AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.916.602
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Vixi kaže...

Jel moze netko potvrditi da ima vidljivo boljih performansi sa serijom 6xxx i 31.1 ili 13.2beta driverima?

Ako je testirao na "jacim" igrama da ne micem 12.10 i stavljam nove bezveze.

Hvala.

ostani na 12.10

ja sam sad na 13.2 i nema pomaka nikakvog ured

igram BF3 MP jedino

ostale igre nisam testirao

13 godina
neaktivan

koji je najbolji driver za perormanse 5450hd ?

Real Madrid hasta la muerte
13 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Najbolji je najnoviji - 13.1

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
problemi sa Driverima

pozz,imam windows 7,i dosada nisam ni primjetio da mi fale driveri za integrisanu graficku kartu,i odem ja da skinem,i skidao sam sa raznih stranica,sa svih mogucih,i kad god ja instaliram,normalno tamo pokaze,da je sve ok, a nakon nekog vremena samo se monitor ugasi,i kad ja rest.komp normalno radi i sve tako,maticna mi je ASUS M2R-FVM,molim za pomoc

hvalla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: problemi sa Driverima

Pozdrav.

Na tvojoj ploci je grafika Ati x300   evo ti sajt za drajvere http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx

a to sto ti se ugasi monitor ima mnogo opcija zbog cega se  to desava. pogledaj u Power  options da n isi namjestio da se gasi nakon

odredjenog vremena.

E sad to visre nije tema oko drajvera nego moras ici na servisne teme itd...

13 godina
neaktivan

Koji driveri su najbolji za ATI 5750HD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
trolljegeren kaže...

Koji driveri su najbolji za ATI 5750HD?

Ja imam HD 5770 i 13.1 drajver radi kod mene bez problema. Istina nisam primjetio neki pomak od 12.10 drivera, ali nije ni lošiji.

Vidim ljude koji imaju HD 5xxx seriju grafa, zbunjuju TD na mom prošlom postu, pa da još jednom ponovim: 13.1 driver provjereno radi na mojoj HD 5770 bez ikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 20:09 (Mile 74).
13 godina
neaktivan

Bok ekipa, trebam malu pomoc,. odkad sam instalirao najnoviju verziju drivera za moju ati radeon hd 3850 vidim da mi igre laggaju, pa ako mi mozete preporucit koja verzija drivera je najbolja za moju grafu bio bih vam jako zahvalan

hvala 

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
12 godina

Mislim da su za tvoju najbolji 12.6. Nema više podrške u driverima za tvoju 3 i seriju 4 nakon 12.6. Nek me netko ispravi ako nisam u pravu.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koje windowse imaš i da li je grafa AGP ili PCI E? Ustvari, evo ti link pa traži.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 21:24 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Grafa je pci-e , govorim vam to jer vidim da mi fpsi drasticno padaju, a prije sam igrao bez brige, onda koje da stavim? mozda neku 11 verziju ili cak 10 iako su stari

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

Radeon HD6750 Vapor-X? :)

0 0 hvala 0
14 godina
Novu beta driveri su pušteni na amd stranicama
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

da li neko slucajno koristi one presete u catalisty za settingse monitora, ako ima vise monitora?

meni od 13.1 ti preseti malo malo pa ne rade. pritiscem ko lud a ono nista. nekad ubode ali vecinom nista. pisao sam tamo i supportu al vjerovatno slaba vajda.

imam jedan preset za igrice gdje je ukljucen eyefinity i drugi za rad bez eyefinity. 

bez preseta je prilicno nezgodno skakutati sa jednog na drugi.

a hidra vision nikada mi nije radila kako treba tako da ne pomaze sa eyefinitijem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam hd4890   zar je mogu instalirati jedino legacy drivere ili postoji neka bolja opcija za tu grafu

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Možeš ti staviti i najnovije ali sa njima više nama napredka za tvoju seriju. Najbolje da odeš na link par postova gore, od kolege ford eleanor i tamo vidiš jel imaš zadnje za svoju grafu!

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
neaktivan

nazalost neznam zasto ali kada stavim nove drivere ne radi mi sucelje kako spada ne prikazuje mi opcije graficke kao npr AA AF catalyst ai i slicne stvari 

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ajme imao sam taj problem. {#} Mislim da su ti se "zeznili" driveri, probaj ih deinstalirati, restart pa express clean install. Sebi sam zbog toga ponovo instalirao windowse.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Je li probao netko kakvi su 13.2 beta3 u odnosu na 13.1 za 6xxx seriju ?

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja ih evo sad instaliro ni instalaciju nisam napravio kako treba tj.zuti upitnik onaj na kraju intalacije i probo jos 2-3x instalirat i oept to stoji... 
cim sam to video na pocetku mogu mislit kakvi su ... al probam pa javim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo decki kao sto vidite dosli su vam drajveri novi da poboljsaju crysis 3 {#}

http://blogs.amd.com/play/2013/01/29/crysis3-best-with-cat-132/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Upravo testirao Catalyst 13.2 vs 13.1

5850

U ETS2 i Borderlands 2

Fps koliko sam ja na testiranju primjetio potpuno isti,nisam u drugim igrama probao

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne kužim svaki put kad idem izbrisati drivere,na pola se izbrišu i onda se samo crni ekran stvori i čuje se onaj zvuk ko kad usb stavis ili izvadis?! e onda restartam komp, i onda se daju izbrisat, al to od kad imam 7970...i sad sam isla stavit 13.2 i probala izbrisat ove i isto tako brejk neki,znaci ručno ga restartam i sad mi se ovo pojavilo...mislim sve kasnije radi ok ali me zanima wtf? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...

ne kužim svaki put kad idem izbrisati drivere,na pola se izbrišu i onda se samo crni ekran stvori i čuje se onaj zvuk ko kad usb stavis ili izvadis?! e onda restartam komp, i onda se daju izbrisat, al to od kad imam 7970...i sad sam isla stavit 13.2 i probala izbrisat ove i isto tako brejk neki,znaci ručno ga restartam i sad mi se ovo pojavilo...mislim sve kasnije radi ok ali me zanima wtf? {#}

ja nisam nikad imal takvih problema niti sa7970 niti sad

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...

Ako imas televizor spojen s kompom pogledaj da ti tamo ne prikaze sliku, jer onda njega najvjerojatnije postavi za primarni monitor. To se meni događa.

pero
13 godina
neaktivan

Taj zvuk je normalna pojava, barem mislim tako, jer prilikom svake re/instalacije drivera se to meni čuje, ostavim da odradi i sve u redu. Navodno ti driveri imaju neke veze sa USB hubovima jer sam jednom brisao drivere preko ATijevog instalera i ni jedan USB hub nije radio nakon restarta, morao sam preko PS/2 tipkovnice namještat. Otada samo sa driver sweeperom brišem.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 21:55 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Taj zvuk je normalna pojava, barem mislim tako, jer prilikom svake re/instalacije drivera se to meni čuje, ostavim da odradi i sve u redu. Navodno ti driveri imaju neke veze sa USB hubovima jer sam jednom brisao drivere preko ATijevog instalera i ni jedan USB hub nije radio nakon restarta, morao sam preko PS/2 tipkovnice namještat. Otada samo sa driver sweeperom brišem.

evo jucer sam probala opet izbrisat da vidim jel mozda stvarno problem u tv-u da se prebaci,al nije,bas zabloka komp...i skuzila sam driveri se izbrisu,nemam vise Catalyst, i ako da nema drivera,al su i dalje na kompu,i opet ih kao moram ispocetka izbrisat,bez obzira kaj su se kao izbrisali...kuzim da mi se to jednom dogodilo,aj dogodi se da ti se komp zamrze ovo ono,al bas 5 put zaredom? mislim ne predstvalja to meni neki big problem kaj sam restartam komp i ponovno ih izbrisem al to sad prvi put vidim da tak zaebavaju..ubiti ni neznam jel bi to trebao bi problem ili ne xD

13 godina
neaktivan

A na koji način brišeš drivere?

Ja preporučam program Driver Sweeper, evo sinoć sam baš stavljao nove drivere, obrisao sa Driver Sweeper stare i instalirao nove, radi sve savršeno.

Bio je onaj upitnik na kraju, to je samo naznaka da se pojavio warning tijekom instalacije, ali čini mi se da nije ništa važno jer meni sve odlično radi.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dok radi, ne popravljaj {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: