1. kaj vi znate otkad covjek ima komp? intel core i7 je izasel u studenom 2008., dakle moze imati i do 1,5-2 godine star komp ako uzememo hrvatske prilike u obzir
2. gotovo sve high end ploce sa podrskom za 3xsli/cfx imaju po 3xPCI-E 2.0 utora, i to sa rasporedom prva dva slota x16 zadnji x4 (x8 u najboljem slucaju) i manje vise ne dopustaju da stavis kombinaciju 1. i 3. slota (cast iznimkama)
3. svakome bi bilo super da ima SB, i meni, al ja bi radije ostavio manje vise kak imam i kupio polovni i7 980x, ipak je on jaci od bilo kojeg sandyja
4. nije za svakog aftermarket hladnjak, pogotovo zato jer vecina nas ne umije to zamjeniti a da se ne skuzi na servisu da je skidan prethodnji, a i nije svatko iskusan u tome
ontopic: nazalost sada samo Links, al neobjasnjivo je da je skuplja nvidia toliko od radeona, kad su obje najavljene ra 700$ retail!!!! pichka im M!! ponekad mi taj links na Q ide a sve sam kupil kod njih, osim coolera i 2. grafe
Sve to stoji.. slazem se.. ali nisam govorio za svakoga nego za njega, a on se valjda kuzi malo bolje nego drugi, vjerovatno bolje i od mene da sad nebi ispalo da ja ode nesto pametujem.. zato mi i nije jasno zasto nije stavio aftermarket coolere ili bar vodeno hladenje ili je mogao smislit neki treci nacin, neznam.. da izbjegne sve ovo i da dobije performanse i uzitak koji je htio.. al ja grafe nebi prodavao ni ista mjenjao da imam to sve.. samo bi malo bolje razmislio i pokusao rjesit hladenje bolje na neki najjednostavniji i najucinkovitiji nacin, a posto mu novci nisu problem, mislim da bi lako mogao srediti svoj problem bez trosenja novaca na druge modele bespotrebnih grafa jer smatram da ove koje si imao da su predobre i jos da si dodao 1, 2 imao bi komp samo takav, samo kazem.. trebao si misliti malo bolje na hladenje jer cak i oni manje iskusniji znaju da ce se takav komp grijat ko lud.. neman ja nista protiv nikog nit mi je cilj svadat se hehe.. ovdje sam dobronamjerno.. im coming in peace ^_^