zanima me cena jel iko ista zna o tom i da li se isplati menjat sapphire 3870 x2 za nju????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ova na linku je puno manje klokana
ja da imam kes ovo bi bila prva kartica koju bi uzeo
uz sve kartica extra izgleda a u rangu je sa gtx280
pozz
ova na linku je puno manje klokana
ja da imam kes ovo bi bila prva kartica koju bi uzeo
uz sve kartica extra izgleda a u rangu je sa gtx280
pozz

Ima hd3870x2 jos puno snage, samo da su pravi driveri da to iskoriste.... Ma i hd3870 dovoljna danas sa casual gaming na 1680x1050 na high.
Ja da sam na tvom mjestu nebi jos kupovao nista do kraja 2009. pa onda kupio hd5870x2 tj. gtx380 sta vec bude ili jos bolje kupio u 2010 na uskrs novu graficku( to cu ja napravit), i pretpostavljam da ce tada oko uskrsa izac hd6*** serija pa ak se poklopi sa uskrsom onda kupujem...
Mislim kupis high end grafu prije 6mj i odmah je ides mijenjat pa gdje tu logika, najmanje 1,5god trebas ju imat..
imam ja radeonku od samog izlaska ak se neveram godinu dana al znas i sam da trebaju samo driveri pravi pa da se pravski iskoristi al neznam sa ovom sam imao dosta sranja pa sam konto je i prodat.Kad igram npr crysis na visti directx10 slika je uzasna sve same crte po ekranu jednu sam cak i menjo pa dobio novu.Na staroj mi se cak znalo desit da mi se odlepi nalepnica sto je bila zalepljena na cooleru ....al dobro nema nista od menjanja hvala
jel bi mogo dobit 1500kn za 3870 x2 ima garancija sve