Dvije grafičke na matičnoj

poruka: 4
|
čitano: 952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Hello, pitanjce, dal mogu na matičnu stavit dvije različite grafičke kartice ali mi ne treba CF  ili SLI već 

da ovu drugu koristim za gledanje filmova putem HDMIa pošto na mojoj ne radi HDMI a nemrem nikak dobit 3D bez toga.

Nije bitno može i Nvidia sam me zanima dal mogu ovu postoječu 

koristiti za gaming a ovu drugu (150-200 kn) po potrebi za filmove i kako to prebaciti s jedne na drugu?

Hvala!

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
13 godina

a da probaš jednostavno sa adapterom dvi to hdmi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko sam ja upucen ili znam to je nemoguce.

Moguce je primjer integrirana grafika i normalna grafika da rade ali da ti dvije razlicite kartice rade mislim da nije moguce. Moguce je jedino ako imas skuplju maticnu na kojoj mozes gasiti i paliti laneove grafike.

Pogledaj u biosu dali imas opcije gasenja laneova ako nemas nula bodova stari :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Isključivo HDMI 1.4 pa naviše podržavaju "Frame Sequential" 3D tak da DVI ne pali, probao sam. 

A ak trebam u BIOS da to promjenim onda ništa malo previše posla oko toga.

Zvisil sam malo s parama tako da od nove grafičke ništa, mislio sam neko najjeftinije riješenje

pa mi onda jedino preostaje kupiti još jednu 6950/6970 pa složit CF punoo struje je to :-) 

i malo riskantno kupovat grafu staru 2-3 godine a za koju znam da se brutalno zagrijava...

I sve to samo da bih jednom u par mjeseci pogledao BluRay :-)

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice