AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Vega
=xfact= kaže...

znaci vega izlazi kada? za pola god?pa oni fakat nisu normalni.. 

To je upravio bio i problem s RX serijom no tada su kasnili "samo par mjeseci" sada ce kasniti pola godine i opet bili slabiji i ne konkuretni..

17 godina
AMD Vega

zasto ne izbace neki jaci polaris npr taj RX 490 sto su bili najavljivali bzvz...

pa da tolko kolko mogu konkurirat nv-u 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 14:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Vega

sada je bio zadnji vlak za vegu ali ovo je previse.. jednostavno su pre spori i nekonkurentni kada bi trebalo biti.. lose lose, a zen ?

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
toxic kaže...
XXX kaže...

Ne vidim da su pušiona ako izbace onoliko kolika je potražnja tržita a glavni im je cilj ostati u igri zbog konzola.

vec su izgubili Nintendo, dakle Nindento Switch ce biti prva konzola s Nvidia grafom a ostale ce sigurno slijediti taj primjer.

Cinjenica je da ce AMD sve vise padati i to se vidi unatrag nekoliko godina.

Nitendo switch je u principu tablet a ne konzola, zato i ima takav hardver. Microsft Scorpio izlazi sa AMD hardverom, to je potvrđeno a to će biti prva parav 4k konzola. Sve ostalo su nagađanja.

17 godina
XXX kaže...
toxic kaže...
XXX kaže...

Ne vidim da su pušiona ako izbace onoliko kolika je potražnja tržita a glavni im je cilj ostati u igri zbog konzola.

vec su izgubili Nintendo, dakle Nindento Switch ce biti prva konzola s Nvidia grafom a ostale ce sigurno slijediti taj primjer.

Cinjenica je da ce AMD sve vise padati i to se vidi unatrag nekoliko godina.

Nitendo switch je u principu tablet a ne konzola, zato i ima takav hardver. Microsft Scorpio izlazi sa AMD hardverom, to je potvrđeno a to će biti prva parav 4k konzola. Sve ostalo su nagađanja.

Nintendo Switch je prava konzola :) ... Scorpio prava 4k konzola, trebaju oni jos puno toga metnut unutra da bude prava 4k konzola kad je danas tesko slozit i pravi 4k PC...

GTX 1080 ima bolesnih problema s 4k  a Scorpio nece imati niti pribliznu grafu.

Doduse developeri ce se potruditi da to sve ide na 30 fpsa i izgleda super.

17 godina
odjavljen
AMD Vega

To sve ne mjenja činjenicu da u tu konzolu ide Vega i moguće Zen. Dam se kladit da bu tak i sa PS5 a to je onda preko 90% konzolaškog tržišta. Ovaj novi Nitendo je smijeh.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 15:02 (XXX).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

To sve ne mjenja činjenicu da u tu konzolu ide Vega i moguće Zen. Dam se kladit da bu tak i sa PS5 a to je onda preko 90% konzolaškog tržišta. Ovaj novi Nitendo je smijeh.

kako god, opet su izgubili 10% konzola.. s obzirom na gubitke trzista svaki postotak im je sigurno bolan.

16 godina
AMD Vega

Ako vega bude dosta jeftinija od konkurencije onda će nešto i prodat ovako kasno pa tek u jesen nereferentni modeli, a isto kao i polaris.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Vega

Mislim da im ovaj "navodni" proizvodni proces neće baš dati puno mjesta za cjenovni manevar...

Netko je već rekao, trebali su Vegu izbacit još jučer da bi sve imalo smisla, ovako ostaje konfuzna situacija.

Sve bi se poklopilo kad bi perfomansama bila jača od TX-a, onda bi svi bili .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

a kaj ti mislis kupit posto trenutno imas integriran gpu cekas odgovor nv-a kao i mi ili ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Vega

Imam Ichill gtx 1080 (drugu)...

Trebala je otići prekjučer liku, ali sam odustao kad nisu 1080Ti, a bogami ni Vega na horizontu...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
AMD Vega

e fakat me zivciraju ! koji kurac pokazuju sve to kad ce isto izac tek za pola godine so piss of 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
AMD Vega

mozda ce ipak prije,vidi se da su prvi primjerci vec tu po ovome...kolko su se cekale referentne od 1070 i 1080?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

mj.,dva ako se ne varam 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
AMD Vega

to i nije tako lose,predpostavljam da je to lagano pri kraju,jer vec izlaze fizicke kartice u uporabu kao ova sa slike,te bi to ubrzo trebalo biti  vani,ja se nadam 4. mjesec i onda mjesec dva za referentne. Pa ne rade valjda u AMD-u toliki idioti,valjda znaju da nema smisla cekat s tom karticom.

Ono sto mene zanima je to da li ce moj 3770k biti dovoljan za vegu ili da razmisljam odmah o nadogradnji svega (citaj: novi komp),možda i ryzenom? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
izvone kaže...

to i nije tako lose,predpostavljam da je to lagano pri kraju,jer vec izlaze fizicke kartice u uporabu kao ova sa slike,te bi to ubrzo trebalo biti  vani,ja se nadam 4. mjesec i onda mjesec dva za referentne. Pa ne rade valjda u AMD-u toliki idioti,valjda znaju da nema smisla cekat s tom karticom.

Ono sto mene zanima je to da li ce moj 3770k biti dovoljan za vegu ili da razmisljam odmah o nadogradnji svega (citaj: novi komp),možda i ryzenom? 

Trebao bi 3770k biti dovoljan,jedino ako ti baš treba više od 4j/8t sačekaj zen pa vidi.

Fight with the best,die like the rest!
13 godina
protjeran
izvone kaže...

Od Sandy Bridega pa do Kaby Lakea pomaci u performansama, barem u gamingu, su gotovo nepostojeći, tako da se tu ne trebaš brinuti. Jedino treba vidjeti što će Ryzen moći. 

17 godina
AMD Vega

radit ce bez problema probaj jos kloknut na 4.4-5 i to je to ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
AMD Vega

Ako hoce ganjat 144fps na nizim rezolucijama onda mu treba noviji cpu, za 60hz je dovoljan..

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
AMD Vega

u planu je vega + 1440p monitor koji ce biti 144hz no mozda cu zbog performansi staviti na 75hz. To uzimam da budem siguran za ubuduce,a ne da mi izadje nova konfa a ja imam npr. 2 godine stari kramp od monitora. Al prvo bi bilo 60hz svakako.

Proc ide nakon delidanja na 4.6 s normalnim temp bez frke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 12:45 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ansha buraz kolka je kod tebe 5-ca jer vidim da te jebeno pere po svojim izjavama 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 12:46 (4mal).
15 godina
protjeran
4mal kaže...

ansha buraz kolka je kod tebe 5-ca jer vidim da te jebeno pere po svojim izjavama 

Ke? 5-ca?

12 godina
neaktivan
AMD Vega

Ansha puši samo kubanke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Eto i Škot se slaže da je Vega razočarala. Ostaje pitanje cijene.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
ansha kaže...
4mal kaže...

Ke? 5-ca?

ljudi impliciraju da pusis droge (marihuane/metalike)..

13 godina
protjeran
XXX kaže...

Eto i Škot se slaže da je Vega razočarala. Ostaje pitanje cijene.

12 godina
AMD Vega

AMD’s Vega Will Double Your Usable Graphics Memory Capacity With Its Clever New High Bandwidth Cache

AMD’s New Vega High Bandwidth Cache Controller Will Double Your Usable Graphics Memory Capacity In Games 

An 8GB Vega graphics card, just as an example, will be effectively have as much usable memory as a 16GB graphics card. It’s all thanks to the company’s brand new High Bandwidth Cache Controller at the heart of every Vega graphics chip and the way it works is quite clever.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Moj PC  
4 0 hvala 6
13 godina
protjeran
AMD Vega

pa jbte ovaj amd je na papiru pun inovacija u praksi 0 bodova, ajde vise amd probudi selp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
3 5 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice