Jel imas poslozeni MPC kak je na onoj stranici prikazano? Ako nemas, onda na posao ;) I naravno javi rezultate :)
azmjena i poklanjanje hardwera..pa pitaj 775 maticnu i ponudi nes zauzvrat..

Jel imas poslozeni MPC kak je na onoj stranici prikazano? Ako nemas, onda na posao ;) I naravno javi rezultate :)
Evo, upravo ubio oči sa ovim postavkama i ništa :((. Imam film koji sam se namjerio gledati ali toliko trza da me izluđuje. Avatar sam davno gledao i nije toliko trzao, tu i tamo kad su krupni kadrovi. Ovaj sam probao na xp i tamo ne pravi takve probleme, što znači da nije do filma već do mog hw-a :(. Morat ću ipak tražiti matičnu i cpu :(, samo što ne znam šta uzeti pa i ako je je razmjena. Neki tip iz trgovine kojeg su preporučali kaže:
"Poštovani,
trenutno najbolja opcija je :
cpu Procesor Intel Core i3-2100 3.1GHz,512kB/3MB,65W,Socket 1155
mbo Asrock P67 Pro - Intel P67, ATX, 4xDDR3 2133MHz, Supports Intel
ram DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE
sve ukupno oko 1740 kn.
Lijepi pozdrav"
EDIT: jedna čudna stvar koja se sad događa nakon što sam postavio ovako kako kaže na linku je da kad pokrenem neki film ode u full screen prikaz i ne mogu više ugasiti MPC HC? Pokrenem task manager ali i dalje ne mogu pristupiti desktopu?! Čudno :S Jedini način je da napravim log off ili restart.
"Poštovani,
sve ukupno oko 1740 kn.
Lijepi pozdrav"
EDIT: jedna čudna stvar koja se sad događa nakon što sam postavio ovako kako kaže na linku je da kad pokrenem neki film ode u full screen prikaz i ne mogu više ugasiti MPC HC? Pokrenem task manager ali i dalje ne mogu pristupiti desktopu?! Čudno :S Jedini način je da napravim log off ili restart.
To što su ti složili je shit da nemre bit veći.
To se meni dešavalo neznam točno što je bio uzrok (desilo se nakon što sam windows od command prompta uvećao i promjenio veličinu slova u njemu, nakon toga MPC-HC ode u fullscreen i neće se ugasit. Neznam kakve to veze ima s njim no 2-3 puta je tako bilo.) no reinstalacija MPC-HC je pomogla.
"Poštovani,
sve ukupno oko 1740 kn.
Lijepi pozdrav"
To što su ti složili je shit da nemre bit veći.
To se meni dešavalo neznam točno što je bio uzrok (desilo se nakon što sam windows od command prompta uvećao i promjenio veličinu slova u njemu, nakon toga MPC-HC ode u fullscreen i neće se ugasit. Neznam kakve to veze ima s njim no 2-3 puta je tako bilo.) no reinstalacija MPC-HC je pomogla.
Idem danas u Links vidit šta se nudi, jel imaš kakvu preporuku da mi ne uvale opet nešto što nema smisla?
evo kažu ovako:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=050.303.583
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05060316&id_artikl=050.603.228
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=051.210.089
da li je ovo ok? za neko duže vrijema?
znas da je links jako skup? nemas neki jeftiniji ducan pokraj sebe?
Eh, ne znam. Mislio sam da su oni naj povoljniji. Kod koga u Osijeku ako znaš ili već netko? Neću gledati na 50-100 Kn no ako je netko puno povoljniji OK. Inače stavke su OK?
odi na nabava.net tamo upisi i izbaci ti najjeftinije kako idu cijene prema skupljem
5 CPU INTEL P. 4 530 3.0 GHZ 1 MB, S 775, 800 MHz, BOX 5505B750
7 RAM DDR PC 3200 2 GB ...
5 CPU INTEL P. 4 530 3.0 GHZ 1 MB, S 775, 800 MHz, BOX 5505B750
7 RAM DDR PC 3200 2 GB ...
ah sad kontam da je to komentar da to ne valja, no to smo već zaključili.
Nitko ne komentira ono iz Links-a? Jel to valja ili ne?
Nitko ne komentira ono iz Links-a? Jel to valja ili ne?
Ne isplati ti se sada uzimat kada će ti buldožder biti predstavljen sljedeći tjedan i biti nedugo nakon toga dostupan.
Jedan x4 ili x6 buldožder ti nebi bio na odmet.
Tebi fusion nema smisla jer imaš eksternu grafičku, od procesora bi ti bio naprihvatljiviji x4 955.