jeli ima itko zainteresiran da bi uzeo ovu graficku karticu trebaju mi 3 dobrovoljca. Jer ih dobavljac moze min. narucit 4 kom barem tako kazu...
jeli ima itko zainteresiran da bi uzeo ovu graficku karticu trebaju mi 3 dobrovoljca. Jer ih dobavljac moze min. narucit 4 kom barem tako kazu...
ne uzimaj to..
a sto nevalja?
Možda imaš jednog .. reci cijenu
evo rekla zena da ce narucivat sad neznam kako oce li to ici u trgovine ili web shop
a cijena je bila sto je rekla 4200kn + PDV znaci nekih 5200
5 200 kn se stvarno ne isplati davati za ovo. Ali, moram priznati, rashladni sustav je brutalan. Pod punim opterećenjem ne prelazi iznad 60°C.
Radije pričekaj još koji mjesec i uzmi si neku iz HD 8xxx serije. Osim ako imaš love na bacanje - onda pun pogodak.
bio sam spreman dat nekih 5000 a kad pogledas ljudi su davali za referentni dizajn i i slabiji model (mislim nije GHz verzija) oko 5000...
Covjece za nekih 6000 kuna mozes uzeti GTX 670 SLI, koji ce sodomizirati ovu grafu.
Fakt preskupo.
Covjece za nekih 6000 kuna mozes uzeti GTX 670 SLI, koji ce sodomizirati ovu grafu.
Fakt preskupo.
da ali moram potrosit jos 1500 a to nezelim...i kakve ce mi koristi od toga bit
Fakt preskupo.
da ali moram potrosit jos 1500 a to nezelim...i kakve ce mi koristi od toga bit
za 3300 imaš gigabyte hd 7970 windforce, tu bi ušparao 1700 kn. pretpostavaljm da to ne želiš?
a taj plavi pcb od Gigabyta je ruzan....
pa ne kupuješ grafu valjda radi izgleda?
Za 5k kuna osim što mora vrtit sve kaj poželim podrazumijeva se da će i dobro izgledat.
Za 5k kuna osim što mora vrtit sve kaj poželim podrazumijeva se da će i dobro izgledat.
evo upravo sto je kolega reko
Za tu lovu kupiš dvije vrhunske Gigabyteice HD7950 3X OC, ovo je sve samo ne isplativo.
Ako ces ju drzat na ormaru pod staklenim zvonom, potpuno te razumijem, pace, divim ti se.
Ali za ozbiljno, ti bi dao 1700 kuna vise za istu stvar, samo malo hladniju da se ne vidi pola kvadratnog cm plave boje?
Roditelji placaju, jelda?
Ako ces ju drzat na ormaru pod staklenim zvonom, potpuno te razumijem, pace, divim ti se.
Ali za ozbiljno, ti bi dao 1700 kuna vise za istu stvar, samo malo hladniju da se ne vidi pola kvadratnog cm plave boje?
Roditelji placaju, jelda?
da oni placaju nebi vidio nijedne...a da volim takve stvari tako da me zato nemozes osudivat...
Imaš i msi lightning koja isto izgleda dobro, ima odlično hlađenje, 3 god garancije. Za samo 4000kn
Vidite da lik ima novaca na bacanje i ne zanimaju ga vaši prijedlozi što je isplativije, zato predlažem svima da se koncentriraju ima li ispod 6000 kuna grafička koja će možda ljepše izgledati. I ne zaboravite da ne voli plavu boju.
Ali kazem, tvoj je izbor, ako zelis, kupi.
bolje si kupi msi lightning i stavi ostatak love u dzep

Kad si vec naumio potrositt 5K kn, potrosi k'o covjek :)
Kad si vec naumio potrositt 5K kn, potrosi k'o covjek :)
Tako je.
evo rekla zena da ce narucivat sad neznam kako oce li to ici u trgovine ili web shop
a cijena je bila sto je rekla 4200kn + PDV znaci nekih 5200
Cijena je nabijena van svake mjere. Vani ta kartica dođe oko 470 eura (http://preisvergleich.hardwareluxx.de/837287). Cijena se obično vrti nekih 30E skuplje od MSI Lightning. Po meni više od 4500 s PDV-om to nikako ne bi trebalo biti.
Brate kvalitetnija ti je MSI HD 7970 Lighting, a po meni bolje izgleda i mnogo je jeftinija.
Na tebi je naravno, ali Matrix nije bas dobar clocker, spekulise se da je Asus recenzentima poslao binned primjerke da ocjene prikupe dobre, a raji pustio "obicne".
Cak sam vidio da je jedan lik dobio voltage locked HD 7970 Matrix sto je smijurija zesca.
A bas taj clocking potencijala je ono sto placas Matrix, a nisi siguran sta ces dobiti, a kupiti Matrix i drzati je na default klokovima je ravno ludosti.
P.S. Ona Giga GTX 670 je strasna, odlicno isplativa karta, koja je malo tisa od Matrixa, ne zauzima tri slota, a kosta preko 2000 kuna manje.
Ali sad iskreno, ako imas love na bacanje uzmi GTX 690(najbrza karta ikada izdata, pojede tu Matrix), kosta oko 8000 kuna, ako vec mozes 6000, mozes i 8000, a izgleda bas sexy, aluminijski okvir, svijetli logo......