koji su najnoviji driveri za ATI HD 3870..... ima li novija verzija od 12.6
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji su najbolji driveri za ATI HD5770 ?
Dali se isolati staviti najnovije 12.10 ?
Koji su najbolji driveri za ATI HD5770 ?
Dali se isolati staviti najnovije 12.10 ?
Da.
ajd bas cu sad probat da vidim..
jel mi mozete preporucit neki drugi program umesto CCC posto mi uzasno sporo radi i otvara sve
evo ti top 5 pa biraj,najednostavniji je trixx,msi afterburner najbolji,CCC nemoj instalirat tj.skini kvaćicu preko custom instala
koji su najnoviji driveri za ATI HD 3870..... ima li novija verzija od 12.6
ne
ajd bas cu sad probat da vidim..
jel mi mozete preporucit neki drugi program umesto CCC posto mi uzasno sporo radi i otvara sve
evo ti top 5 pa biraj,najednostavniji je trixx,msi afterburner najbolji,CCC nemoj instalirat tj.skini kvaćicu preko custom instala
Jel ima msi AB one opcije za prenos slike na tv ko i CCC?
MSI AB ti samo sluzi za OC kartice, eventualni voltmod i jos par sitnih stvari.
U CCC-u namjesti exteneded display i slicne stvari.
MSI AB ti samo sluzi za OC kartice, eventualni voltmod i jos par sitnih stvari.
U CCC-u namjesti exteneded display i slicne stvari.
ma ja pitam da zamenim taj sugaiv CCC jer mi je prespor...nisi razumio :)
mada sam gore pisao da trazim zamjenu za ccc pa ako znas
Zamjena za CCC ne postoji, jer je CCC dio ATI upravljackog programa.
Jednostavno ga nemozes zamjeniti :)))
Clockaj preko MSI AB-a, a tamo podesavaj ostale stvari.
Meni recimo uredno rade 12.11 beta sa MSI AB i XCL clock metodom.
jaooo a dobro sta sad :/ hvala
Pozz..Trebam vaš savjet. Neki dan sam kupio 21.5" monitor....e sada...rezoluciju u windowsima sam stavio 1920x1080(full hd) što mi je recomended preko windowsa....e sad...kad otvorim neke starije igrice tipa warcraft 3 ili counter strike 1.6, slika mi je ogromna..tj. sve je toliko veliko da mi tipa u warcraftu stanu tri zgrade u screen.,tj vidim tri zgrade sve ukupno a promijenio sam u igrici najveću moguću rezolouciju.....dole je print screen da vidite na šta mislim...isto je sa kanterom....moje pitanje je..jel trebam nešto naredit u opcijama catalysta ili?
pa složi si u svakoj igri na tu rezu posebno,ako ti nije dobro
Pa složim..i opet bude isto...ne kužim u čeme je fora..
EDIT: Evo...naredim..koju god rez. stavim...sve je totalno isto..kao da se monitor ne prilagođava rezolucijama....možda moram nešto uključiti u opcijama?
Nisi pomislio da su te igre rađene za male monitore niskih rezolucija te da je normalno da tako izgledaju na većem monitoru?
Mogu potvrditi da su 12.11 BETA IZVRSNI driveri (napokon!). U seriji 7xxx poboljšanja su primjetna, frejmovi su stabilniji, ubrazanje nekih 10% a možd ai više u nekim igrama...
Ostaje samo problem sa transcodingom (meni barem ne funkcionira ugrađena aplikacija za dekodiranje), ali ionako koristim vanjski softver baziran na ATI-jevom, neugledan ali strahovito brz i moćan AsVideoConverter.
Kroz koji dan prelazim sa Sapphire HD 4890 na Gigabyte HD 7870 OC. Jel dovoljno da samo sa driver sweeperom uklonim stare drivere, odem u device manager, uninstall stare grafičke, ugasim, izvadim staru, ubacim novu i ponovo install drivera? Mislio sam svakako nakon koji dan instalirat novi win, ali neću imati odmah vremena za to kada stigne nova grafa pa zbog toga pitam.
Kroz koji dan prelazim sa Sapphire HD 4890 na Gigabyte HD 7870 OC. Jel dovoljno da samo sa driver sweeperom uklonim stare drivere, odem u device manager, uninstall stare grafičke, ugasim, izvadim staru, ubacim novu i ponovo install drivera? Mislio sam svakako nakon koji dan instalirat novi win, ali neću imati odmah vremena za to kada stigne nova grafa pa zbog toga pitam.
Ma samo nove preko starih i sve će radit bez beda.
Ma samo nove preko starih i sve će radit bez beda.
I ja to mislim.
Kad god sam radio potpuno brisanje - kod novih mi nešto ne bi štimalo. Paradoksalno, ali istinito.
Ali kako već dosta toga ostavljaju u registru i windowsima plus razno smeće predlažem da se IPAK uradi obični UNINSTALL, bez kasnijeg diranja sa raznoraznim driversweeperima. Ovi novi (12.11 NET 4) čak više ne traže ni restart, a sve je već u njima - ne treba ništa odvojeno instalirati...
ATI mi je sve draži :-))
Since 1998. (Ati Rage? ako se ne varam),
samo sam ih jednom prevario sa Nvidijom - sa serijom 8800 - ali to je bila usputna avantura, a ovo sa Atijem je izgleda ipak prava ljubav :-))
Isto si ih lijepo ogadio Danyel, a sada to.
imam 5770 od 12.8 pa nadalje draiveri mi izbaciva neke crte preko ekrana jel to do draivera problem i serijom 5 graficki da imaju taj problem crte po ekranu 12.8 su uredu i sve dole a sve iznad 12.8 draivera crte mi izbaciva
Probaj zadnje 12.11 Beta 6 !
de probaj mal kabal gurnit bolje u monitor tako isto i u komp.. zna i to bit ja sam tak gubio sliku na monitoru dok nisam mal bolje stavio kabal
nije do toga jer mi je uredu na 12.8 samo iznad 12.8 to jest 12.9 12.10 12.11 beta mi izbaciva crte po ekranu moram je ugrijati na 60 C preko furmarka da bi te crtice po ekranu koje skacu nestale
nije do toga jer mi je uredu na 12.8 samo iznad 12.8 to jest 12.9 12.10 12.11 beta mi izbaciva crte po ekranu moram je ugrijati na 60 C preko furmarka da bi te crtice po ekranu koje skacu nestale
Powercolor,u tome je problem.
Nikad više od njih grafu kupovat.
ma znam al ono meni se i to bilo desilo pa reko nek viidi i proba
ma znam al ono meni se i to bilo desilo pa reko nek viidi i proba
Te crte najčešće ukazuju na problem sa memorijom grafičke ili lošom voltažom...
Inače je serija 5 imala problema sa memorijskim čipovima, kao i opčetak serije 6... To su i priznali u TSMC-u (proizvođač čipova)...
ovako imam Sapphirovu 7850 1 Gb OC!! zanima me najbolji driveri za nju i kolka bi otprilike tribala but max temperatura u loadu??
ovako imam Sapphirovu 7850 1 Gb OC!! zanima me najbolji driveri za nju i kolka bi otprilike tribala but max temperatura u loadu??
Probaj 12.11 beta, oko 65-70°C.
12.11b
Zavisi o kucistu i prozracnosti, ako je dual fan X model oko 65C.
je dual fan je grafa,ma samo pitan jel mi se bila digla temperatura na 48 dok san igra gta4 na full pa san mislia da je to malo visoko...