Asus 280x directcuII TOP problemi

poruka: 36
|
čitano: 3.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

povrat novca i kupis grafu na pravom mjestu nadji negje gdje je provjereno i normalno. usteda i od stotinjak kn ne znaci nista svog zajebavanja sa problemima, valjda si se suvijerio u to do sad :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Povrat para pa kupi drugu bilo di drugo kako ti rece kolega prije mene
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 12:25 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Asus 280x directcuII TOP problemi
BoobZ kaže...

novu grafu definitivno

Sada malo razmišljam...

Zašto bih ja trebao prihvatit novu grafu pošto me za{#} već 2 mjeseca.Skoro 2 tjedna čekao da isporuče grafu,iako je pisalo na njihovom webu"isporučiva za 3-4 dana".

Dobijem grafu,8.dan ju šaljem nazad jer ne valja,kod njih bude mjesec i pol na "servisu".Pošalju ju nazad,grafa opet ne radi

Ja shvaćam da nisu oni(eD)krivi što je grafa bila defektna kao nova,ali jesu krivi što grafa ne radi nakon što je bila skoro 45 dana kod njih na servisu

I sada,još jednom pitam,zašto bih ja trebao uzet novu grafu kod njih?

Edit:

u međuvremenu dvojca kolega odgovorili suprotno(uzmi novce i bježi),što je i bilo moje prvotno razmišljanje,ali sam htio čuti vaša mišljenja

Edit2:

koji bi to bili pošteni dućani?

Znam da je ADM(i koliko sam čitao Futura.it)pošten dućan

Ima još neki?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 13:17 (ericsneo).
12 godina

Ja sam kupovao i u ADMu i Futuri i obadvije trgovine i njihovo osoblje su se pokazali korektnima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gotovo

Zaboravio napisat update mog slučaja:

tražio svoje novce nazad(koliko znam imaju 15 dana da odgovore-jel?)

Nakon što dobijem novce(nadam se-iako se nemam šta bojat,zakon je na mojoj strani)najvjerojatnije uzimam novu grafu u ADM-u

Iako najvjerojatnije neću ponovo uzimat 280X(malo prejaka za ne-overclock 2500K,a i iskreno da kažem,bojim se uzet 280X jer sam čitao shitload problema sa dotičnom grafom)

Znači,280(bez x) ili 270X

Ne znam da li su ljudi imali problema sa tim karticama.Za 280 nisam našao na netu da se bune,a za 270X jesam,ali ni blizu koliko se ljudi žale na 280X(svi "proizvođači"-nevažno jel asus,sapphire,powercolor,XFX,gigabyte,MSI ili neki drugi)

Eto,toliko od mene za sada,budem javio šta je ispalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

280x i 270x koje dolaze na balkan k'o da sastavlja simo u podrumu sa alatom sto je koristio njegov pradjed u 2 svjetskom.

Sramota stvarno koliko se ljudi zali na grafe ali ne samo ati nego i nvidia, ko da ih sastavljaju od dosta losijih komponenti i ne testiraju prije pustanja na trziste.

S(p)retno

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 17:07 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice