jel ima ko problema u vezi zadnjih ddrivera?
JA ne mogu otvorit CCC nikako -.-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ponovno instalirat ! Meni se nikad nije dogodilo da nemogu otvorit CCC !
postavi sliku
Vjerujem da se radi o istom problemu kao u ovom linku. Zadnji post na toj stranici je rješenje za tvoj problem.
EDIT: Evo slika.
Kako ti je stanje na 12.8 driveru?Meni jedino on radi bez greške.Hoće li više napravit 12.12 ali da sve bude u redu majke ti mile.
Vjerujem da se radi o istom problemu kao u ovom linku. Zadnji post na toj stranici je rješenje za tvoj problem.
to su beta driveri - ja doduse sa njima nikad problema nisam imao ali ako ti imas stavi 12.10 i cekaj sluzbene 12.12 ili 13.1
to su beta driveri - ja doduse sa njima nikad problema nisam imao ali ako ti imas stavi 12.10 i cekaj sluzbene 12.12 ili 13.1
kad će ti službeni,ovi beta su dobri za fc3 ali loši za bf3
ma losi su mi za sve ovi novi samo neke greske zamrzavanje -.-'
Siguran si da ti sve ok?
Ja ih imam od dana kad su izašli ni najmanjeg problema nije bilo. Samo pozitivne stvari.
Siguran si da ti sve ok?
Ja ih imam od dana kad su izašli ni najmanjeg problema nije bilo. Samo pozitivne stvari.
Da ja isto nikad problema - niti sa jednom verzijom drivera od ATIja - a i klokam do ibera

kad izlaze novi sluzbeni driveri?
kad izlaze novi sluzbeni driveri?
Pred kraj siječnja vjerojatno.
Koji su najbolji driveri za 6xxx seriju? Ne pratim, pa neznam. Sad sam na 12.10.
Probaj s zadnjima 12.11.beta 11 !
Koji su najbolji driveri za 6xxx seriju? Ne pratim, pa neznam. Sad sam na 12.10.
Na njima i ostani do sljedecih sluzbenih drivera.

Ovako imam jedan problem al neznam dal je do drivera.. znaci npr kad sam u nekoj igrici.. osjetim malo po malo kako na graficki vent sve brze (glasnije) radi.. ok, al onda kad izadjem iz igrice i samo se zajebavam po internetu cijelo vrijeme grafka radi na svom max taktu i dolazi do temp od 90c a nista neradim zahtjevno... dali je do drivera? imao sam 12.10 isto je bilo sad stavio 12.11 beta i opet isto :/
Ovako imam jedan problem al neznam dal je do drivera.. znaci npr kad sam u nekoj igrici.. osjetim malo po malo kako na graficki vent sve brze (glasnije) radi.. ok, al onda kad izadjem iz igrice i samo se zajebavam po internetu cijelo vrijeme grafka radi na svom max taktu i dolazi do temp od 90c a nista neradim zahtjevno... dali je do drivera? imao sam 12.10 isto je bilo sad stavio 12.11 beta i opet isto :/
Ocito da ti nesto opterecuje GPU, provjeri zauzece Gpu-a skeniraj sistem nisi prvi kojem se to desava.
Ocito da ti nesto opterecuje GPU, provjeri zauzece Gpu-a skeniraj sistem nisi prvi kojem se to desava.
Kako da pogledam zauzece gpua?

Jel to to ?
Da, to je to.
Jel to to ?
Edit: Ovo sam sliko dok sam igrao ac3.. da slikam kad nista neradim?
Da uslikaj kad nista ne radis i pusti minutu ne diraj nista samo ostavi upaljen gpu-z.
Pozdrav!
Imam procesor AMD A-SERIES A10 5800 K FM2 SOCKET X4 QUAD CORE 3.8GHz 4MB CACHE.
Znaci ima grafu na sebi HD 7660D 250 MB, uglavnom zelim kupiti jos jednu grafu i upariti je s tom grafom na procesoru, a za moj proc su
preporucljive: HD 6670 I HD 6570
Ja sam si nasao grafu http://www.links.hr/artikl-051.806.848
Sada me zanima da li ta grafa moze ici, tj. da li je sigurno da ide ta grafa ( da ne kupim bezveze) i kako se to uparuje ?
Unapred Hvala.!
Cini mi se visoka temeratura od 54c kad karta nista ne radi, ne znam koji ti je model kartice u pitanju, ali sam misljenja da je ta temp visoka za idle.
Evo ga, mada sad nije vrtio na max takt, al npr kad sam danas pustio komp preko noci upaljen samo da skida igricu cijelo vrijeme je radio na max taktu...
Temperatura je visoka, s obzirom da je graficka u idleu. Kakakv je cooler na kartici?
Pozdrav! Imam procesor AMD A-SERIES A10 5800K... uglavnom zelim kupiti jos jednu grafu i upariti je s tom grafom na procesoru, ...
Ja sam si nasao grafu http://www.links.hr/artikl-051.806.848 Sada me zanima da li ta grafa moze ici, tj. da li je sigurno da ide ta grafa ( da ne kupim bezveze) i kako se to uparuje ?
Unapred Hvala.!
Da, može, dobro će se slagati. Kada ju ugradiš moraš uključiti Hybrid Crossfire (ili kako se to već zove) ako samo po sebi ne bude već aktivno.
Pozdrav! Imam procesor AMD A-SERIES A10 5800K... uglavnom zelim kupiti jos jednu grafu i upariti je s tom grafom na procesoru, ...
Ja sam si nasao grafu http://www.links.hr/artikl-051.806.848 Sada me zanima da li ta grafa moze ici, tj. da li je sigurno da ide ta grafa ( da ne kupim bezveze) i kako se to uparuje ?
Unapred Hvala.!
Da, može, dobro će se slagati. Kada ju ugradiš moraš uključiti Hybrid Crossfire (ili kako se to već zove) ako samo po sebi ne bude već aktivno.
oke.
Hvala.
Gledo sam na YT moram vga kabal iz maticne u monitor i u biosu staviti da mi daje izlaz iz maticne ploce, i onda u atiju namestiti postavke :)
Hvala jos jedanput!