Driveri hd 3650

poruka: 7
|
čitano: 1.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Driveri hd 3650

evo danas kupija grafu tek tako, da odsluživ ovaj period do novog kompa. i sada me ovi driveri izluđuju skida san sve i 8.12 i 8.10 agp al svaki put isto izbaci me i ovo mi piše:

the software you are instaling for this hardware

ATI Radeon HD 3600 series

has not passed windows Logo to verify its compability with Windows Xp

i doli još piše da mi može destbilizirati rad s operacijama sada ili kasnije i da mi je preporučeno da prekinen instalaciju

i kad prekinem instalaciju još mi piše:

setup did not find a driver comptabile with your current hardware or operating system

pa ako neko zna molia  bi da kaže

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 5:15 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Driveri hd 3650

pomoć, hitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Driveri hd 3650
Makić kaže...

pomoć, hitno

Zovi 94.
Instaliraj slobodno te drivere, bez obzira što nisu potpisani, nema veze.Samo klikni Continue Instalation.. 
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
Driveri hd 3650

i onda će mi radit, aj  dobro baš san sinoć reinstalira windows i sad radin update i još to pa ćemo vidit,

hvala. jesi ti ima isti problem ili si vidia u nekog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Makić kaže...

i onda će mi radit, aj  dobro baš san sinoć reinstalira windows i sad radin update i još to pa ćemo vidit,

hvala. jesi ti ima isti problem ili si vidia u nekog?

Ne, ja koristim nvidiu, i nisam imao ATi.Ali puno je se ovakvih pitanja na forumu postavilo, i   ispostavilo se da uredno rade.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
neaktivan

To vindovsi napišu za svaki driver koji nije certificiran od stane microsofta. Prilično uobičajeno za nove drivere, i za neki nestandardni hardver. Proizvođaču se jednostavno kojiput neisplati davati driver na certificiranje. Nema straha.

16 godina
Driveri hd 3650

sve san sredia instalira driver i napravia update cjelog windowsa, i sad sam za probu instalira prince of persia warior within,samo da vidin oće li radit

uša samu igru al svi filmovi mi idu usporeno boli glava, a kad sam počea igrat normalno, pa kako da to rješim?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice