Force3D 5870 [REVIEW]

poruka: 37
|
čitano: 11.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Force3D 5870 [REVIEW]

Crysis Warhead OC (900/1300)

Crysis Warhead OC(900/1300) Crysis Warhead OC(900/1300)
Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Force3D 5870 [REVIEW]

Evo vamo ću pitat jer neznam di bi.

Nešto mi se čudno događa s mojom 5870. U većini igara mi se loše učitavaju stvari u daljini.Npr. crysis , kad stojim od grma na udaljenosti od 10 metara on ima svoj oblik , a kad mu se 1 metar približim on promjeni i oblik i boju. Ne bi mi smetalo da je jedan grm nego tako mi se učitava 20 stvari odjedamput , pa strašno ide na živce.Imam org verziju igre , ali sam probao i s  crackanom.Drivere nisam mjenjao ( oni su mi koje sam dobio s karticom) . Zanima me jese taj problem može riješit updateom drivera ili je neki drugi kvar.Isti problem se ponavljao u cod2 cod4 i cod6 u stvarima kao grmlja ,stabla, neke stvari na zidovima i dr??

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 21:04 (razorst3).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Force3D 5870 [REVIEW]
razorst3 kaže...

Nešto mi se čudno događa s mojom 5870. U većini igara mi se loše učitavaju stvari u daljini.Npr. crysis , kad stojim od grma na udaljenosti od 10 metara on ima svoj oblik , a kad mu se 1 metar približim on promjeni i oblik i boju. Ne bi mi smetalo da je jedan grm nego tako mi se učitava 20 stvari odjedamput , pa strašno ide na živce.Imam org verziju igre , ali sam probao i s   crackanom.Drivere nisam mjenjao ( oni su mi koje sam dobio s karticom) . Zanima me jese taj problem može riješit updateom drivera ili je neki drugi kvar.Isti problem se ponavljao u cod2 cod4 i cod6 u stvarima kao grmlja ,stabla, neke stvari na zidovima i dr??

To je "problem" igre, u biti nije problem. U crysis to možeš postaviti pomoću konfiga. Probao sam no onda ti fps jako padne.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
neaktivan
Re: Force3D 5870 [REVIEW]
razorst3 kaže...

Nešto mi se čudno događa s mojom 5870. U većini igara mi se loše učitavaju stvari u daljini.Npr. crysis , kad stojim od grma na udaljenosti od 10 metara on ima svoj oblik , a kad mu se 1 metar približim on promjeni i oblik i boju. Ne bi mi smetalo da je jedan grm nego tako mi se učitava 20 stvari odjedamput , pa strašno ide na živce.Imam org verziju igre , ali sam probao i s  crackanom.Drivere nisam mjenjao ( oni su mi koje sam dobio s karticom) . Zanima me jese taj problem može riješit updateom drivera ili je neki drugi kvar.Isti problem se ponavljao u cod2 cod4 i cod6 u stvarima kao grmlja ,stabla, neke stvari na zidovima i dr??

Koji imaš procesor? Koliko rama? Koje napajanje?

In vino veritas, in rakia pizdaria__(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
14 godina
neaktivan
Force3D 5870 [REVIEW]

Nije samo crysis, sve igre pa i stari cod2, proc je i5.

Većeras cu recordat

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 15:26 (razorst3).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Force3D 5870 [REVIEW]
Hyperion kaže...

To je "problem" igre, u biti nije problem. U crysis to možeš postaviti pomoću konfiga. Probao sam no onda ti fps jako padne.

Jos jedan nacin da se isforsira placeni twimtbp logo i nvidijno sponzorstvo {#} Jel se ista stvar dogadja s krayzizom i kad se igra na dx9?

Jos jedan dokaz da je igra "neoptimizirana" i da je izbacena prerano samo da izpromovira nedovrseni dx10. To sto taj krayziz kvazibench u cetiri i pol godine nikad nije dobio propisne patcheve da postane igriv i bez "ruznih artefakata" je vise nego pohvalno i stvarno treba se i dalje forsirati kao dx10 bench.

razorst3 kaže...

Nije samo crysis, sve igre pa i stari cod2, proc je i5.

Većeras cu recordat

Jesi nedavno mijenjao drajvere a da ih pritom nisi propisno istestirao u igri? Te postavke su obicno do drajvera. Poslovicno je poznata pouzdanost atijevih drajvera koji u nekih mjesec-dva-tri od izlaska novije serije totalno znaju rastelati dotada pouzdanu staru seriju. Pogotovo onih nekoliko 10.10 beta izdanja, nakon izlaska HD6800 serije, koji su prema pricanjima cak uspjeli srediti neke 5800ke koje su dotad ispravno radile. A uobiccajeni su bili neki pink artefakti cak i na desktopu (aero).

Znaci pitanje je na koje si damn drajvere apgrejdo? I koje si prije toga imao a da su radili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 13:59 (gljinoliga).
14 godina
neaktivan
Force3D 5870 [REVIEW]

Imam 10.5 koje sam dobio s karticom i nisam imao potrebe minjat jer je u početku radilo normalno.I bolje na benchevima nego ostale 5870 za 1,2 fpsa , a u gameplayu na većioni igara skaču sjene ili se mjenujaju objekti.Nisam stigao updateat , danas cu

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice