Pa sve ima na internetu :-)
Ja sam ga kupio za novu godinu na popustu na originu za 2,5 eura, a imaš sad kako vidim key-eve na netu od 5 eura, ili čekaj opet neku rasprodaju...
A isao sam ono pod AMD Radeon settings i update.Sam mi je odmah update napravio
Nabavio sam Crysis 3,danas cu da probam .Ako bude na full postavkama bar bude davao 30 fps bice ok ! :)
Pozz,
Treba mi driver za Sapphire RX 470 Nitro+ 4 GB +MSI ab ali da rade ispravno jedno sa drugim ?Da MSI ab ocitava temp ispravno ?
Ima li Ati traytool da podrzava RX 470 ?
Kako ,sa cime da izbacim monitoring na ekran tokom igranja ?
Ja koristim zadnje drivere i XFX 470 BE i MSI AB radi normalno.
Mozes probati CAM software.
Pretpostavljam da MSI ab mislis koristiti za OC, zasto onda jednostavno ne skines Sapphire Trixx? Ja imam istu karticu, koristim Trixx od prvog dana i stvarno radi dobro, a uz to je jednostavan za koristenje.
Pretpostavljam da MSI ab mislis koristiti za OC, zasto onda jednostavno ne skines Sapphire Trixx? Ja imam istu karticu, koristim Trixx od prvog dana i stvarno radi dobro, a uz to je jednostavan za koristenje.
Nema trixx opciju da mi pokaze temp. u task liniji kod sata dole desno ?!
Da li trihh moze da prikaze u igri monitoring .temp . i ostalog ?
Ja sam onda krivo shvatio, mislio sam da trebas tool za OC, a koliko sad vidim ti bi nesto s cim ces imati monitoring tokom igre. U tom slucaju probaj MSI ab i drivere koje je kolega preporucio.
Ja sam onda krivo shvatio, mislio sam da trebas tool za OC, a koliko sad vidim ti bi nesto s cim ces imati monitoring tokom igre. U tom slucaju probaj MSI ab i drivere koje je kolega preporucio.
Mada monitoring i ne treba posto se kartica ne cuje da je ziva ! :)
Novi.
Je bio je novi prije 10 dana
@goust78
Ako ti treba da tijekom igranja screenu piše temp, potrošnja, clock i druge stvari onda msi afterburner, ako ti samo treba dok si u windozama da ti pokazuje temp onda open hardware monitor (ili ako se afterburner svađa s wattmanom), ili pak upališ za pojedini gejm u wattmanu histogram pa poslije proučavaš sve šta te zanima...
Novi.
Je bio je novi prije 10 dana
Sada je WHQL.
Evo malo idem probat ove nove drv na amd hd 7850, fino se instaliraju, kad ono prvi problem, ne radi mi Doom sa Vulkanom, samo OPGL. Ok, reko mogu i tako al brate loš frame rate (inače nije nekaj al sa vulkanm je zeru bolje). Idem probat 16.11.5 ( kolega forumaš Prince-Artas je stavio link ), ok, s njima je vulkan proradio u Doom-u, ali pazi sad ovo, nakon 2 dana korištenja sam skužio da iako sam bacio lagan OC, ona radi na svojim postavkama i kad je u idlu core/mem i dalje ostaju iste kao i u loadu. Pregledao komp da nema nekih nametnika i nema ih. Sad došli kao ofišal 17.1.2, reko idem ponovo stavit da vidim jel kaj bolje, sa Doom i Vulaknom isto, ne fercera, ali bar core/mem sad radi kak spada u idlu. Idem još probat 16.10.1 da vidim kak ti rade ( inače imao sam prije njim 16.7.3 i oni su bili ok, sve je radilo ok, i vulkan, i klok i sve ). Jel ima još netko ovakih zgodnih trenutaka sa svojim amd grafuljama i zadnjim drajverima?
@goust78
Ako ti treba da tijekom igranja screenu piše temp, potrošnja, clock i druge stvari onda msi afterburner, ako ti samo treba dok si u windozama da ti pokazuje temp onda open hardware monitor (ili ako se afterburner svađa s wattmanom), ili pak upališ za pojedini gejm u wattmanu histogram pa poslije proučavaš sve šta te zanima...
To se zove odgovoriti na pitanje ! :)
Hvala !
Sa 17.2.1 dobio sam drop FPS-a u prakticki svim igrama..tako da se vratio na WHQL 16.12.2
napokon driveri koje mogu i ja koristiti!
Ima li još netko iskustava sa ovim novim 7.2.1? Vidim da je u release notesima nekakva korekcija čak i za 7900 seriju pa ih razmišljam instalirati.
katastrofa driver, fps u bf1 osjetno pao, cca za 10ak. ja bi na tvom mjestu preskočio
I meni BF1 više stuca na ovim novim driverima,,, hjoj... Na koje da se vratim ?
Citaj gore..ja vratiuo na zadnje WHQL
Zadnja dva drivera nisu definitivno u dobrim odnosima s MSI Afterburnerom. Stalno rušenja, mislio sam da je u driverima stvar ali čim sam ugasio AB sve OK opet.
Zadnja dva drivera nisu definitivno u dobrim odnosima s MSI Afterburnerom. Stalno rušenja, mislio sam da je u driverima stvar ali čim sam ugasio AB sve OK opet.
Opce poznato da AB i crimson se nevole, sve zaviis kako te zapadne graficka, driver i AB. Updejtaj na zadnju verziju bas, odi na njihovu stranicu. Isto tako MSI gaming app stvara isto probleme sa crimsonom.
Imam zadnje verzije i AB-a (4.3.0) i Rivatunera (6.6.0), redovito ih updateiram a MSI Gaming App nisam nikad koristio. Od ova dva zadnja drivera 17.1.2 i 17.2.1 problemi počeli, do njih sve radilo ko podmazano.