam upalia komp dogodila se ista stvar,
rodak mi je reka da updateam firmware,dali mi to moze pomoc i kako se radi?
Dakle flash BIOS-a.
Google it. mislim da imaš tut na PCE forumu.
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1199078
http://www.tomshardware.co.uk/forum/252251-11-nvidia-bios-modding-flashing-guides
PS - if You fuck up something, sam si krif ;)