AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
AMD Vega

amd gruva gluposti uzet ce ram sistemski i pretvorit u hbm sa ovih 8 giga ....jeeee pa ne kak !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Ne samo sistemski nego i sa SSD-a. Sve je Škot objasnio, treba samo pogledati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: AMD Vega
Stjepanj kaže...

pa jbte ovaj amd je na papiru pun inovacija u praksi 0 bodova, ajde vise amd probudi selp

U praksi to nvidia primjeni posto amd zapne na pola puta

13 godina
AMD Vega

Ne seruckajte dok ne vidite kako radi u praksi.

Što ako se pokaže odlično ?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...

pa jbte ovaj amd je na papiru pun inovacija u praksi 0 bodova, ajde vise amd probudi selp

Ajme koja zadrtost... Ajde reci konkretno na čemu je AMD zapeo molim te a da je nvidia "dovršila". Ja jedno znam da je nvidia zapela na pola sa implemantacijom dx12 i asinkronih shadera, i to je razlog zašto sam prvi put kupio AMD karticu, do sada sam bio isključivo na nvidiji i AMD mi nije padao na pamet.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Zapeo je nažalost.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
AMD Vega

U biti budemo dobili nabrijnu 480 sa usb3.1 kontrolerom u koji upiknemo dodatnu memoriju i peri deri, narednih 10 godina na ovu foru.

Jedina dobra stvar da nebudemo bili ograničeni radnom memorijom grafe.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Vega

a kako memorija dize brutalno perfomanse blago nama onda s tim "fičerom"

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Ako amd ne djeluje brzo sa vegom, imat cemo gpu monopol sto se tice high end-a.

104 chipovi iz generacije u generacije sve skuplji, da ne govorim o onim vecim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 22:00 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

a kako memorija dize brutalno perfomanse blago nama onda s tim "fičerom"

Bolje da je tu nego da nije.

11 godina
AMD Vega

Možda i bolje da ne izbacuju ništa nego da krenu štancat kifle...u ovom trenutku je nvidia sama sebi konkurencija pa je čekanje sigurniji izbor pošto je 1080ti već neformalno vani.

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Vega

Ma da, super bi bilo bez AMDa, evo već uživamo plaćati 5000kn+ za grafe i pravimo se da je to normalno. Kad bi AMD ispao iz igre, svima bi nam bilo oh toliko bolje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Jakovp kaže...
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...

Ajme koja zadrtost... Ajde reci konkretno na čemu je AMD zapeo molim te a da je nvidia "dovršila". Ja jedno znam da je nvidia zapela na pola sa implemantacijom dx12 i asinkronih shadera, i to je razlog zašto sam prvi put kupio AMD karticu, do sada sam bio isključivo na nvidiji i AMD mi nije padao na pamet.

Pa na cemu nije zapeo nemoze nvidiu da skine sa trona nikako eto u cemu je zapeo djaba njima dx12 kad su opet ispod vrha

16 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
Jakovp kaže...
dreadmoore kaže...
Stjepanj kaže...

Pa na cemu nije zapeo nemoze nvidiu da skine sa trona nikako eto u cemu je zapeo djaba njima dx12 kad su opet ispod vrha

Po svemu sudeči, tu će i ostat. Jaki su samo na riječima.

EDIT: ps. i na pravljenju grafova, naravno.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 23:52 (Dudu).
13 godina
protjeran
Dudu kaže...

Po svemu sudeči, tu će i ostat. Jaki su samo na riječima.

EDIT: ps. i na pravljenju grafova, naravno.

Nadajmo se da si u krivu. Monopol NVIDIA-e nije dobar za nikoga, osim za nju samu. Uostalom, konkurencija je uvijek katalizator razvoja. Pogledaj recimo Intel, koji od Sandy Bridge radi minorne ili nikakve pomake jer niti nema značajnoga protivnika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 0:12 (NiramX).
11 godina
neaktivan

Nvidia naplati brutalno, ali barem dobiš i brutalnu karticu, šta je je, ali kod Intel CPU-a nije baš takva situacija, oni su digli ruke od "consumer" tipa CPU-a pa samo štancaju nove sa minimalnim pomacima.

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Nvidia naplati brutalno, ali barem dobiš i brutalnu karticu, šta je je, ali kod Intel CPU-a nije baš takva situacija, oni su digli ruke od "consumer" tipa CPU-a pa samo štancaju nove sa minimalnim pomacima.

Brutalno? Da, ali budimo iskreni, po nižoj cijeni mogli bi isporučiti i jače čipove kao i nekad. Samo što vide da ovako mogu imati veći profit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 9:31 (NiramX).
17 godina
AMD Vega

ma smradovi pocevsi od g-synca

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

ma smradovi pocevsi od g-synca

G-sync je superiornija tehnologija od freesynca.

17 godina
AMD Vega

a da ne pocnem pricat o 3D Marku sto je bilo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Lupetas, freesync je limitran na minimum 45 Hz, nakon toga ide fixni refresh rate od 30 Hz, dok je kod nvidie drugacija prica.

Sinhonizovanje ide do 30 Hz, znaci na polju gdje je najkriticnije 30-50 fps, amd se gubi.

Progoglaj malo prije nego sto krenes pisati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 10:05 (Leopard_st).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
AMD Vega

kome odgovaras pricam o 2k1 kad su namjestili rezu...ti progooglaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

kome odgovaras pricam o 2k1 kad su namjestili rezu...ti progooglaj.

Pa gore si napisao da su smradovi od g-synca.

Lol, jebo lud zbunjenog.

p.s. i amd je varao :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 9:53 (Leopard_st).
17 godina
AMD Vega

hahhaha :-)

ma znam da je bolje ali naplacuju dok amd ne 

dolazi freesync 2 !

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
NiramX kaže...
D3lBoy kaže...

Brutalno? Da, ali budimo iskreni, po nižoj cijeni mogli bi isporučiti i jače čipove kao i nekad. Samo što vide da ovako mogu imati veći profit.

kako misliš po nižoj cijeni i jače čipove?

gtx570 - 350usd

gtx670 - 400usd

gtx770 - 400usd

gtx970 - 330usd

gtx1070 - 380usd

sad pogledaj raspon cijena i koliko je 1070 jača od 570, pa pogledaj raspon cijena kod intela za neki i5 i koliko je novi i5 jači od onog iz 2010. godine

intel je daleko, daleko veće smeće od nvidie po pitanju dobitka price/performance kroz godine

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
NiramX kaže...
D3lBoy kaže...

gtx570 - 350usd

gtx670 - 400usd

gtx770 - 400usd

gtx970 - 330usd

gtx1070 - 380usd

sad pogledaj raspon cijena i koliko je 1070 jača od 570, pa pogledaj raspon cijena kod intela za neki i5 i koliko je novi i5 jači od onog iz 2010. godine

intel je daleko, daleko veće smeće od nvidie po pitanju dobitka price/performance kroz godine

12 godina
NiramX kaže...
....

nemoj se ljutiti, ali imam skoro 45 godina i apsolutno ne funkcioniram na način da bi mogao sad gledati sat vremena jubitu trkeljanja, da bi skužio što si ti mislio reći u odgovoru na moj post

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
NiramX kaže...
....

nemoj se ljutiti, ali imam skoro 45 godina i apsolutno ne funkcioniram na način da bi mogao sad gledati sat vremena jubitu trkeljanja, da bi skužio što si ti mislio reći u odgovoru na moj post

Pogledaj barem prvi video. Nemam volje toliko pisati. Niti toliko vremena.

13 godina
picajzla0707 kaže...
NiramX kaže...
D3lBoy kaže...

gtx570 - 350usd

gtx670 - 400usd

gtx770 - 400usd

gtx970 - 330usd

gtx1070 - 380usd

Ako su ove cijene stvarno tolike po izlasku onda i nije nvidia nabijala cijene kolko sam ja uvik mislija,s obzirom da je svaka sledece osijetno brža...ove tvoje cijene su me stvarno iznenadile al ih neman sad vrimena provijerit,al ako je istina nemislin da je nvidia tolki smrad kolko sam zadnjih godinu dana bija uvijeren iako imaju dosta putra na glavi radi raznih muljanja(ali ima i AMD)
p.s. ali i dalj molin boga da nedođe do monopola jer onda smo stvarno naj*ali :(

16 godina
neaktivan
AMD Vega

Ja sam prije stalno koristio amd kartice. Ovo sa cijenom nvidie su besislice. I amd bi digao cijene kad mu nvidia ne bi bila ni blizu.... Svi iskoristavaju priliku kad nema konkurencije. To se vidjelo na primjeru kad je amd izdao seriju 7xxx. Kad su bili jaci od nvidie digli su cijene u nebo.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice