Vi ste još na 9.6?
9.7 beta izašla odkad...
kakava je beta??
Vi ste još na 9.6?
9.7 beta izašla odkad...
kakava je beta??
Vi ste još na 9.6?
9.7 beta izašla odkad...
jbg cekamo sluzbenu verziju.
Izgleda da bi 9.7 mogli biti najbolji driveri ove godine.
razlog?'?'?'?
Inače ja sam još na 9.4 nemjenjam dok ne nabavim novu grafulju!
A zbog čega nemijenjaš? Dobiš koji fps u igricama, riješe ti bug-ovi sve ide fluidnije.
Vele da u 9.7 mijenjaju totalno catalytste, a uostalom imaju i slike.
Gdje ima screenshots od novih catalysta 9.7? Sry nisam našao na googleu?
najbolje da on svoj ss da.....
cuo sam da je beta sam za xp (9.7rc3) (85mb)ako sam dobro skinuo onda je to ta
kasnije cu ih stavit
Vi ste još na 9.6?
9.7 beta izašla odkad...
jbg cekamo sluzbenu verziju.
Izgleda da bi 9.7 mogli biti najbolji driveri ove godine.
razlog?'?'?'?
Inače ja sam još na 9.4 nemjenjam dok ne nabavim novu grafulju!
postovi na forumima (techpowerup).
ovo zvuči (i izgleda) zanimljivo, mislm ti 9.7 driveri. zanima me kako će samo nvidia reagirat.
zasto bi nvidia reagirala?
to je isti ccc samo malo drugacije izgleda.
Baš tako razor! Samo da barem izgledaju nešto, ovi su već gori po izgledu od onih starih... Makar da su driveri bolji pa dobro!
kak su tako brzo izasli novi driveri? i kad su izasli ti 9.7??
Beta je izisla, ne sluzbeni.
Al ATi treba potpuno promjenit CCC; Nek se ostave .NET frameworka.
Neznam koliko vas je primjetilo ali ATI je iz svog CCC-a izbacio teme u zadnje dvije verzije (za XP).
Neznam koliko vas je primjetilo ali ATI je iz svog CCC-a izbacio teme u zadnje dvije verzije (za XP).
To je netko pričao već na forumu, samo se nesjećam tko? Mislim da si ti, i govorio si da se iz starih drivera nešto prekopira u ove nove pa ćemo opet imat skinove...
To je netko pričao već na forumu, samo se nesjećam tko? Mislim da si ti, i govorio si da se iz starih drivera nešto prekopira u ove nove pa ćemo opet imat skinove...
Da ja sam pisao. Pitao sam i na sluzbenom ATI forumu i rekli su mi da su skinovi namjerno izbaceni zbog nekih problema.
ja imam problem s catalyst-om 9.6
nakon sto pokrenem instalaciju
nakon min pise "Setup did not find a driver compatible with your current hardware of operating system."
nakon min pise "Setup did not find a driver compatible with your current hardware of operating system."
možda imas drivere za krivu verziju svoga OS-a. otiđi na ovu stranicu te izaberi vrstu OS-a i njegovu verziju, zatim svoju graficku pa skini drivere te ih probaj instlirati. ne bi trebalo biti problema.
Moguce je da si skinuo krivu verziju. Odi na link kolege iznad i skini ispravnu. Za svaki slucaj ocisti stare drivere Driver sweeperom.
Ja sam skinuo catalyst 9.6 za xp s te stranice
sad cu probat ocistit stare drivere
Ja sam jos na 8.1 jer driveri za moju graficku vise ne izlaze...