pozz svima :D dakle ove godine sam kupio komp i u njemu imam gore navedenu graficku.Dali ona uopce valja jer meni nije bas neka i jer moze ona u crossfire sa xfx 6870 i koliko bi mi napajanje za to trebalo?Ja imam 500W
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ispuni "Moj PC", jer ni na jedno tvoje pitanje ne možemo odgovoriti sa sigurnošću, dok neznamo tvoje komponente.
hh ok...tek sam dns napravio ovo pa nezz sry :)
evo ispunio sam...makar nisam 100& siguran koje napajanje imam znam da je 500w i hladnjak mi je neki katana ali isto neznam...kada saznam nadopunit cu a ti mi pls pomogni ako znas :D
Otvori kuciste i pogledaj sta pise na napajanju , koji model ... ! Ako je neko smece , to nece drzat dvije grafe !
pozz svima :D dakle ove godine sam kupio komp i u njemu imam gore navedenu graficku.Dali ona uopce valja jer meni nije bas neka i jer moze ona u crossfire sa xfx 6870 i koliko bi mi napajanje za to trebalo?Ja imam 500W
HD 6850 nije loša grafa i može u crossfire sa HD 6870 pod uslovom da imaš solidno napajanje.
Otvori komp i pogledaj koje marke je napajanje i koliko W.
Ne znam zašto bi prodavao sasvim odličnu grafu, objasni po čemu ti nije nešto?
Ako oces prodaj grafu i kupi si 7850/7870/7950,ovisi koliko bi para dao...
a ova grafa mi je cist dobra...nemam ju niti godinu dana...
Wrong
Drzat ce dvije HD6850 !
u redu hvala...a nebi mogo imat jednu 6850 i jednu 6870? :)
Mogao bi !
možeš imat 6850/6870 i definitivno bi ti bilo ogromno poboljšanje,
bolje ti je kupit još jednu takvu ili 6870 (kupiš ih za 700.800 kn) pa u cf nego kupit novu grafičku do te cijene koliko bi te sve skupa ovo izašlo.(znaći nekih cca 1.500.kn)
moj prijedlog je cf,makar i on zna radit probleme...kako sam čitao.
samo ču reči može ti donijeti čuda od problema;-))