Koje drivere za 7950 koristite ako ima forumasa s tom grafom?
14.12
14.12
meni se obavezno dok gledam youtube, renderam videe ili igram nesto... iritantno do bola je postalo
meni je još dobro..heh
14.12
Takođe.
Neznam di da postavim pitanje, a glupo mi je otvarat novu temu pa cu pitat vas. Imam hd5770 vapor-x i zna mi se desit kad igram npr. Fifu da neko vrijeme radi normalno(cuje se vent), al nakon nekoliko tekmi pocinje mi uzasno stekati, vent se vise ne cuje jako vec se cuje kao da je idle. Jel to znaci da grafa polako odlazi jer ima vec 5 god ili je mozda do drivera, windowsa?
Uvijek stavim zadnje beta drivere
Catalyst 15.6 Beta su dostupni
AMD ih naziva driverom za Arkham Knight.
Neznam di da postavim pitanje, a glupo mi je otvarat novu temu pa cu pitat vas. Imam hd5770 vapor-x i zna mi se desit kad igram npr. Fifu da neko vrijeme radi normalno(cuje se vent), al nakon nekoliko tekmi pocinje mi uzasno stekati, vent se vise ne cuje jako vec se cuje kao da je idle. Jel to znaci da grafa polako odlazi jer ima vec 5 god ili je mozda do drivera, windowsa?
Jesi li ju očistio od prašine jer možda baš ona blokira vent na momente a mozda je i vent doša do kraja puta.
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?hootPostID=e472a64f07a6715e84c86210586349f8
napokon novi driveri, nadam se da su sredili "driver has stopped responding"
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?hootPostID=e472a64f07a6715e84c86210586349f8
napokon novi driveri, nadam se da su sredili "driver has stopped responding"
nisu nista rijesili, i dalje se ruse
Gdje i kako ti se rusi?
Ja sam isto imao problema sa 270 ali mislim da sam zbrljao s driverima, kad sam reinstalirao windowse radili su bez problema.......
Izgleda koliko god reinstall drivere radio, oni se zbrljaju :/
Gdje i kako ti se rusi?
Ja sam isto imao problema sa 270 ali mislim da sam zbrljao s driverima, kad sam reinstalirao windowse radili su bez problema.......
ides na youtube, gledas video i driver se srusi...nekad se srusi i kad gledas video sa kompa, mp4,mkv...
Tak je meni bilo sa HD5750. Što god bih napravio, problemi s driverima, a sa 280X ih, da kucam u drvo, nema.
Tak je meni bilo sa HD5750. Što god bih napravio, problemi s driverima, a sa 280X ih, da kucam u drvo, nema.
Posjedujem 280x od februara i do sada nikakvih problema, čak instalacija AMD drivera nije išla na čistu instalaciju Windowsa, nego na obični uninstal nvidijinih drivera.
ides na youtube, gledas video i driver se srusi...nekad se srusi i kad gledas video sa kompa, mp4,mkv...
Da znam imao sam taj problem, reinstalacija windowsa rijesila.
Precesto si update drivere izgleda ;) a nije se izbrisalo iz sistemskih fajlova kako treba
Nažalost ovo nije novi driver. Novi su CCC i još nešto.
Budući da mi je još uvijek u GTA V fps lockan na 37, moram staviti 15.4..
Gdje i kako ti se rusi?
Pokušaj u postavkama browsera iskljuciti hardversku akceleraciju..
Da znam imao sam taj problem, reinstalacija windowsa rijesila.
Precesto si update drivere izgleda ;) a nije se izbrisalo iz sistemskih fajlova kako treba
nisam nista previse update-ao jer sam nedavno na novo stavio 8.1 umjesto 10-tke i ista stvar se desava.
to je poznati bug od 15.4 mislim, ali ne kuzim zasto ga ne rijese.
Gdje i kako ti se rusi?
takodjer, no mene muci to kaj mi se uvijek ruse dok renderam videe; gotovo nemoguce mi je to raditi vise
Imam jedan problem sa grafom, u furmarku je sve stabilno i nije velika temperatura, u igricama sve radi dobro, no najedanput se igrica samo zamrzne i moram restartat komp te onda sve opet radi normalno dok opet ne uđem u igricu, igram jedno sat vremena opet se zamrzne i sve ispočetka
ja mislim da je do drivera jer sam stavio najnovije beta 15.6 koji su jučer postavljeni
Da stavim starije drivere?
Pokušaj sa 13.12 veoma je stabilan.
S ovom grafom sami problemi, stavio najnovije beta i u igricama mi se svaki put freeza, stavim 13.12 i stalno mi izbacuje neki error, stavim 14.12 i sad neće ni jednu igricu pokrenut?
Da nije grafa možda pokvarena jer je u furmarku sve dobro, nema visoke temperature u idlu su 34 stupnja, nije bučna?
S ovom grafom sami problemi, stavio najnovije beta i u igricama mi se svaki put freeza, stavim 13.12 i stalno mi izbacuje neki error, stavim 14.12 i sad neće ni jednu igricu pokrenut?
Da nije grafa možda pokvarena jer je u furmarku sve dobro, nema visoke temperature u idlu su 34 stupnja, nije bučna?
Pa ako baš toliko problema imaš onda je moguće da je do grafe...
Prva AMD kartica i zadovoljniji sam s ovim driverima nego Nvdijnim? Je l' sam ja ok?
Deinstaliraj driver pomoću DDU a zatim instaliraj 13.12.
Stavio sam najnovije beta i sada sve radi
stavio najnovije beta i u igricama mi se svaki put freeza
Stavio sam najnovije beta i sada sve radi
Može pojašnjenje?
Prije se freezalo, sada rjeđe
Prije? Između tih postova ima 43 minute razlike...
Isprobavao sam igrice u međuvremenu