AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.491
|
čitano: 2.370.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: AMD Navi
Jel su samo meni ovakvi videi više glupi u pizdu materinu?
I ne pricam samo za amd, isto je bilo i za one nvidijne budalaštine, pa tko to još gleda?
4 godine
protjeran
AMD Navi

Ja riknem svaki put na ovog lika, pogotovo kad krenu price o AMD drajverima ili o Nvidijinoj kolicini vrama tokom prezentacije 

Ovaj tu mi je old but gold 

3 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

jbg bilo je fora prvih 150 puta ali nemoj me klat više..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran
AMD Navi

"and 12 GB of VRam" Rtx 3080 left the Chat  

1 0 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...

Iskreno... meni je fora. Ja mogu tog lika gledat i taj filmić još 100 puta i bit će fora. Pogotovo što je lako nakalemit bilo koju aktualnu temu i pet je smiješno. Makar razumijem dio, više razumijem Hitlera doduše, al ovo mi je 100 puta bolje od Hitler prepravke jer ovo je humoristično i taj krezubi smijeh... o da, taj osmijeh :)

Ne smeta me što se ljudi sprdaju sa ikojom stranom - nećemo valjda samo plakat i tmurni bit. Prihvatite šalu, nije svaka šala uvreda, ako je tako i namijenjena.

Uostalom... vidiš koji tip videa je, nemoj klikat i nhf.

17 godina
Rhodin kaže...
red_bull kaže...

Iskreno... meni je fora. Ja mogu tog lika gledat i taj filmić još 100 puta i bit će fora. Pogotovo što je lako nakalemit bilo koju aktualnu temu i pet je smiješno. Makar razumijem dio, više razumijem Hitlera doduše, al ovo mi je 100 puta bolje od Hitler prepravke jer ovo je humoristično i taj krezubi smijeh... o da, taj osmijeh :)

Ne smeta me što se ljudi sprdaju sa ikojom stranom - nećemo valjda samo plakat i tmurni bit. Prihvatite šalu, nije svaka šala uvreda, ako je tako i namijenjena.

Uostalom... vidiš koji tip videa je, nemoj klikat i nhf.

Meni je čak bolji onaj voditelj čiji sam video okačio, pogotovo ako znaš o čemu je bio originalni video...totalni crnjak

6 godina
protjeran
AMD Navi

Evo driveri su stabilni, malo je bucna ali zato hladi dobro..referentnjaca ide do 2.4 ghz.

https://twitter.com/hms1193/status/1323918854578446336

Once upon a time bila dva prijatelja, zvali su se intel i nvidia....kraj price.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 23:29 (HCgamingCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Navi

Mogu nabaviti Aorus Master RTX 3080 sada ili da pričekam Aorus Master 6800XT? Koja bi grafulja mogla biti bolja za 1440p? (ne zanima me 4k)

Zašto Aorus Master? Isključivo estetika cijelog builda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Zeus_CM kaže...

Mogu nabaviti Aorus Master RTX 3080 sada ili da pričekam Aorus Master 6800XT? Koja bi grafulja mogla biti bolja za 1440p? (ne zanima me 4k)

S obzirom na tvoj build pod Moj PC, uzeo bih AMD. 

ako su ti nebitni DLSS, RTX, reflex, broadcast i ostali bonusi, ovak si slozis cijeli red team build i super ce ti biti

sad da li ce koja igra biti sporija ili brza od 3080 nebitno

jedino bi pricekao da vidis, ako mozes, da li ce biti kakvih problema, ozbiljnijih sa driverima

a u ostalom, uvijek mozes reklamirati, ako ne bude radila kako treba zbog drivera i zamjenis za 3080

17 godina
Zeus_CM kaže...

Po kojoj cijeni možeš nabaviti 3080?

Oba dva će modela biti dobara za 1440p. Moraš računati da će RT smanjiti performanse za 10% kod AMD i ak ti je to bitno nećeš odmah kod AMD imati podršku za DLSS.

BF3:fluffy_inside
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
Zeus_CM kaže...

Oba dva će modela biti dobara za 1440p. Moraš računati da će RT smanjiti performanse za 10% kod AMD i ak ti je to bitno nećeš odmah kod AMD imati podršku za DLSS.

860€ od alternate.de + dostava.

16 godina
Wolf88 kaže...
Zeus_CM kaže...

Ako igra na 1440p DLSS mu je nebitan.

Medutim na 1440p ce prije imat min fps > 144 sa 6800 XT po meni

16 godina
Mitch kaže...

Ako igra na 1440p DLSS mu je nebitan.

Medutim na 1440p ce prije imat min fps > 144 sa 6800 XT po meni

Rekao bih da je bitan uz raytrace. Jer će na 1440p + RT biti pušiona performanse native, na obje kartice.

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
Zeus_CM kaže...
Wolf88 kaže...
Zeus_CM kaže...

860€ od alternate.de + dostava.

Ja bih ti rekao da pričekaš, ali je problem što ne znamo kada će doći ne referentni modeli mogu za mjesec dana, a možda ćeš morati čekati do Q1 2021.

Nisam vido nikakve naznaka da će brzo ne referentne doći.

16 godina
AMD Navi

ovako čemo i mi

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

https://videocardz.com/newz/sapphire-teases-radeon-rx-6800-xt-nitro

https://videocardz.com/newz/sapphire-teases-radeon-rx-6800-xt-pulse

Izgleda da će mo brzo dobiti i ne referentne modele

According to our sources, AIBs will be allowed to launch their cards a week or so later.

Izgleda da ni AMD neće imati velike zalihe 6800xt

https://wccftech.com/asus-warns-low-amd-radeon-rx-6800-xt-stock-aib-custom-cards-to-launch-1-2-weeks-later/

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 17:28 (Wolf88).
17 godina
Wolf88 kaže...

https://videocardz.com/newz/sapphire-teases-radeon-rx-6800-xt-nitro

https://videocardz.com/newz/sapphire-teases-radeon-rx-6800-xt-pulse

Izgleda da će mo brzo dobiti i ne referentne modele

According to our sources, AIBs will be allowed to launch their cards a week or so later.

Izgleda da ni AMD neće imati velike zalihe 6800xt

https://wccftech.com/asus-warns-low-amd-radeon-rx-6800-xt-stock-aib-custom-cards-to-launch-1-2-weeks-later/

Na žalost to smo i pretpostavili.

6 godina
protjeran
AMD Navi

Ma treba uzeti referentnu jer hladi dobro tj odlicno cujem. A i ventovi su na klik tako da je odrzavanje na nivou. Dati 100 eura vise za RGB i eventualno malo manje bucniju karticu nema smisla.

Kako god da bude da i 6800 ulovim bit cu zadovoljan ipak je 20tak % jaca od 3070 tj 2080ti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HCgamingCRO kaže...

Ma treba uzeti referentnu jer hladi dobro tj odlicno cujem. A i ventovi su na klik tako da je odrzavanje na nivou. Dati 100 eura vise za RGB i eventualno malo manje bucniju karticu nema smisla.

Kako god da bude da i 6800 ulovim bit cu zadovoljan ipak je 20tak % jaca od 3070 tj 2080ti.

Treba čekati reviewe za referentnjače... mislim da će biti glasnija nego nVidia FE cooleri kod 30xx serije

17 godina
mrsmith kaže...
HCgamingCRO kaže...

Treba čekati reviewe za referentnjače... mislim da će biti glasnija nego nVidia FE cooleri kod 30xx serije

To sam čuo i od Red Gaming Tech ili tako nešto.

Kažu da se čuje i da je relativno glasan cooler. U svakom slučaju nije sve i dalje idealno na AMD, ali miljama ispred onoga zadnjih godina. Ja iskreno vjerujem da se isplati ako će bit blizu MSRP naspram nvidie definitivno, jer bi mogao dobiti 6800XT po cijeni 3070, a to su neusporedive kartice kako god okreneš.

Ipak, ko zna, kakvi su naši trgovci, dić će 6800XT na 8.5k i tako e se svejedno prodat. I onda ćemo čitat po forumu kak su loše napravili jer sumogli za 7.5k dobit 3080 :)

Ah, fun times.

6 godina
protjeran
mrsmith kaže...
HCgamingCRO kaže...

Da procitao sam to zato samni napisao isplati li se dati vise za rgb i buku? 

A opet mi je cudno hladni odlicno a bucno je. Vise-manje kad hladi odlicno onda je i tiha jel tako? Valjda su neki ultra sranje ventovi na tome. 

Ma bojim se samo ako neupadnem u ovi prvi val kupaca da cu se nacekati svaki klinac bi novi grafu koji im je dosta je i 2070 za sve, ja ovu vegu nemogu vise tjerati na 300w a da nema nikakvih performance u 1440p-u

12 godina
mrsmith kaže...
HCgamingCRO kaže...

Zadnje sto su napravili u ovom stilu sa 3 venta je bio Radeon VII i radio je na 85c uz buku od 54.4 decibela sto je realno suludo glasno.

16 godina
AMD Navi

Ajde vidjeti ćemo uskoro :)

Ne mora značiti HCgamingCRO npr. Asus TUF 3080 ima 2 biosa, prvi je silent i kartica se ne čuje ništa, ali i grije preko 70c... kad se stavi normalan bios, kartica je na samo 60ak stupnjeva u full loadu, dakle hladi brutalno... ali se i čuje (40-41dB, dakle kao Founders).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...

Ne mora značiti HCgamingCRO npr. Asus TUF 3080 ima 2 biosa, prvi je silent i kartica se ne čuje ništa, ali i grije preko 70c... kad se stavi normalan bios, kartica je na samo 60ak stupnjeva u full loadu, dakle hladi brutalno... ali se i čuje (40-41dB, dakle kao Founders).

Ja ju drzim na performance bios i grafa je necujna i u najacem loadu kad bencham a imam one pore na kucistu i svaki zvuk se cuje.

Tako da silent bios nisam niti probao,da max temps sto sam vidio su 62c.

6 godina
protjeran
mrsmith kaže...

A jbga. Prvi puta sam se nadao da su Stavili dobar hladnjak kad ono sipak. Kad sam procitao da je Glasna vec sam poceo lose razmisljati. Znaci mogu i boost preko 2100mhz zaboraviti osim akonje netjeram na 50-60 db-a. Tako mogu i na autocesti ziviti.

A ovi Custom modeli vec vidim da ce biti po 100 eura skuplji. Ausus priprema i vodeni aio za 6800xt.

Nadam se da ce mozda TUF biti dobar kao u 3080. Jer gledao sam jedan msi event gdje au rekli da su za navi uzeli sve isto kao ibza RTX od debljine coolera pa do ventova/backplate. Nadam se da je i asus tako onda.

16 godina
MEGATAMA kaže...
mrsmith kaže...

Ja ju drzim na performance bios i grafa je necujna i u najacem loadu kad bencham a imam one pore na kucistu i svaki zvuk se cuje.

Dobro ajde ti nisi mjerodavan, i da se čuje kao avion ti bi rekao da je nečujna

P.S. Šala mala

12 godina
AMD Navi

Ali pise da nereferentne dolaze samo tjedan dva nakon referentnjaca pa tko ce uopce ic dat novac za to.

Sapphire ce vrlo vjerovatno imat par izvrsnih modela,Asus se naucio na onom debaklu sa sarafima pa od njih ocekujem modele kao i na Ampere znaci vrh,MSI mi je ostao u losem sjecanju po MSI Gaming r9 290 koja mi je dosla neispravna out of the box.....uglavnom bit ce izbora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...
MEGATAMA kaže...
mrsmith kaže...

Dobro ajde ti nisi mjerodavan, i da se čuje kao avion ti bi rekao da je nečujna

P.S. Šala mala

Cekaj da picajzla dodje 

16 godina
hahhaajaads kaže...

Cekaj da picajzla dodje 

Nisam ni ja potpuno mjerodavan već me oprao par puta.

6 godina
protjeran

A sta sad gospodine Smith? Uzimate jednu navi ili ne...vidim imate vise RIG-ova u kuci pa me zanima

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice