Asus GeForce GTX 570 DCII i Seasonic SS-760KM 760W

poruka: 38
|
čitano: 4.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Zanimalo bi me bi li mogao ''uštekati'' ovo napajanje u ovu grafu jer nezz kolko ima PCI ulaza?

Hvala vam puno! {#}

M1K@$
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

naravno da bi, taj seasonic je super napajanje sa gold certifikatom, mislim da bi mogao poginit i 2 te kartice.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Da je zo sad HX750 pa da se dvoumimo oko SLIa...ali to napajanje sazvace i 2x GTX 580 bez muke...Za malko mu je izmakao Platinum 80 plus...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:50 (SpyGi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus GeForce GTX 570 DCII i Seasonic SS-760KM
Balvan8 kaže...

naravno da bi, taj seasonic je super napajanje sa gold certifikatom, mislim da bi mogao poginit i 2 te kartice.

Nisam na to mislio nego ocu li ga moci ustekat u grafu?
M1K@$
14 godina
nVidiaFAN98 kaže...
Balvan8 kaže...

DA

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
nVidiaFAN98 kaže...
Balvan8 kaže...

DA

Jesi siguran? Pitam jer za GTX 560 Ti treba PSU sa 2x PCI 6 a za ovo treba 1x PCI 8 i 1x PCI 6
M1K@$
14 godina
nVidiaFAN98 kaže...
gamer34 kaže...
nVidiaFAN98 kaže...
Balvan8 kaže...

DA

Jesi siguran? Pitam jer za GTX 560 Ti treba PSU sa 2x PCI 6 a za ovo treba 1x PCI 8 i 1x PCI 6

Na to napajanje ide bilo oja grafa. To s nedostatkom pinova nje problem.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
nVidiaFAN98 kaže...
gamer34 kaže...
nVidiaFAN98 kaže...
Balvan8 kaže...

DA

Na to napajanje ide bilo oja grafa. To s nedostatkom pinova nje problem.

A kako rijesit problemr s nedostatkom pinova (za svaki slucaj)
M1K@$
17 godina
neaktivan

molex to 8 pin

molex to 6 pin

btw. nisu vam potrebni tako veliki citati. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 0:31 (Balvan8).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
E i da moze li mi itko jos reci koja je maticna dobra za GTX 570 ovu od Asusa jer je enormna i molio bi da je socket AM3. Hvalaaa
M1K@$
14 godina
neaktivan

Koji procesor ce ici na nju i do koliko love mislis dati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

do koliko para? ja bi uzeo 880G Pro3 jer nije preskupa i ima podršku za AM3+ procesore.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 1:32 (Balvan8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Koji procesor ce ici na nju i do koliko love mislis dati?

AMD Phenom II x6 1055T i eto nek bude do 800-900 kn (btw. Samo da nije ASrock imao sam prOblema s njima)
M1K@$
15 godina
neaktivan

ovakav kabel ces dobiti s karticom... tj. vec je na napajanju...

ako na mom seasonic 420w ima takav kabel mora biti i na tom tvom...

6+2 pin i jedan 6 pin

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 1:41 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo to napajanje ti ima 4 6+2 PCI-E konektora.

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Odusevices se sa tim napajanjem ja imam X-750 nekoliko meseci ventilator radi samo u ekstremnim situacijama. Nije ga palio vise od 15-20 min ukupno za nekoliko meseci. Kao da imam Fanles napajanje za komp koji trosi oko 580MAX po kalkulatorima koji preuvelicavaju.

Samo moj savet ti je sledece a to bi ja uradio. X-750 je prejako za jednu grafiku. To je napajanje i za Crossfire. To je kao CM od 800-900W da sistavio 62A na 12V. Bolje je da uzmes X-660 ali zato ENGTX 580 DCII. Ja sada da uzimam uzeo bi X-660 posto je ovo overklill za moju masinu. X-660 je kao neko drugo od 800W da si stavio. Posto mnoga losija od 800W daju tacno toliko oko 100W manje. Sa GTX580 dobijas 12 meseci igranja sa boljim podesavanjima vise. Kada to podelis to ti je oko 10e a ovako ces ranije kupiti drugu kartu. Kako hoces???

Jedine mane napajanju su kruti kablovi koji su tako teski za sleeve da je to uzas. Naravno to i unistava garanciju. Nema 24 pin nego je to neki 14+10 pin konektor koji ako zeznes mozes da bacis napajanje posto Sesonic ne daje drugi a Corsair salje nove. Za druge mozes da nabavis sa Corsair napajanja nekog ali ako ti ode 1`0+14 pin pomislice da se sleevovao a ne prave ih zasebno. Jos je mana sto se kabl koji dolazi sa njim pomera, onaj sto ide u zid. Moras da nadjes neku drugi. Ja sam nasao isada ne mrda i jos su mana kablovima sto im vire zice

do konektora. Mada to moze da se sredi termoskupljajucom koja se lako skida ako zatreba. Ljudi kazu da ga je tesko sleevovaati nikad teze. 

I moj ti je savet da ubacis konektore pre nego postavis napajanje u kucisti. Jel potrefiti ono dok su untra sa strane moze da bude malo teze a kada ih gurnes untra dobices zeljeve ako budes mora da ih izvadis napolje.

I jos vodi racuna kod ubacivanja kablova u Direct CU II. Idealno ako imas prvo neke nastavke da stavis dok je ona napolju pa onda da u njih ubacis od napajanja.

Osim toga imaces tisinu u kucistu znaci nista nema, kao da ne prolazi struja kroz njega.

Da zaboravio sam napajanje ima dva identicna kabla koja svaki ima 2x po 6+2 pin. Znaci mozes 2 grafike obe po 2x8pin da ubacis.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 9:03 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Odusevices se sa tim napajanjem ja imam X-750 nekoliko meseci ventilator radi samo u ekstremnim situacijama. Nije ga palio vise od 15-20 min ukupno za nekoliko meseci. Kao da imam Fanles napajanje za komp koji trosi oko 580MAX po kalkulatorima koji preuvelicavaju.

Samo moj savet ti je sledece a to bi ja uradio. X-750 je prejako za jednu grafiku. To je napajanje i za Crossfire. To je kao CM od 800-900W da sistavio 62A na 12V. Bolje je da uzmes X-660 ali zato ENGTX 580 DCII. Ja sada da uzimam uzeo bi X-660 posto je ovo overklill za moju masinu. X-660 je kao neko drugo od 800W da si stavio. Posto mnoga losija od 800W daju tacno toliko oko 100W manje. Sa GTX580 dobijas 12 meseci igranja sa boljim podesavanjima vise. Kada to podelis to ti je oko 10e a ovako ces ranije kupiti drugu kartu. Kako hoces???

Jedine mane napajanju su kruti kablovi koji su tako teski za sleeve da je to uzas. Naravno to i unistava garanciju. Nema 24 pin nego je to neki 14+10 pin konektor koji ako zeznes mozes da bacis napajanje posto Sesonic ne daje drugi a Corsair salje nove. Za druge mozes da nabavis sa Corsair napajanja nekog ali ako ti ode 1`0+14 pin pomislice da se sleevovao a ne prave ih zasebno. Jos je mana sto se kabl koji dolazi sa njim pomera, onaj sto ide u zid. Moras da nadjes neku drugi. Ja sam nasao isada ne mrda i jos su mana kablovima sto im vire zice

do konektora. Mada to moze da se sredi termoskupljajucom koja se lako skida ako zatreba. Ljudi kazu da ga je tesko sleevovaati nikad teze. 

I moj ti je savet da ubacis konektore pre nego postavis napajanje u kucisti. Jel potrefiti ono dok su untra sa strane moze da bude malo teze a kada ih gurnes untra dobices zeljeve ako budes mora da ih izvadis napolje.

I jos vodi racuna kod ubacivanja kablova u Direct CU II. Idealno ako imas prvo neke nastavke da stavis dok je ona napolju pa onda da u njih ubacis od napajanja.

Osim toga imaces tisinu u kucistu znaci nista nema, kao da ne prolazi struja kroz njega.

Da zaboravio sam napajanje ima dva identicna kabla koja svaki ima 2x po 6+2 pin. Znaci mozes 2 grafike obe po 2x8pin da ubacis.

Znaci tvoj savjet je da prvo stavim konektore pa onda PSU
M1K@$
14 godina
neaktivan
A kakvo je ovo napajanje: Napajanje CORSAIR 750W, AX Series, CMPSU-750AXEU, proff ser.gold ?
M1K@$
15 godina
neaktivan

odlicno :P full modularno, gold certifikat.

od maticnih bi ti predlozio ovu. podrzava bulldozere i k tome mozes sli u buducnosti ako zelis. odlicno OC, ma sve 5. a kaj se tice procesora, mislim da ti je bolje da ides na 1090, jer je 200kn skuplji, ili na cak 955 jer je puno jeftiniji, moci ces ga prodati i kupiti bulldozera kada za to dodje vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nVidiaFAN98 kaže...
A kakvo je ovo napajanje: Napajanje CORSAIR 750W, AX Series, CMPSU-750AXEU, proff ser.gold ?

Vrhunsko

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Tu grafičku ti može držat i XFX od 450W.

3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad je vec u pitanju gore spomenuta grafa...i meni je doslo vrijeme (citaj skupile se pare) za novu grafu...i gledam ja te gtx 570 i izmedju ostlaog i ovu asus-ovu...al me isto tako zanima dal moje sadanje napajanje to moze podnjeti bezbolno il cu morat i novo napajanje...imam Corsair 520HX..i ostalo pod "moj pc"...proc malo klokan...i grafa bi bila nesto malo...prema calcu od Corsaira...sa gtx 580 veli da mi treba bar 650...pa sad...ima li tko kakav savjet iz iskustva...ne iz teorije :)

p.s. sory autoru na upadu...al da ne otvaram bezveze novu temu...tnx ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 17:26 (Dandy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dandy kaže...

kad je vec u pitanju gore spomenuta grafa...i meni je doslo vrijeme (citaj skupile se pare) za novu grafu...i gledam ja te gtx 570 i izmedju ostlaog i ovu asus-ovu...al me isto tako zanima dal moje sadanje napajanje to moze podnjeti bezbolno il cu morat i novo napajanje...imam Corsair 520HX..i ostalo pod "moj pc"...proc malo klokan...i grafa bi bila nesto malo...prema calcu od Corsaira...sa gtx 580 veli da mi treba bar 650...pa sad...ima li tko kakav savjet iz iskustva...ne iz teorije :)

p.s. sory autoru na upadu...al da ne otvaram bezveze novu temu...tnx ;)

Ja bi rekao da moze drzati...ali ne bi bilo puno prosotra za klokanje.

14 godina
neaktivan

Bez ikakvih problema drzat ce maximalno Clockanu 570GTX i maximalno clockan i5 750.

Napajanje nece kleknut ni u fumarku a kamoli u gamingu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 17:33 (BlueMax).

2 1 hvala 1
14 godina

drzat ce bez problema...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Spygi, bezveze lupas thumb downowe. Ako ne znas prouci: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/8

Kod mene je spomenuti setup normalno radio na VX450.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BlueMax kaže...

Spygi, bezveze lupas thumb downowe. Ako ne znas prouci: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/8

Kod mene je spomenuti setup normalno radio na VX450.

VX450 isporucuje 570W..sto se ne bi moglo reci za HX520

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Daj molim te ne baljezgaj.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
SpyGi kaže...

Daj molim te ne baljezgaj.

Weky nisi pozeljan na ovom forumu :)

15 godina
SpyGi kaže...
Ranko Kukumar kaže...