Fejk grafa?

poruka: 17
|
čitano: 1.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Fejk grafa?

Pozdrav, moja stara grafa je osla u vjecna lovista i gledam drugu second handed da uzmem. Nasao sam oglas no zanima me da li mislite da je ovo jedna od onih "fejk" grafa.

Oglas: https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficku-karticu-nvidia-gtx-960-ram-4gb-gddr5-prodajem-oglas-30858987

1 0 hvala 0
14 godina
Fejk grafa?

Ako mislis 500kn odvojit da se naci i bolje od 960 a ova mi izgleda fake treba provjerit mozda bi mogao preko S/N broja koji je vidljiv na slici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Fejk grafa?

Fejk nije al 99% da nije ni GTX 960.

Što bi onda značilo da je ipak fejk. 😂

0 0 hvala 0
14 godina
Fejk grafa?

Ma nemoj to kupovati izgleda kao da je složena od LEGO kockica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fejk grafa?

Odma mi je nesto "fishy" bila cim sam vidio kutiju samu sa tom stock slikom haha.

Gledao sam dalje po SN broju i izbacuje mi samo neke njemacke ebay oglase sa istim izgledom grafe

Primjer: https://www.ebay.at/itm/NVIDIA-GeForce-GTX960Ti-GDDR5-4GB-128bit-Gaming-Grafikkarte-VGA-HDMI-Neu-OVP-/263944479338

0 0 hvala 0
14 godina
Fejk grafa?

Smeće, bježi od toga. Čim vidiš logo odmah je jasno.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fejk grafa?

za tu lovu si traži rx 470/570

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Fejk grafa?
Fejk je, a da ne govorim da za tu lovu ili 100kn vise ide rx470 koja je barem duplo jaca.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fejk grafa?

Vecinom gledam da uzmem nesto za sad posto cu jace nesto uzimat za par mjeseci. Nasao sam XFX R9 290 4GB 512Bit blizu sebe za iste pare, no zanima me da li ce to ici glatko na psu: Corsair VS550 i FX6300 4.1GHz da ne bi bilo nekog veceg bottlenecka(posto samo igram WoW BFA i CSGO)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2020 15:15 (d1n0x).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Rađe nađi neku rx470.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
12 godina
Fejk grafa?

Ima tona RX 570 na njuskalu za 450-600kn, moze birat koju hoce ali biraj onu koju mozes isprobat da vidis da je sve ispravno u vezi nje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fejk grafa?

Kad vidim tko ju prodaje, mogu ti samo reći da bježiš od te kartice i od toga lika...kolega je išao kod njega uzeti neki stariji kompletan pc, trebalo mu za kasu, cca 150-200kn max planirao izdvojiti za kutiju....preko telefona sve ok, došao tamo i pao mu mrak na oči...od 4 složena kompa, niti jedan nije radio...tip se predstavlja kao veliki informatičar, a ono što je kolega doživio kod njega...strava..hrpa starih kartica u korpama za veš, nabacane bez ambalaže, doslovno ih istrese na pod na si izaberi što ti paše...pred njim je išao mjenajti procesor na jednoj konfiguraciji (isto je tako isresao na pod hrpu procesor i birao koji će mu ubaciti), a o mjenjanju paste na procu da i ne spominjem...istisne na prst pastu i onda maže po čitavom procesoru, kaže da neće dobro hladiti ako nije cijeli namazan

da napomenen, kolega mi nije noob što se tiče informatike, samo mu je bilo presmiješno i nije se htio mješati u profesionale radove ovog informatičara...naravno da nije ništa na kraju kupio kod njega, samo je ubio dobrih sat vremena i upijao znanje ovog profesionalca

dovoljno je vidjeti da lik prodaje doslovno sve, od ženskih tangi (možda ih on i sam nosi, tko će ga znat), kojekakvih figurica pa do "profi" informatiče opreme

ovog prodavača sa njušakal Deny_Os izbjegavati u širokom luku

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2020 16:40 (Lord_of_destruction).
Moj PC  
5 0 hvala 2
7 godina
protjeran
Lord_of_destruction kaže...

dovoljno je vidjeti da lik prodaje doslovno sve, od ženskih tangi (možda ih on i sam nosi, tko će ga znat), kojekakvih figurica pa do „profi” informatiče opreme

Kolega nije provjerio?

ukrućena goropadnica
13 godina
Mary Sue kaže...
Lord_of_destruction kaže...

dovoljno je vidjeti da lik prodaje doslovno sve, od ženskih tangi (možda ih on i sam nosi, tko će ga znat), kojekakvih figurica pa do „profi” informatiče opreme

Kolega nije provjerio?

ne bi se htio mješati u to

15 godina
neaktivan
Fejk grafa?

Baš taj oglas sam prijavio prije dva tjedna ali njuškalo očito boli k**** . Valjda se čeka da zavalja nekog.

IT me iznevjeri
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
d1n0x kaže...

Pozdrav, moja stara grafa je osla u vjecna lovista i gledam drugu second handed da uzmem. Nasao sam oglas no zanima me da li mislite da je ovo jedna od onih "fejk" grafa.

Oglas: https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficku-karticu-nvidia-gtx-960-ram-4gb-gddr5-prodajem-oglas-30858987

-fejk, tj to je 99% flashirana GTS-450 i zapravo može zadovoljavajuće raditi dok neka igra ne zatraži više od 1gb rama i sl. tad se sruši. Klasična s ebya.. pa lik dalje uvaljava (loša cijena, tj kupiš direktno za 40-50€..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Fejk grafa?

Hvala svima na pomoci i odgovorima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice