Gainward Phantom

poruka: 9
|
čitano: 1.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Gainward Phantom

Zanima me kakve su izvedbe grafičkih kartica sa Phantom hladnjak u usporedbi sa recimo Twinfrozom, DCu2 i sl. Znači po performansama i buci.

Komponente su precijenjene! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gainward Phantom

Imao sam Phantoma i Twin Frozr,

Phantom je nešto tiši ali sam naletio na model kojemu cvrči Digi Vrm(kako mi je drugi forumaš rekao), čitao sam da je to relativno česta pojava kod tog modela,u igrama mi je temperatura bila dosta niska(ispod 60c) ali mi se pržio vrm, jednu sekundu sam mogao držati prst na tom mjestu.

Twin Frozr je bio mrvicu glasniji ali opet jako tih i hladan ko špricer.

Iz svojeg iskustva sljedeća grafička će sigurno opet biti sa Twin Frozr hladnjakom iz Msi-a, i Phantom je odličan samo sam ja na zeznutu karticu naletio.

14 godina
neaktivan
INCOGNITO99 kaže...

Zanima me kakve su izvedbe grafičkih kartica sa Phantom hladnjak u usporedbi sa recimo Twinfrozom, DCu2 i sl. Znači po performansama i buci.

Fantomke su pasivne i nešto tiše.

MSi ima 3 g. jamstva.

Uglavnom, solidne, nešto lošije od TF-a i DCII.

Samo imaju problema sa zavojnicama GTX 560Ti modeli koliko sam čitao.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
17 godina
donator_bubrega kaže...
INCOGNITO99 kaže...

Fantomke su pasivne i nešto tiše.

MSi ima 3 g. jamstva.

Uglavnom, solidne, nešto lošije od TF-a i DCII.

Samo imaju problema sa zavojnicama GTX 560Ti modeli koliko sam čitao.

kako mislis pasivne?

phantom ima ventilatore samo ispod rebara hladnjaka

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
neaktivan
Gainward Phantom

My bed, jedno mislim drugo pišem.

U jednoj raspravi na drugom forumu sudjelujem (tema: pasivna HD7750) :P

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Imam phantomku i dobra je ali mi se ne sviđa to što baca topli zrak prema štampanoj pločici,dodatno je grije tako da sam morao staviti ventilatore pored nje da odmah izvlači taj vrući zrak dok jedan AC 120 tc upuhuje od ispred prema njoj kako bi to sve radilo kako treba,ali i dalje se dešava da kartica grije hdd svojim zrakom. Nakon duljeg igranja znalo se pojavljivati trzanje,pretpostavljam od pregrijavanja memorije.

13 godina

Pa skoro svaka kartica sa aktivnim hlađenjem tjera zrak prema PCB-u, tako se zapravo i hladi memorija i VRM...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina
neaktivan
To mi je jasno,valjda ne hladi dovoljno pa zato šviće
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 17:51 (srele35).
12 godina
neaktivan
Gainward Phantom

Uz sve kartice koje sam imao dosada, ova je najtisa i Phantom je stvarno dobra preporuka tko treba tihu i dobru graficku. Uopce se ne cuje i rijetko se pale oba venta da se cuju na nekom bitnom nivou cak i pod velikim opterecenjem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice