CrossFire Vodič

poruka: 501
|
čitano: 212.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: CrossFire Vodič
Gigabyte091 kaže...

Jel se može staviti u CF Asusova 5770 i sapphireova 5770 koja ima 10 MHz veči takt ?

Može!

Samo će se underclockati na taktove one kartice koja ima niže!

I want to taste you but your lips are venomous poison!
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Gigabyte091 kaže...

Jel se može staviti u CF Asusova 5770 i sapphireova 5770 koja ima 10 MHz veči takt ?

Može!

Samo će se underclockati na taktove one kartice koja ima niže!

radit ce i nece se underclockat na niže taktove.. svaka ce radit na svom taktu

13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Još sam nekaj, koji su najbolji driveri i profil za ove dvije kartice ? i u rangu koje kartice mogu očekivati performanse ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

1 hd 6870 ili neki CF?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Drugovi pomagajte noobu :)
E ovako nabavio sam apu procesor serije A4 3400 sa intergrisanim grafickim procesorom ati 6450 serijom. A posjedujem PCI grafu ATI HD 4850 512mb ddr3. Kako bih ja uspjeo sada da ih stavim u crossfire mode,i da li je to uopće moguće.Skinuo sam najnovije drajvere za intergrisanu grafu,ali u catalyst centru nemam opcije 'crossfireX tm' pod 'Preformance' tabom. U biosu sam podesio grafu da bude on board,i buff da bude 512 mb koliko iznosi memorija moje PCI kartice. Pozz,hvala na pomoci

0 0 hvala 0
13 godina
CrossFire Vodič

pitanjce:

evo ako Bog da sutra uzimam još jednu 5770 grafu pa me zanima zna li tko gdje u Zadru ima za uzeti cf mostić?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

pitanjce:

evo ako Bog da sutra uzimam još jednu 5770 grafu pa me zanima zna li tko gdje u Zadru ima za uzeti cf mostić?? hvala

Tribali bi imat u Linksa, al ako nemaju - kontaktiraj me na PM , imam ti ja viška 1 CF mostić od HD5750 pa ti ga mogu dati.

14 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Imam pitanje. Može li se ova kartica HD 6670 povezati u crossfire?
nigdje na kartici ne mogu naći crossfire utore za konektor. i zbunjen sam jer nigdje nema info.

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx3d-hd6670-1gb-ddr5/44570 

ovo je točna kartica. 

0 0 hvala 0
14 godina
djaparatic kaže...

Imam pitanje. Može li se ova kartica HD 6670 povezati u crossfire?
nigdje na kartici ne mogu naći crossfire utore za konektor. i zbunjen sam jer nigdje nema info.

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx3d-hd6670-1gb-ddr5/44570 

ovo je točna kartica. 

Ne

14 godina
odjavljen
CrossFire Vodič

Što ti gore širiš dezinformacije. Može se povezati u CF. Komunicirati će preko PCIE slota. Ne treba ti mostić nikakav.

Ej beba, Johnny Bravo ''in da house'' :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
djaparatic kaže...
Može se povezati u CF, i kako ti je Marko rekao, ne treba ti CF mostić kao inače.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
CrossFire Vodič

može par pitanja i mišljenja znalaca., ako se kome da odgovarati {#}evo ga:

1. utječe li različita verzija biosa na karticama na performanse.?

2. ako mi je gpu ussage na obe kartice u igri oko 60%., jel mi je procesor pre slab.?

3. ako mi je na ploči 1 pcie slot x16, a drugi x4, na koliko mi zapravo rade kartice u cf-u? na x4 ili x8 ?

4. postoje li matične na kojima obe grafe u cf-u rade na x16, ili ako imam 2 slota od 16x obe rade na x8 ili na x16.?

5. kakva je razlika između pcie 2.0 i 3.0 slotova.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

može par pitanja i mišljenja znalaca., ako se kome da odgovarati {#}evo ga:

1. utječe li različita verzija biosa na karticama na performanse.?

2. ako mi je gpu ussage na obe kartice u igri oko 60%., jel mi je procesor pre slab.?

3. ako mi je na ploči 1 pcie slot x16, a drugi x4, na koliko mi zapravo rade kartice u cf-u? na x4 ili x8 ?

4. postoje li matične na kojima obe grafe u cf-u rade na x16, ili ako imam 2 slota od 16x obe rade na x8 ili na x16.?

5. kakva je razlika između pcie 2.0 i 3.0 slotova.?

1 ne (svaka radi svoje)

2 da (ili su driveri još neoptimizirani za tu igru - pogledaj cpu usage ako je 100% onda je cpu slab)

3 jedna na x16 druga na x4

4 da postoje, postoje neke koje imaju oba slota x16 (kad su grafe pojedinačno u njima) ali kad su grafe spojene u CF onda su u x8

5 postoji ali danas još uvijek nemaš prevelike koristi od 3,0 tako da ti je svejedno

13 godina
CrossFire Vodič

FX ćipset ti može imat oba pci-ex na 16x i kada su grafe spojene u Crossfire.

Tipa moja ploća ako imam dvije grafe u crossfire-u obje rade na 16x brzini a ako stavim četiri grafe onda radi na 8x 8x 8x 8x.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Pozdrav, nemam iskustva sa Crossfireom, pa imam sljedeće pitanje. Pod Moj PC vidi se sto imam od komponenti, pa me zanima dal bi dobio na perfomansama kada bi stavio sadasnju 5770 vapor x sapphire sa 6770 sapphire vapor x u crossfire? Pretezito se igram, tu i tamo editiram neki video itd....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
grofzg kaže...

Pozdrav, nemam iskustva sa Crossfireom, pa imam sljedeće pitanje. Pod Moj PC vidi se sto imam od komponenti, pa me zanima dal bi dobio na perfomansama kada bi stavio sadasnju 5770 vapor x sapphire sa 6770 sapphire vapor x u crossfire? Pretezito se igram, tu i tamo editiram neki video itd....

Nisam siguran idu li njih dvije u CF. Ja bi radije tu prodao i uzeo neki jaci singleGPU.

clock2much
14 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Mogu ici u CFX, jer su isti chipovi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič
Mene najvise zanima dal bi dobio na perfomasama ili ne.... U biti, najbolje bi bilo probat pa cu znati.... Al nemam kak zasad.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
grofzg kaže...
Mene najvise zanima dal bi dobio na perfomasama ili ne.... U biti, najbolje bi bilo probat pa cu znati.... Al nemam kak zasad.

Dobio bi oko 50-80%, negdje cak i 90%, sve zavisi od igre/aplikacije.

Za mutli GPU moras da imas celicne zivce, jer nekada imas gore perfomanse sa jednom grafom nego sa dvije.

14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Za mutli GPU moras da imas celicne zivce, jer nekada imas gore perfomanse sa jednom grafom nego sa dvije.

Ovo je trebalo drugacije zvucati, zar ne? {#}

clock2much
13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Otet cu 6770 iz kompa od starog i staviti u svoj pa cu vidjeti :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Jel bi dobio imalo bolje performanse da ubacim u komp jednu 3870 sa ovom mojom 3870x2?? Cijena od 3870 je dosta mala..tako da..i jel bi napajanje držalo?

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 13:14 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nikacc kaže...

Jel bi dobio imalo bolje performanse da ubacim u svoj komp jednu 3870 sa ovom mojom 3870x2?? Cijena od 3870 je dosta mala..tako da..i jel bi napajanje držalo?

Dobio bi tocno nista, a sumnjam da bi CX bio sretan na duze staze ukoliko bi sve radile na barem 80%, brzo bi otisao na nebesa.

clock2much
13 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Jel postoji neka druga kartica tj. kombinacija za bolje performanse.....ukoliko bi nabavio drugo napajanje...?

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nikacc kaže...

Jel postoji neka druga kartica tj. kombinacija za bolje performanse.....ukoliko bi nabavio drugo napajanje...?

Prodaj 3870X2 i kupi HD6850.Nemoras nista mijenjati, CX je dosta za 6850.

clock2much
13 godina
CrossFire Vodič
Ja se pitam da li bi mi se isplatilo nabaviti još jednu xfx6770 ili sličnu njoj i da li bi išta dobio u performansama?
Matična mi naravno podržava CF ali je jedan slot x16 a drugi x1!
I da, gore je več Neil spomonjao Ali nisam skontao da li bi radio cf izmedju 6770 i 5770?
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VidoM kaže...
Ja se pitam da li bi mi se isplatilo nabaviti još jednu xfx6770 ili sličnu njoj i da li bi išta dobio u performansama?
Matična mi naravno podržava CF ali je jedan slot x16 a drugi x1!
I da, gore je več Neil spomonjao Ali nisam skontao da li bi radio cf izmedju 6770 i 5770?
Hvala

CF6770 je neisplativ, HD5770 i HD6770 mogu u CF, radi se o istom chipu.

clock2much
13 godina
CrossFire Vodič
Znači da nebih dobio ništa ili jako malo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CrossFire Vodič
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VidoM kaže...

Dobio bi, ali CF ima svoje musice radi kojih ti se vise isplati sada prodati u jednu 6770 te dodati te novce koje imas pa kupiti polovnu 560TI ili novu HD7850.

clock2much
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice