Pozdrav!
Zanima me dali ima razlike između CrossFireX i Hybrid CrossFireX?
Nisam baš specijalist za to pa ne znam.
Hvala!
Pozdrav!
Zanima me dali ima razlike između CrossFireX i Hybrid CrossFireX?
Nisam baš specijalist za to pa ne znam.
Hvala!
Hybrid CF je multi GPU povezivanje integrirane grafičke i eksterne grafičke,s time da se ne mogu kombinirati svi modelima
CF je multi GPU povezivanje dvaju eksternih grafičkih s CF mostićem,a GPU-i moraju biti isti
CFX je također multi GPu povezivanje, ali moraju biti povezane 3 ili 4 grafičke (dvi dvoglave)
Hvala što ste mi to malo pojasnili.
Jel mogu onda spojit intergriranu HD4200 i HD5770?
Hybrid CF je multi GPU povezivanje integrirane grafičke i eksterne grafičke,s time da se ne mogu kombinirati svi modelima
CF je multi GPU povezivanje dvaju eksternih grafičkih s CF mostićem,a GPU-i moraju biti isti
CFX je također multi GPu povezivanje, ali moraju biti povezane 3 ili 4 grafičke (dvi dvoglave)
Nisam siguran ali mislim da kod CF GPU-i ne moraju biti isti, osim ako ne mislis da moraju biti iz iste generacije: 4XXX + 4XXX; 5XXX + 5XXX itd.
Nemožeš,možeš jedino HD4200+HD3450 (hybrid CF).
Nemožeš,možeš jedino HD4200+HD3450 (hybrid CF).
OK.
Hvala.
Pozdrav, da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.
Imam Sapphire HD5830 i zelio bi crossfireX spojiti sa jos jednom grafom.
Zanima me koja je najbolja moguća grafa za to, naravno da je kompatibilna sa mojom
ili mi je pametnije kupiti novu grafu i amen? (mozete odmah predloziti koju, naravno )
Hvala!!
Ja bih rađe prodao tu i uzeo jednu novu , umjesto da imam dvije ! Do kolko para ukupno mozes dat za grafu , ako prodas svoju ?
hm, pa dao bi do 1 k ali neznam za kolko mogu prodat svoju?
Mislim da za svoju mozes dobit oko 650kn , al do 1000kn nemas nista sto bi bilo vrijedno zamjene za tu tvoju ! Isplati se ici tek na HD7850 1GB !
pa prodam svoju i imam cca 1500 kn za novu ! sta bi se za te novce isplatilo kupit?