Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj zaključana tema

poruka: 391
|
čitano: 101.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj
mrog 33 kaže...

Kolko ja znam nema ni 6990 ni gtx590 sa nereferntnim hladnjakom još, dok gtx-a 580 ima i to u više izvedbi.

Dvoglave su jako ograničene sa hlađenjem, obično samo Arctic Cooling izbaci Accelero Xtreme za njih ili rijetko koji proizvođač tipa ASUS je izbaci sa nekim svojim nereferentnim hlađenjem od čak 3 slota.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
14 godina
neaktivan
Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj

Majke ti mile komentara nebi da je čovik napisa da će rasparat 800 eura u live prijenosu.

GTX 590 je strava gledajući uloženo/dobiveno, neš ti velikih novaca za nešto što čovika uveseli koji sat dnevno.

Sve u svemu ova marža u linksa na grafu je bezobrazno velika, čisto sumnjam da su je nabavili za preko 3000 kn a prodaju za 6300. Takve krađe danas više ne prolaze, dovoljno su nam to radili zadnjih godina.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
djdamir81 kaže...
imba kaže...

Pitaj kolegu Vexx-a što su problemi u SLi-u, misliš da je to samo kod AMD-a ? Ti imaš viška novaca i žuljaju te ...a nisi znaoi uzet 30+ incha monitor i GTX580 i igrat bezbrižno.

ma znao sam uzeti i 30 inchni monitor ali ovo me vise zanimalo na tri monitora. a i stojim iza toga uzivo igrati ispred tri monitora u eyefinityu ili surroundu je nesto posebno. jednostavno nije kao na jednom osjecena slika. a to svakako da je skupo igrati na tri monitora jer ti treba puno vise grafike a kao sto svi znamo grafe su skupe. a optimalno bi bilo bar tri 6970 imati ili dvije 580 da to sve sljaka bez trzanja s tri puta full hd rez. i max setingsima. a nemoj mi sad pricati da se setingsi daju i spustiti jer ko oce igrati na tri monitora sigurno mu i graficka kvaliteta znaci nesto

uzmi si ovdje http://www.protis.hr/products/index/graficke-kartice/90?filter=e9NwAxADkAfAB-AHwAfAB-AHwATgBWAEkARABJAEEAIABHAGUARgBvAHIAYwBlAHwAfgB8AEcAUABVACAAYgByAGEAbgBkAHwAJAB8AC0AMgB8AH4AfAA3AHwAfgB8ADUALgAwADAAMAAgAC0AIAA3AC4ANAA5ADkAfAB-AHwAQwBpAGoAZQBuAGEA

Kaj Dinamo?
14 godina
zlo33 kaže...

ja sa mojim quadom 8giga rama i gtxicom 460 zaradim za jako lijepo zivjet

kolko vi zaradite sa tim bijesnim strojevima i7 cf sli itd????

koristite racunala totalno krivo od igranja nema kruha

umjesto sta ulozite u 4 kartice (najvjerojatnije da vam roditelji to kupuju) uzmite 2 kartice a za ostatak kupite box za otkljucavanje mobitela npr.

al dobro kako stara narodna kaze "svaka budala ima svoje veselje"

neke stvari meni nikad nece biti jasne

ali boze moj sto ljudi sto cudi

Iskreno cu ti odgovoriti sad dok sam napokon dosao s posla, nakon cijelog radnog dana. nesmeta mi ja puno radim ali puno i zaradujem. mislim da je s tim tvojim mislima ( tata kupi) pitanje odgovoreno.

Sad pod broj dva. Ja na svom kompu nista nezaradujem, moj komp je samo za zezanciju i igranje poslje posla ili kad nadem vremena. i ja to nebi nikad mijenjao da ja doma jos na svom vlastitom kompu moram raditi a toliko dobri igara ima za rasturanje.

3. netreba mi dekoder mobitela jer nemam potrebu za malim parama.

4. i naravno ja kao budala kak si rekao predobro veselje imam gledajuci u kom zelis pravcu. nista mi ne fali svega imam i za rasip ali nerasipam se iako bi mogao jako. ja ne pusim ne drogiram se tu i tamo popijem dok su feste vikendom ionda smijem valjda i ja neki hobby imati. a to mi je igranje a igrati zelim kvalitetno tak ti ispane daq si kupis vakav ckomp, a zasto i ne kad necu osjetiti ili gladovati ako si to priustim. nadam se da smo sad razjasnili stvar, neznam zasto ljudi odma seru po nekome ko ima vise od njega samog. nije fer, uopce neznas da ja te pare zadadim sam u nasoj firmi. ali glavno udri po meni zato sto ti nemas. Mene zanimalo gdje mogu kod nas kupiti 590gtx kad ono odma prepucavanja. ljudi to je samo usrani kompijutor, sta bi bilo da onda pitam gdje mogu audi r8 kupiti. upucali bi me pojedini jer si oni to nemogu priustiti. Pa ljudi ja gledam po forumu vecina vas imqa nadprosjecno dobar komp, pa ni ja neserem po vama. i vi bi mogli uloziti u nesto pametnije ali znam da je i vama u tom gust i nebi nikad rekao pogledaj kak je tvoj komp star, ruzan, nejak ili slicno. ti si sebi njega kupio i tebi je dobar a ako je tebi dobar meni je jos bolji. nemam nista protiv. kad god pitaqm nesto uvijek skrenemo s teme i uvijek razlog moj komp. zasto ja imam takav komp a pojedini ne. svasta! pa pricajmo normalno a ne stalno zavidjeti nekom ko ima malo vise ili nesto malo bolje.

DJ
14 godina
Breksi kaže...
zlo33 kaže...

ja sa mojim quadom 8giga rama i gtxicom 460 zaradim za jako lijepo zivjet

kolko vi zaradite sa tim bijesnim strojevima i7 cf sli itd????

koristite racunala totalno krivo od igranja nema kruha

umjesto sta ulozite u 4 kartice (najvjerojatnije da vam roditelji to kupuju) uzmite 2 kartice a za ostatak kupite box za otkljucavanje mobitela npr.

al dobro kako stara narodna kaze "svaka budala ima svoje veselje"

neke stvari meni nikad nece biti jasne

ali boze moj sto ljudi sto cudi

a cekaj,zasto nekima roditelji nebi kupili ako vec imaju tu mogucnost??? mozda bi i tebi tvoji uzeli(nekazem da jesu) da su mogli/ htjeli...

Ostali koji zaradjuju svoj kruh,pa valjda oni najbolje znaju kako ce rasporediti placu,i kolko ce novaca ulozit u racunalo,i ostale stvari...

ISKRENO, SVAKA TI CAST BREKSI. iza tvog citata mogu samo tocku staviti. zlo33 je ljubomoran

DJ
14 godina
toxic kaže...

Ugl autoru, prije bilo kakve promjene nabavi duzi cf mostic razdvoji grafe - sumnjam da ces ici jos na jendu ili dvije pa da ti trebaju svi slotovi. probaj pa vidi.. ako ti ne pase, uzmi drugu maticnu - puno isplativije nego mjenjat te dvije grafe.. osim ako bas ne volis ati i zelis nvidiu, onda uzmi gtx 570 2 komada ali opet pazi na razmak.

iako ja sam imao 2 x 4890 tako jednu do druge nikad nista, imao sam 2 x gtx295 jednu do druge nikad nista, imao sam 3 x 9800gtx+ isto pa se nista nije desavalo..

6970 su vec prodane nema vise natrag a i necu natrag, zanima me zasto vi svi preporucate 570gtx SLI a ne 580gtx SLI. ja cu najvjerovatnije i uzeti 590gtx pa ako nebude dovoljno ta sam stavit cu jos jednu u quad sli naravno i s jacim napajanjem ali hocu da mi sorraund ide bez stekanja, cak mislim da ce ici i s jednom bez stekanja jer je jedna jedina 6970 terala vecinu igara na full bez stekanja a ipak je slabija od 590gtxice. naravno sacekat cu ja jos malo prije kupnje dok i ja sam pregledam sve testove pa se onda odlucim sto mi je najbolje. zato sčusam i vasa misljena ali najvise kako mi se cini ima vrijedanja

DJ
17 godina
neaktivan
Ljudi su uvijek malo ljubomorni, to je tako. I ponekad na luksuz gledaju zavidno. No, nije to uvijek slucaj. Ponekad ljudima ide na zivce i kad netko izvodi bezvezarije i gubi novac bespotrebno, a oni misle da ga se moze pametnije upotrijebiti. Netko ce x novca uloziti i zaraditi, drugi ce ga popiti i pojesti. Sve ima svoje prednosti, a umjerenost je cesto najpametnija.

Smatram da je sasvim ok da kupis sto hoces, ali je malo bezveze da ne prilagodis sve kupnje. Nije dovoljno kupiti SL500, potrebna je i dobra garaza, gorivo, servisi i sl. Na tvom mjestu ja bih puknuo 4x GRX580 i 4 bloka za vodu pa fino custom pumpe i hladiti to vodon s jakim protokom i pozeljno hladiti vodu freonom ili nekako drugacije. Plati kojeg strojara da ti to slozi i rijesit ces i buku i temperaturu.

Nisi rekao cime se bavi tvoja firma?
15 godina
neaktivan

Budući da kako sam kažeš puno zarađuješ i imaš para, a gaming ti je hobi i u njemu uživaš, mogao bi si razmisliti o ovome

17 godina
neaktivan
580GTX SLI je bolja opcija. Vise se griju, buce, ali su brze 2x 580 nego 1x 590 i to osjetno brze. Ako dobro rijesis hladenje i buku, svejedno je.
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Ne bi znao to... Ali on je rekao da ima frenda koji ima takav komp pa me zanima...

naxeem ti gluposti prica

DJ
15 godina
djdamir81 kaže...
toxic kaže...

Ugl autoru, prije bilo kakve promjene nabavi duzi cf mostic razdvoji grafe - sumnjam da ces ici jos na jendu ili dvije pa da ti trebaju svi slotovi. probaj pa vidi.. ako ti ne pase, uzmi drugu maticnu - puno isplativije nego mjenjat te dvije grafe.. osim ako bas ne volis ati i zelis nvidiu, onda uzmi gtx 570 2 komada ali opet pazi na razmak.

iako ja sam imao 2 x 4890 tako jednu do druge nikad nista, imao sam 2 x gtx295 jednu do druge nikad nista, imao sam 3 x 9800gtx+ isto pa se nista nije desavalo..

6970 su vec prodane nema vise natrag a i necu natrag, zanima me zasto vi svi preporucate 570gtx SLI a ne 580gtx SLI. ja cu najvjerovatnije i uzeti 590gtx pa ako nebude dovoljno ta sam stavit cu jos jednu u quad sli naravno i s jacim napajanjem ali hocu da mi sorraund ide bez stekanja, cak mislim da ce ici i s jednom bez stekanja jer je jedna jedina 6970 terala vecinu igara na full bez stekanja a ipak je slabija od 590gtxice. naravno sacekat cu ja jos malo prije kupnje dok i ja sam pregledam sve testove pa se onda odlucim sto mi je najbolje. zato sčusam i vasa misljena ali najvise kako mi se cini ima vrijedanja

Ja na tvom mjestu ne bih uzimao SLI ili CF zato jer jos uvijek u nekim igrama imaju problem sa driverima,bolje ti je da uzmes neku jednu,ali jaku kao sto kazes GTX 590.Ako ides stavit GTX 590 u SLI kao i HD 6970 onda nemoj,barem ne na onakav razmak.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina

djdamirneznam zasto ljudi odma seru po nekome ko ima vise od njega samog. nije fer, uopce neznas da ja te pare zadadim sam u nasoj firmi. ali glavno udri po meni zato sto ti nemas. Mene zanimalo gdje mogu kod nas kupiti 590gtx kad ono odma prepucavanja. ljudi to je samo usrani kompijutor, sta bi bilo da onda pitam gdje mogu audi r8 kupiti. upucali bi me pojedini jer si oni to nemogu priustiti. Pa ljudi ja gledam po forumu vecina vas imqa nadprosjecno dobar komp, pa ni ja neserem po vama. i vi bi mogli uloziti u nesto pametnije ali znam da je i vama u tom gust i nebi nikad rekao pogledaj kak je tvoj komp star, ruzan, nejak ili slicno. ti si sebi njega kupio i tebi je dobar a ako je tebi dobar meni je jos bolji. nemam nista protiv. kad god pitaqm nesto uvijek skrenemo s teme i uvijek razlog moj komp. zasto ja imam takav komp a pojedini ne. svasta! pa pricajmo normalno a ne stalno zavidjeti nekom ko ima malo vise ili nesto malo bolje.

a hebiga , to ti je ljubomora staces , al to je za plakat , jadno , odma te napadaju , ili kad vidim one genijalne , "mora da je micromanu tata ivo sanader" , omg lol , mozda se moze ulozit u nesto pametnije ali hardwareaši smo i to nam je gušt i šta je tu loše ? neki debil skupla pola zivota da kupi sebi motor , onda se meni smije da pare na komp trosim , onda on pogine s motora , tako da o ti stvarime se ne raspravlja , ili bolje receno ne "sere"

17 godina
neaktivan
GTX590 je SLI i tako se ponasa bez obzira sto je fizicki 1 kartica. Problemi koje SLI ponekad ima, nisu nepoznati za 590.
15 godina
naxeem kaže...
GTX590 je SLI i tako se ponasa bez obzira sto je fizicki 1 kartica. Problemi koje SLI ponekad ima, nisu nepoznati za 590.

tocno to , 2 gpu-a na jednoj kartici = 2 gpu-a na dvije kartice , sad bi ti rekao za npr 9800gx2 da nema "sli" problema , a 9800gx2 su 2 pcb-a zabivena u jedan oklop , ista stvar kao 2x 9800gtx+ haha.

14 godina
mrog 33 kaže...

Budući da kako sam kažeš puno zarađuješ i imaš para, a gaming ti je hobi i u njemu uživaš, mogao bi si razmisliti o ovome

E hebiga sad bi mi mogao svak nesto predloziti, kupi ovo kupi ono. pa vec sam rekao imam ovo sto imam i jos mi graficka treba i to je to. i ja bi mogao tebi dobri stvari preporuciti ali zasto, sigurno ti sam znas sto ti treba

DJ
15 godina
djdamir81 kaže...
mrog 33 kaže...

E hebiga sad bi mi mogao svak nesto predloziti, kupi ovo kupi ono. pa vec sam rekao imam ovo sto imam i jos mi graficka treba i to je to. i ja bi mogao tebi dobri stvari preporuciti ali zasto, sigurno ti sam znas sto ti treba

ali ipak ti moram priznat da da sam raspolagao s tvojim parama da bi mrvicu više stao i razmislio o djelovima koje cu kupiti , nekako si se brzo zaletio u to. EDIT: gtx580 sli ftw ! ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 20:07 (athlon64).
15 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...
mrog 33 kaže...

Bez brige ja znam što mi treba, i trenutno sam zadovoljan s ovim što imam, jer ionako se više ne igram, tu i tam upalim koju igru. A što se tiče grafe za tebe, puno ljudi ti je već predložilo 2xGTX580, i to najbolje da uzmeš neke nereferentne i mislim da ti je to najbolja opcija. A što se tiče gtx590, preporučio bih ti je bez bez beda, al zbog zadnjih glasina po netu, da crkavaju zbog slabe regulacije napona i da će im novi driveri još više smanjiti takt da bi kartice bile stabilne, ti bih preporučio da je izbjegneš u širokom luku, ili bar pričekaš da vidiš kako će se to riješiti.

14 godina
ivanoile kaže...
djdamir81 kaže...
toxic kaže...

Ja na tvom mjestu ne bih uzimao SLI ili CF zato jer jos uvijek u nekim igrama imaju problem sa driverima,bolje ti je da uzmes neku jednu,ali jaku kao sto kazes GTX 590.Ako ides stavit GTX 590 u SLI kao i HD 6970 onda nemoj,barem ne na onakav razmak.

tu ima neceg. vidjet cu svakako neko dobro rijesenje, malo cu pricekati pa polako. ali sto je je, dvije 580 u sli jesu jace od jedne 590. ali za to bi mi i nova maticna trebala ako bi htio 4x 580 ubaciti a vak ubacim dvije 590 i bok. ali naravno ne odma dvije590. necu jos ni jednu dok joj je cijena 6400kn. previse traze, budem malo pricekao

DJ
14 godina
athlon64 kaže...

djdamirneznam zasto ljudi odma seru po nekome ko ima vise od njega samog. nije fer, uopce neznas da ja te pare zadadim sam u nasoj firmi. ali glavno udri po meni zato sto ti nemas. Mene zanimalo gdje mogu kod nas kupiti 590gtx kad ono odma prepucavanja. ljudi to je samo usrani kompijutor, sta bi bilo da onda pitam gdje mogu audi r8 kupiti. upucali bi me pojedini jer si oni to nemogu priustiti. Pa ljudi ja gledam po forumu vecina vas imqa nadprosjecno dobar komp, pa ni ja neserem po vama. i vi bi mogli uloziti u nesto pametnije ali znam da je i vama u tom gust i nebi nikad rekao pogledaj kak je tvoj komp star, ruzan, nejak ili slicno. ti si sebi njega kupio i tebi je dobar a ako je tebi dobar meni je jos bolji. nemam nista protiv. kad god pitaqm nesto uvijek skrenemo s teme i uvijek razlog moj komp. zasto ja imam takav komp a pojedini ne. svasta! pa pricajmo normalno a ne stalno zavidjeti nekom ko ima malo vise ili nesto malo bolje.

a hebiga , to ti je ljubomora staces , al to je za plakat , jadno , odma te napadaju , ili kad vidim one genijalne , "mora da je micromanu tata ivo sanader" , omg lol , mozda se moze ulozit u nesto pametnije ali hardwareaši smo i to nam je gušt i šta je tu loše ? neki debil skupla pola zivota da kupi sebi motor , onda se meni smije da pare na komp trosim , onda on pogine s motora , tako da o ti stvarime se ne raspravlja , ili bolje receno ne "sere"

athlone64 to je istina. mi to volimo i nek tak i ostane

DJ
15 godina
protjeran

590GTX -> Nvidia: The Way it's meant to be fried!

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4798627&postcount=562

Smanjuje taktove pod opterećenjem i optimizira se prema igri, recimo u Crysis-u 2 smanjuje taktove na 550MHz!!! Tko je tu lud!?!?

Evo to kad promjeniš Crysis2.exe u BoliMeKita.exe, spržiš si karticu... {#}

Dakle odmah si kupi 4x 590GTX, jer će ti dvije izgorjeti dok pređeš Crysis2...{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
WiNAmDGAMer kaže...

Evo malo reklamiranja !
GTX 590=6000kn
i7980=7000kn
GIGABYTE EX58-EXTREME=1500kn
Za sve ostalo tu je NAŠ SVAKODNEVNI PRIJATELJ MASTER, MASTER,MASTER CARD ili VISI ili NESTO TRECE!!

Zaključak::
Svatko si moze prustit ovaj proc i ovu graficku !!!!!!!!

Kanneeee !!??

eto ga, covijek sam kaze. nije to milijun kn. to si svak moze kupiti. hvala bogu nisam ni ja nista posebno. bravo winamdgameru

DJ
14 godina
Don Kihoty kaže...

590GTX -> Nvidia: The Way it's meant to be fried!

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4798627&postcount=562

Smanjuje taktove pod opterećenjem i optimizira se prema igri, recimo u Crysis-u 2 smanjuje taktove na 550MHz!!! Tko je tu lud!?!?

Evo to kad promjeniš Crysis2.exe u BoliMeKita.exe, spržiš si karticu... {#}

Dakle odmah si kupi 4x 590GTX, jer će ti dvije izgorjeti dok pređeš Crysis2...{#}

hahaha. ocito u hr si te grafe nebude nitko kupio kako vidim na ovom forumu. neznam samo kako ducani sve nove gtxice prodaju bez muke. nemislim sad samo na gtx 590 vec i one prije. prodaju se kao halva a nitko nevoli gtxice. svasta

DJ
15 godina
protjeran

GTX nije oznaka branda nego podtip grafike...

Što je nekad bio LE,GT,GS,GTS,ULTRA -> danas je postalo GT,GTS i GTX... Tu i tamo se nađe GTS GS i GTX GS od gainwarda...

Ti je Titanium koji je korišten kao oznaka davno davno prije (malo nVidia isfurava staru slavu)...

Uglavnom, GTX580 je cool, GTX590 je notcool...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Gman kaže...

Problem je mogao rjesiti mnogo bezbolnije. CF koji je imao je bio jako dobar, sve je mogao rijesiti promjenom maticne i duljim CF mosticem. I mirna Bosna. Sada kada je prodao grafe, nek si uzme HD6990 kad je toliko zagrizao.

Sto se tice GTX590, mislim da su sve rijeci suvisne, grafa je zivo *ranje, sto su pokazali svi testovi, jest da ona ima odlicne performanse, ali se grije ko sam vrag, a nVidija je napravila sranje sa driverima, tako da graficke crkavaju, sa novim driverima taktovi se spustaju ispod 600MHz sto je veliki FAIL!

Da ja dam ja grafu 6k kuna  (sto mi ne pada na pamet, za te pare slozim dobru konfu)  i da mi grafa crkne, neznam sto bih uradio, ali znam da nebi bilo dobro.  Novci baceni u vjetar.

Ne nisam AMD Fanboy, vec izlazem istinu, iako je to sve vec opce poznato.

Ma nije sad bas ni neka katastrofa sto sam ih prodao izgubio sam po komadu sto kn od nove cijene u ducanu tako da nema bas neke veze. nemam grafe imam pare i tu sam na istom. da sam ja puno izgubio nebi mi bilo svejedno

DJ
17 godina

Vidim, autor teme voli zestoke stvari, al zasto onda ostat na zracnom hladjenju ? Ja da imam para koje bi mogao odvojit za extremni PC system, def bi isao na vodeno. Na killer stavit jedan 200 wattni peltier i imas hladan sistem.

Al ni ovo ne bi bilo tako lose, premda je zracno rjesenje :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma kakve žestoke stvari, ploča je mid range...

Ovo je žestoko prijatelju:

To je novi EVGA SLI pack sa NOVIM backplateom za 590GTX koji spriječava izgaranje kartiec nakon 30 min Crysis-a...

Ali za to ti treba i prava EVGA ploča, Enermax napajanje i još mnogo lepih stvarti...

14 godina
naxeem kaže...

Da imam toliko novca za bacanje, uzeo bih 4x GTX580 u 4-way SLI. Ta stvar pegla Crysis 2 na 2560x1440 u ~200FPS (Minimum 80FPS u najgorim situacijama). 590 je loša odluka jer je osjetno sporija od 2xGTX580, a ne možeš složiti više od dvije, grije se, rikava...

to vijerujem da je jos najbolji odabir 4 x 580 ali neznam skupo mi se cini. za to bi trebao mijenjati i maticnu i napajanje. a naravno da nebi morao odma uzeti cetiri uzmem dvije 580 pa polako ako jos zatreba onda dokupim. nebi bio los odabir. a kao sto athlon64 kaze atijevi driveri se ni meni nikad nisu svidali i prije dok sam gledao kod bratica i sad dok sam ja imao ati

DJ
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vidim, autor teme voli zestoke stvari, al zasto onda ostat na zracnom hladjenju ? Ja da imam para koje bi mogao odvojit za extremni PC system, def bi isao na vodeno. Na killer stavit jedan 200 wattni peltier i imas hladan sistem.

Al ni ovo ne bi bilo tako lose, premda je zracno rjesenje :)

Zašto me ovo ne čudi?

inače, slažem se s Batistom...

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
17 godina
Don Kihoty kaže...

Ma kakve žestoke stvari, ploča je mid range...

Ovo je žestoko prijatelju:

To je novi EVGA SLI pack sa NOVIM backplateom za 590GTX koji spriječava izgaranje kartiec nakon 30 min Crysis-a...

Ali za to ti treba i prava EVGA ploča, Enermax napajanje i još mnogo lepih stvarti...

:)

treba ploca, onda mi prikazujes graficku :)

al ajd, lijepo za vidjet...

od svega toga, najradje bi imao ovo kuciste, mislim da je to Raven RV02...

a nije enermax neizostavan...

ima podosta dobrih napajanja, ovo je nesto novo, a ovo je starija garda...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 21:11 (Batista).
15 godina
neaktivan

http://www.koolance.com/default.php

Tu baci malo pogled. Bolje ti je kupiti 2X GTX 580 i na njih vodu, nego GTX 590...

a i cijena nije puno različita...

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice