Sutra izlazi nova verzija ATI-jevih drivera - Catalyst 9.4. Od te verzije pa na dalje, više neće biti podržane kartice tipa X1900, X 1800, or X800 i Radeon 9700 Pro. Znači li to da će se više fokusirati na optimizaciju novijih grafičkih kartica?
Catalyst 9.4
- poruka: 35
- |
- čitano: 6.539
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Jedva čekam.
Bilo je i vrijeme da izbace te kartice.
Pogotovo prastari radeoni 9xxx.
Ipak trebali su ostaviti X1000 seriju...
Nije tolko stara.
Bit ce i za njih drivera samo neće svaki mjesec izlazit nego svakih 6mj ili tak nešt.
Najsmjesnije mi je kad navedu za neku igru 20% poboljsanje i tako svaki mjesec.Po tome bi za 5 mjeseci imali duplo bolje performanse.Sve u svemu pametan potez jer vecina ima HD seriju.
opet novi driveri? Pa sto to tako cesto izlazi...
Najsmjesnije mi je kad navedu za neku igru 20% poboljsanje i tako svaki mjesec.Po tome bi za 5 mjeseci imali duplo bolje performanse.Sve u svemu pametan potez jer vecina ima HD seriju.
opet novi driveri? Pa sto to tako cesto izlazi...
Nužni su novi driveri, jer je HD4890 izbačen.
Izašli su, jedina novost:
ATI Catalyst™ 9.4 - New ATI OverDrive™ auto-tuning application*
ATI Catalyst 9.4 includes a new ATI Overdrive™ auto-tune application to accurately determine the best over-clocked engine and memory values for ATI Overdrive supported ATI Radeon™ Graphics accelerators
Designed for the ATI Radeon™ HD 4000 Series
Mislim da ću preskočiti i ove.
Izašli su, jedina novost:
ATI Catalyst™ 9.4 - New ATI OverDrive™ auto-tuning application*
ATI Catalyst 9.4 includes a new ATI Overdrive™ auto-tune application to accurately determine the best over-clocked engine and memory values for ATI Overdrive supported ATI Radeon™ Graphics accelerators
Designed for the ATI Radeon™ HD 4000 Series
Mislim da ću preskočiti i ove.
Ukoliko netko ima AGP verziju HD2××× ili HD3××× ovdje će naći nove hotfix drivere, BTW ne slažem se sa ispuštanjem pojedinih starijih kartica iz regularnog termina updatea drivera... ali ko mene pita....
ma fućkšaš drivere isto s.... drugo pakovanje
ja imam AGP HD 3650. Da ja instaliram prvo 9.4 drivere i onda tek hotfix. Makar ja već skidam s sapphirove stranice i tamo piše 9.4 hotfix driveri 32-bit. Sad da instaliram taj hotfix ili ne?
dobro....rješio sam....
Sinoc sam instalirao nove 9.4 drivere i instalacija je protekla u redu.Zasad nema rusenja sistema ni BSOD-a.Sve radi odlicno.
Evo nakon 9.2 i 9.3 (koji nisu radili baš najbolje) radi novi driver. Znači nije bio problem u meni, jupi
ma covece kolko sam samo imo problema sa 9.2 i 9.3 na 3870x2 cccc
sad cemo videt kako ovi šljakaju
Ja stvarno nikad nisam imao problema sa ATI driverima.
Ja stvarno nikad nisam imao problema sa ATI driverima.
Nije ni prije bilo problema, a nema ni sada.
Nije ni prije bilo problema, a nema ni sada.
ja imam AGP HD 3650. Da ja instaliram prvo 9.4 drivere i onda tek hotfix. Makar ja već skidam s sapphirove stranice i tamo piše 9.4 hotfix driveri 32-bit. Sad da instaliram taj hotfix ili ne?
ja sam imao problema sa cijelom 8. serijom drivera i svako malo je bio bsod i neke crtice šaren , a od 9. serije drivera sve radi odlično i dok nije došao 9.0 il 9.1 driver već sam skoro bio nvidiu kupio, a ove ne znam dal skinem kad u u ati-u tolko forsiraju tu 4000 seriju grafičkih
ma ova moja dvoglava zver me nervira jedva cekam da je se resim zato su tu problemi .......
jel bi mogo dobit 800kn za moju grafu sta mislite
ma ova moja dvoglava zver me nervira jedva cekam da je se resim zato su tu problemi .......
Jučer na benchu sam imao manje zagrijanje kartice ili je to posljedica neke druge sfere postojanja u mojoj okolini...? Lol samo da javim imam za 5°C više temp na istom benchu kod Crysisa. Evo dolje screenshotovi.
Upravo instalirao.
Kao i svaki catalyst, rade bez greske.
Nekih velikih promjena nema.
Tu i tamo koji ispravljeni bug, te podrska za HD4890.
Sve u svemu, dorađeni driveri.
Jučer na benchu sam imao manje zagrijanje kartice ili je to posljedica neke druge sfere postojanja u mojoj okolini...? Lol samo da javim imam za 5°C više temp na istom benchu kod Crysisa. Evo dolje screenshotovi.