Dilema:grafička ili XBox360

poruka: 56
|
čitano: 7.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Dilema:grafička ili XBox360

donji post

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:12 (zelenbic).
13 godina
Ako ces ju platit 1700KN onda ne.
samo nešto struže..
14 godina

ja bi išao na xbox i playstation 2 je star pa i dalje izlaze igre za njega na ps3 će bar još godinu dvije izlazit igre 

p.s nije baš da samo uštekaš moraš neki kabel iz napajanja uštekat i u grafu vidi sliku http://international.download.nvidia.com/webassets/en_US/shared/images/articles/geforce-gtx-660-ti/geforce-gtx-660-ti-top-board-shot.png

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

MALO MI JE MUKA VEC OD OVOGA.

neko x360 neko grafa,ali godina dana ce brzo doci i sta onda.x360 ce biti sranje,ali grafa ce potrajat bar jos 3 godine,tako da cu ici na grafu

0 1 hvala 0
14 godina
Qivi kaže...

MALO MI JE MUKA VEC OD OVOGA.

neko x360 neko grafa,ali godina dana ce brzo doci i sta onda.x360 ce biti sranje,ali grafa ce potrajat bar jos 3 godine,tako da cu ici na grafu

različiti ljudi različita mišljenja...

12 godina

Za XBOX ce se vjerojatno jos proizvodit igre.Ne vjerujem da ce

je samo tako odjednom izbaciti.Ako uzimas grafu,npr HD 6850,

moze ti biti problem radi bottleneck-a.Znaci imat ces jaku grafu

sa losim procom.Tako da tu grafu koju uzmes,neces je moci

iskoristiti full.Onda ces morat baciti jos koju paru na proc.

Moje misljenje je ako vec igras samo LOL na PC-u.

Konzola bi trebala biti bolji odabir.Vidio sam dosta igara

za XBOX,kojih nema na PC-u i zavidim tim ljudima.Ili uzmi

PS3 {#}.Stize The last of us {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ti najprije trebaš jači procesor da bi iskoristio tu grafu i nema ti smisla prije kupovati nju. Još je i tu pitanje napajanja jer nije s tim novim grafama samo upikni u matičnu kao prije, treba dodatne 6pinske konektore iz napajanja spojiti u grafu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: POMAGAJTE!Dilema:grafička ili XBox360
BlueMax kaže...
Patrick_cro kaže...
BlueMax kaže...
Patrick_cro kaže...

Sve ovisi koje igre preferiraš? Ako misliš igrati igre koje su Xbox eksluziva odi na xbox ako ne odi na grafu, makar tvoj procesor je preslab za iskoristiti tu grafu. Napiši detaljno specifikacije kompjutora

Stvarno?

Izgleda da ti nisi skužio poantu ali evo objasnit ču ti.  Imaš inače igre koje su višeplatformske pa ako misli njih igrati onda mu xbox nije potreban. Nadam se da si sada skužio poantu?

inače za taj procesor bi ti najjače išla neka 6670 gddr5

na što da ide ako misli igrati Playstatin 3 ekskluzive? {#}

Ajde dok skužiš poantu onda postaj nešto a ne da tu trolaš jer izgleda da samo tebe zabavlja tvoja glupost

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 23:20 (Patrick_cro).
12 godina
neaktivan
Što hladnije to bolje :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 23:31 (Praedator).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kupi ono što ti je draže i riješen problem {#}

17 godina

Koliko znam nije još stavio konkretne informacije koju platformu ima tako da mu ovo ništa ne pomaže.

Možda ima i 5600+ na am2 ploči

Treba prvo dati detaljne informacije pa onda vidjeti šta mu je najbolje jer ovako možemo samo nagađati

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina

A nitko ti nije rekao da za XBOX 360 moraš plačati članarinu za igranje multiplayera. Trebao bi si nadograditi komp i to ti je najbolje rješenje.

2 0 hvala 0
17 godina
14 godina
neaktivan

Zasto bi kupio polovni X4 965 za 700kn kad novi kosta 718kn  zasto bi uopce kupovao procesor a ne zna koju maticnu ima?

12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Koliko znam nije još stavio konkretne informacije koju platformu ima tako da mu ovo ništa ne pomaže.

Možda ima i 5600+ na am2 ploči

Treba prvo dati detaljne informacije pa onda vidjeti šta mu je najbolje jer ovako možemo samo nagađati

Pa napisao je procesor koji ima a on je na am3.

Nisam isao u detalje ali moze se za njegovu cifru nadograditi i bolje to nego xbox.

Nek uzme novi proc ako mu odgovara.

Ali prijedlog je neka kupi polovno a ne xbox.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 0:34 (Praedator).
14 godina
neaktivan

A ne postoji ni jedan Athlon X2 na 2.8 koji je AM2 a ne AM3? Kupi Phenoma X4 i onda ga ne moze ugraditi nego mora i novu maticnu kupovat, krasan savjet, nema sta!

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

A ne postoji ni jedan Athlon X2 na 2.8 koji je AM2 a ne AM3? Kupi Phenoma X4 i onda ga ne moze ugraditi nego mora i novu maticnu kupovat, krasan savjet, nema sta!

240 2.8 GHz 45nm SOI 2MB socket AM3 65W

http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon-ii-x2/Pages/AMD-athlon-ii-x2-processor-model-numbers-feature-comparison.aspx

Koji jos 240 ima na drugom socketu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 0:42 (Praedator).
14 godina
neaktivan

Da, sad vidim da je kasnije napisao model procesora, nisam vidio taj post. No ostaje cinjenica da nema smisla kupovati polovan procesor za 700kn kad novi kosta 718kn.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Da, sad vidim da je kasnije napisao model procesora, nisam vidio taj post. No ostaje cinjenica da nema smisla kupovati polovan procesor za 700kn kad novi kosta 718kn.

Ti samo trazis nesto da bi skomentirao jel?

A kad si u krivu nades drugu slamku da se drzis za nju.

Nisam tu da se natezem sa tvojim necitanjem i napadanjem pa molim te odustani jer nema smisla.

I tko kaze da mora uzeti to sto sam linkao, samo sam mu pokazao mogucnosti da se moze bolje od xbox-a.

13 godina
protjeran

Za 1800 kn se svasta moze napravit tako da bi ja na njegovom mjestu sigurno isao na nadogradnju pc-a...Ako imas nekoga da se razumije u komponente nabavi si za sad neku plovnu grafu ili procesor bolji,a kupis ostalo novo 1800 kn je sasvim dovoljno,znaci jedna komponenta polovna (kasnije naravno kad skupis love pknut ces bolje i novije) ostalo kupis novo i rijesena stvar...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
14 godina
neaktivan
Praedator kaže...
BlueMax kaže...

Nisam tu da se natezem sa tvojim necitanjem i napadanjem pa molim te odustani jer nema smisla.

I tko kaze da mora uzeti to sto sam linkao, samo sam mu pokazao mogucnosti da se moze bolje od xbox-a.

Naravno da cu komentirati onako glupu preporuku. Forum i sluzi za to.

I zasto bi ono bilo bolje od Xboxa? Ako ce vec kupovati polovne stvari moze Xbox naci za 700kn. 

12 godina
protjeran

XBOX ILI NADOGRADNJA PC?

0 XBOX360
16 NADOGRADNA PC

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

LJUDI JA CU KUPIT X360 JER IONAKO MI DODE LAPTOP NOVI ZA OKO 4500KN,A IONAKO SAMO IGRAM LOL I TE SLABIJE IGRE

1 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Praedator kaže...
BlueMax kaže...

Naravno da cu komentirati onako glupu preporuku. Forum i sluzi za to.

I zasto bi ono bilo bolje od Xboxa? Ako ce vec kupovati polovne stvari moze Xbox naci za 700kn. 

Prvo preporuka nije glupa, ti si ako nekuzis da je xbox-om ogranicen a PC-em nije.

Imat ce xbox i kantu kod kuce, kad mu xbox dosadi imat ce nista.

Moja preporuka ti je nadogradi PC. 

17 godina

koja si ti trolchina ljudi ljepo kazu da kupis polovne konponente koje pojedu xbox za dorucak

i jos stavis anketu koja ti sve govori a ti po  xbox-u bzvz trkeljash ..bzvz ces spiskat lovu i poslje ce ti bit zao ! 

uostalom boli me kiki tvoja lova radi kaj oces ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 17:33 (4mal).
13 godina
neaktivan

Nije naš problem, tvojih 1700kn ide u vjetar, uživaj s tim tehnološkim dinosaurom {#}

Toni
Moj PC  
8 1 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice