AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: AMD Serija 400 (Polaris)

A ovo je sta, tvoja tema? Nisam ti ja kriv sto imas stotine problema s tim amd-om pa se sad iskaljujes okolo po forumu na kakti nvidijase

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 10:46 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan

Vrlo vjerovatno ti je -42mv premalo za jednu od grafa ako i dalje koristiš obje. Napon je taman na granici da nije 100% stabilno ali nije ni dovoljno nestabilno da uvijek sruši driver nego win prepozna grešku pa ti izbaci tu notifikaciju. Meni se događalo isto kad sam vrtio stress test sa -96mv. Daj grafi još 6mv.

10 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

očito sam ih dobro procjenio (kad ih još imaš)

Cijenite više pitku vodu.

0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

A ovo je sta, tvoja tema? Nisam ti ja kriv sto imas stotine problema s tim amd-om pa se sad iskaljujes okolo po forumu na kakti nvidijase

ti apsolutno nicem ne pridnosis vec jedva cekas istrolat amd u amd temi a i gdje god stignes..

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

A ti pak samo cmizdris s tim amd-om to je pak meni dosadno citati!lp

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Zanemarite ga.

Meni je samo osobno žao ljudi koji ga poslušaju pa bace novce na skuplji rig a nije im potreban ili ne kupe AMD rig radi pljuvača...

Još čekam nekoga od vlasnika 1060 da se javi :) 

root

1 2 hvala 0
11 godina
zoharbizo kaže...

Zanemarite ga.

Meni je samo osobno žao ljudi koji ga poslušaju pa bace novce na skuplji rig a nije im potreban ili ne kupe AMD rig radi pljuvača...

Stavi trolanje na stranu ali ako postoji problem čemu ga gurati pod tepih?bacanje novca je relativan pojam ali neinformiranost o mogućim problemima prije kupnje radi sprječavanja #pljuvača u temi je kaj?

DigitaLife/EotS
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Inače objektivnost je pljuvati po nečemu što nisi imao i nisi testirao?

Ja nemam Nvidiu u kompu pa ne pljujem po njoj jer osobno nisam imao problem s njom, nikad kao ni sa AMDom.

To se ionako nemože objasniti nikome tu na forumu tko pati i želi promovirati ono što ima...

Ja osobno gledam što kupujem za koju cijenu iako mogu imati setup koji želim.

root

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Zanemarite ga.

Stavi trolanje na stranu ali ako postoji problem čemu ga gurati pod tepih?bacanje novca je relativan pojam ali neinformiranost o mogućim problemima prije kupnje radi sprječavanja #pljuvača u temi je kaj?

Pa je, u zadnje vrijeme je bila hrpa spaljenih nvidijinih kartica, ne treba to prešutiti. Također ameri su dobili odštetu za svojih 512 mb drvene memorije na GTX 970, šteta što nisu to isto ostvarili i kupci sa ostalih tržišta kao i lažni marketnig oko DX 12 mogućnosti 

11 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

#offtopic

dakle dobio od žene najbolji poklon za božić ikad.

pa da se malo pohvalim. Sama se sve raspitala i kupila.

Hvala žena!!!

ontopic

kad uhvatim malo vremena istestiram pa postam rezultate

US server keke013#2101
Moj PC  
14 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nije problem neinformiranost, problem je trolanje Stjepanj-a u bilo kojoj temi koja se tice AMD-a. Njegovi odgovori nisu nimalo konstruktivni, niti imalo pridonose temi jer se uvijek svode na jedno te isto: Zasto nisi kupio ili kupi intel/nvidia. I to je sve znanje koje on ima.
U temi o Zenu je vec dobio po nosu, pa mu je ostalo da spama u Polaris temi.
11 godina
XXX kaže...
ZGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Zanemarite ga.

Pa je, u zadnje vrijeme je bila hrpa spaljenih nvidijinih kartica, ne treba to prešutiti. Također ameri su dobili odštetu za svojih 512 mb drvene memorije na GTX 970, šteta što nisu to isto ostvarili i kupci sa ostalih tržišta kao i lažni marketnig oko DX 12 mogućnosti 

Sloboda govora dok god je istinita,ali u krivoj temi.

DigitaLife/EotS
15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Toliko se ljutite na stjepka a nitko ga ne zeli staviti na ignore listu  tako nevidis njegove komentare rijesen problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Pa kad je ovo uz ZEN temu jedina zanimljiva na forumu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Jel moze netko uraditi koji benchmark ako ima i7 6700+ ili i7 4770, 4790k sa kombinacijom rx 480GB.Evo toxic sa svojim i7 3770k bi mogao isto  mene zanima bf1, the division i doom. Zanima me  koji je  prosjecni fps, minimum  i max jer stvarno sam neodlucan sto kupiti dali rx 480 ili gtx 1060.Evo ja malo trolam ali i moram kad niti od jednog forumas nisam dobio ni jednu informaciju svi pricaju igram na ultra i nemam mikakvih problem itd.Znaci zanima me rezolucije 1920x1080 i 2560x1440 to se moze uraditi sa frapsom 2 min posla po svakom benchmarku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Pustim više puta, ne kartoniram svađe, al' dajte se više suzdržite. 

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Moje iskreno stajalište je da Nvidija (bar kod mene) nema nikakvih probelma sa crashanjem, razvaljuje sve na max... Ali nikada ne bih dao 4100kn za GPU, imam ju samo zato sto sam ju dobio u zamjeni. Ali kupiti samo GPU za 4100kn (i slicno) je za mene too much, zato nikada ni ne gledam High end Nvidiju pri kupovini.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

A ti pak samo cmizdris s tim amd-om to je pak meni dosadno citati!lp

trazim savjet pomoc, ne moras citat AMD temu, ionako nemas nista od AMD-a.

BTW. razlog je bio XVM Wot-a

Hvala onima koji su pokusali pomoc.

17 godina
dreadmoore kaže...

Jel moze netko uraditi koji benchmark ako ima i7 6700+ ili i7 4770, 4790k sa kombinacijom rx 480GB.Evo toxic sa svojim i7 3770k bi mogao isto  mene zanima bf1, the division i doom. Zanima me  koji je  prosjecni fps, minimum  i max jer stvarno sam neodlucan sto kupiti dali rx 480 ili gtx 1060.Evo ja malo trolam ali i moram kad niti od jednog forumas nisam dobio ni jednu informaciju svi pricaju igram na ultra i nemam mikakvih problem itd.Znaci zanima me rezolucije 1920x1080 i 2560x1440 to se moze uraditi sa frapsom 2 min posla po svakom benchmarku.

Reci mi postavke i sve, zanima te multiplayer?

15 godina

Pa postavke ultra obe rezze mp i singplayer bez cf-a naravno

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 14:38 (dreadmoore).
17 godina
dreadmoore kaže...

Pa postavke ultra obe rezze mp i singplayer

okey idem odmah, nisam upalio doom ohoho pa moram samo vdijeti ima li kakav update

nista od toga danas, gledam update imama 11.5 gb..

hoces nesto drugo?

bf4, hardline, cod infinite, witcher, killing floor 2, titanfall 2, crysis 3, ds3, deus ex, tomb rider, overwatch, the crew, mafia, dragon ball

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 14:45 (toxic).
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Ja bi molio bf4 mp ako moze sve ultra bez aa(1080p), average fps me zanima! Ja imam 160fps na svakoj mapi cisto za informaciju(drvena gtx970+6700k@4,6ghz)lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

Ja bi molio bf4 mp ako moze sve ultra bez aa(1080p), average fps me zanima! Ja imam 160fps na svakoj mapi cisto za informaciju(drvena gtx970+6700k@4,6ghz)lp

Ok, koja mapa ? koliko igraca ? ja necu ocat default taktovi.

moj i7 je na 4.2ghz no vjerujem da to ne cini neku razliku

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 14:52 (toxic).
15 godina
toxic kaže...
dreadmoore kaže...

Pa postavke ultra obe rezze mp i singplayer

okey idem odmah, nisam upalio doom ohoho pa moram samo vdijeti ima li kakav update

nista od toga danas, gledam update imama 11.5 gb..

hoces nesto drugo?

bf4, hardline, cod infinite, witcher, killing floor 2, titanfall 2, crysis 3, ds3, deus ex, tomb rider, overwatch, the crew, mafia, dragon ball

ma moze bf4 ove ostale nemoras

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Nebitno koja mapa, igraca min 48..lp

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Nađi mapu i pošalji koja je na pp u BF4 pa da ti odvrtim s frapsom i svojim setupom...

Kada izlazi 490, koji datum?

root

0 0 hvala 0
13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Kod mene sve na ultra (AA ON nije bilo razlike) sa 68 igraca na golmund 100 fps. avg.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
zoharbizo kaže...

Nađi mapu i pošalji koja je na pp u BF4 pa da ti odvrtim s frapsom i svojim setupom...

Kada izlazi 490, koji datum?

Ma kakav crni amd procesor on to nemoze potegnuti kako treba bez ljutnje ali stvarno nemoras se muciti bezveze

ovaj video mi sve govori

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 15:10 (dreadmoore).
15 godina
ivanzu kaže...

Kod mene sve na ultra (AA ON nije bilo razlike) sa 68 igraca na golmund 100 fps. avg.

koja rezolucija 800x600

13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Da kada podjelis 1920x1080.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice