ASUS Matrix HD7970 P

poruka: 60
|
čitano: 11.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

jeli ima itko zainteresiran da bi uzeo ovu graficku karticu trebaju mi 3 dobrovoljca. Jer ih dobavljac moze min. narucit 4 kom barem tako kazu...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: ASUS Matrix HD7970 P
perudi kaže...

jeli ima itko zainteresiran da bi uzeo ovu graficku karticu trebaju mi 3 dobrovoljca. Jer ih dobavljac moze min. narucit 4 kom barem tako kazu...

ne uzimaj to..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan

a sto nevalja?

13 godina
protjeran
ASUS Matrix HD7970 P

Možda imaš jednog .. reci cijenu

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

evo rekla zena da ce narucivat sad neznam kako oce li to ici u trgovine ili web shop

a cijena je bila sto je rekla 4200kn + PDV znaci nekih 5200

0 3 hvala 0
17 godina

5 200 kn se stvarno ne isplati davati za ovo. Ali, moram priznati, rashladni sustav je brutalan. Pod punim opterećenjem ne prelazi iznad 60°C.

Radije pričekaj još koji mjesec i uzmi si neku iz HD 8xxx serije. Osim ako imaš love na bacanje - onda pun pogodak.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

bio sam spreman dat nekih 5000 a kad pogledas ljudi su davali za referentni dizajn i i slabiji model (mislim nije GHz verzija) oko 5000...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Covjece za nekih 6000 kuna mozes uzeti GTX 670 SLI, koji ce sodomizirati ovu grafu.

Fakt preskupo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:44 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Covjece za nekih 6000 kuna mozes uzeti GTX 670 SLI, koji ce sodomizirati ovu grafu.

Fakt preskupo.

da ali moram potrosit jos 1500 a to nezelim...i kakve ce mi koristi od toga bit

14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

0 0 hvala 0
14 godina
perudi kaže...
Leopard_st kaže...

Fakt preskupo.

da ali moram potrosit jos 1500 a to nezelim...i kakve ce mi koristi od toga bit

za 3300 imaš gigabyte hd 7970 windforce, tu bi ušparao 1700 kn. pretpostavaljm da to ne želiš?

14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Ja vas nerazumijem sto toliko nevalja na ovoj kartici. Osim cijene koju stalno napominjete slazem se nije mala, ali opet druge prema njoj izgledaju smijesno...
a taj plavi pcb od Gigabyta je ruzan....

0 8 hvala 0
14 godina
ASUS Matrix HD7970 P

pa ne kupuješ grafu valjda radi izgleda?

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Za 5k kuna osim što mora vrtit sve kaj poželim podrazumijeva se da će i dobro izgledat.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

Za 5k kuna osim što mora vrtit sve kaj poželim podrazumijeva se da će i dobro izgledat.

evo upravo sto je kolega reko

14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Za tu lovu kupiš dvije vrhunske Gigabyteice HD7950 3X OC, ovo je sve samo ne isplativo.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Ma ja ne razumijem kuda ste vi odletili, pa kupovina grafičke skuplje od 4000 kn je po meni čisto bacanje love u vjetar. Evo izlinkat ću nekoliko grafa do 4000 kn pa nek netko kaže da ijedna nije dovoljna za idućih par godina...

PRVA, DRUGA, TREĆA, ČETVRTA, ...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Da pojednostavim mora biti ASUS a nezelim ove 670, 7950.... i sto ostaje... nije me briga za isplativost, neisplativost jer nijedna nije isplativa cim nezaraduje lovu tako fore isplativo nije odmah padaju u vodu...

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Neces valjda dat brdo para vise da bi ti bila lijepa.. Svasta
Ako ces ju drzat na ormaru pod staklenim zvonom, potpuno te razumijem, pace, divim ti se.
Ali za ozbiljno, ti bi dao 1700 kuna vise za istu stvar, samo malo hladniju da se ne vidi pola kvadratnog cm plave boje?
Roditelji placaju, jelda?
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...
Neces valjda dat brdo para vise da bi ti bila lijepa.. Svasta
Ako ces ju drzat na ormaru pod staklenim zvonom, potpuno te razumijem, pace, divim ti se.
Ali za ozbiljno, ti bi dao 1700 kuna vise za istu stvar, samo malo hladniju da se ne vidi pola kvadratnog cm plave boje?
Roditelji placaju, jelda?

da oni placaju nebi vidio nijedne...a da volim takve stvari tako da me zato nemozes osudivat...

14 godina
ASUS Matrix HD7970 P
Meni ona giga sa 3 venta izgleda opakije nego asusica.
Imaš i msi lightning koja isto izgleda dobro, ima odlično hlađenje, 3 god garancije. Za samo 4000kn
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P

Vidite da lik ima novaca na bacanje i ne zanimaju ga vaši prijedlozi što je isplativije, zato predlažem svima da se koncentriraju ima li ispod 6000 kuna grafička koja će možda ljepše izgledati. I ne zaboravite da ne voli plavu boju.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Ako imas para na bacanje, dobro, ali ako ti je sav budzet toliki onda je malo glupasto.
Ali kazem, tvoj je izbor, ako zelis, kupi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
ako imas tolko love kupi sve 4 pa ne budes trebal dobrovoljce i dvije si stavi u komp,a druge dve si ostavi i divi se njezinim ljepotama.

bolje si kupi msi lightning i stavi ostatak love u dzep
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Ljudi hvala vam na prijedlozim, ali pito sam na vrhu ima li dobrovoljaca za uzet, ne kakva je ima li neka za manje para...itd. Ali u meduvremenu su javili da postoji mogućnost da će grafičku naručiti i da bi trebala stići već krajem idućeg tjedna,,,,,to je to

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
Il da uzmes graficku za 3500kn, a za 1500 kurvu?
Kad si vec naumio potrositt 5K kn, potrosi k'o covjek :)
Moj PC  
5 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
chutac kaže...
Il da uzmes graficku za 3500kn, a za 1500 kurvu?
Kad si vec naumio potrositt 5K kn, potrosi k'o covjek :)

Tako je{#}.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
14 godina
neaktivan
ASUS Matrix HD7970 P
eto vidis u tome se ja i ti razlikujemo.... ja za to nebi dao ni lipe :)

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
perudi kaže...

evo rekla zena da ce narucivat sad neznam kako oce li to ici u trgovine ili web shop

a cijena je bila sto je rekla 4200kn + PDV znaci nekih 5200

Cijena je nabijena van svake mjere. Vani ta kartica dođe oko 470 eura (http://preisvergleich.hardwareluxx.de/837287). Cijena se obično vrti nekih 30E skuplje od  MSI Lightning. Po meni više od 4500 s PDV-om to nikako ne bi trebalo biti.

14 godina
neaktivan
perudi kaže...
Da pojednostavim mora biti ASUS a nezelim ove 670, 7950.... i sto ostaje... nije me briga za isplativost, neisplativost jer nijedna nije isplativa cim nezaraduje lovu tako fore isplativo nije odmah padaju u vodu...

Brate kvalitetnija ti je MSI HD 7970 Lighting, a po meni bolje izgleda i mnogo je jeftinija.

Na tebi je naravno, ali Matrix nije bas dobar clocker, spekulise se da je Asus recenzentima poslao binned primjerke da ocjene prikupe dobre, a raji pustio "obicne".

Cak sam vidio da je jedan lik dobio voltage locked HD 7970 Matrix sto je smijurija zesca.

A bas taj clocking potencijala je ono sto placas Matrix, a nisi siguran sta ces dobiti, a kupiti Matrix i drzati je na default klokovima je ravno ludosti.

P.S. Ona Giga GTX 670 je strasna, odlicno isplativa karta, koja je malo tisa od Matrixa, ne zauzima tri slota, a kosta preko 2000 kuna manje.

Ali sad iskreno, ako imas love na bacanje uzmi GTX 690(najbrza karta ikada izdata, pojede tu Matrix), kosta oko 8000 kuna, ako vec mozes 6000, mozes i 8000, a izgleda bas sexy, aluminijski okvir, svijetli logo......

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:20 (Leopard_st).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice