AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Evo, ja izvrtio WEI sa 11.10 samo da vidim i vama za info, imam 7,8 (prije je bilo 7,0, valjda mjereno na 11.4)

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi, imam problem, nemogu otvoriti AVECC (CCC po starome jelte), na 11.10 driverima, probao sam čak metnut 11.9 CCC samo driver od 11.10 al ne ide, molim za pomoć :(

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ti se bijeli prozor otvori kad pokrenes CCC? ako da rijesenje kolko sma ja nasao je reinstall winsa {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Instalira samo displey driver bez ccc, preko prijašnjih, sve radi ok, bf3 nema više zelenih bljeskova i rušenja.Dobar,sjedni dovoljan.RECOMENDED {#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji su po vama otprilike najbolji driveri od 11.7 do 11.10 preview 3.

0 0 hvala 0
16 godina

najbolji ovaj 11.10 final,šta će ti neki prijašnji

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Minoza kaže...

Ne bih se složio, nemam SSD, a normalno mi se učitava (obično među prvima). WD Caviar Black (7200RPM/32MB) 500GB.

Mogu te zamoliti za SS ili bar opis grafičkih postavki?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.

Imam zadovoljavajuće komponente, nedavno kupio komp. Radeon 6870 je u pitanju kod novog Battlefielda. Updateo sam drivere na 11.10 i svejedno mi se u početku javlja "flashing startup" :( Pokrenem igru i otvori se prozor koji konstantno flasha, kad alt-tabam vidim da se učitava i u pozadini da se animacija od battlefielda odvija, ali kad se prebacim na taj prozor, krene naglo štekat. Sve ostale igre rade na nativnoj rezoluciji s max detaljima.

Ima tko sličan problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Krkan kaže...

Pozdrav ljudi.

Imam zadovoljavajuće komponente, nedavno kupio komp. Radeon 6870 je u pitanju kod novog Battlefielda. Updateo sam drivere na 11.10 i svejedno mi se u početku javlja "flashing startup" :( Pokrenem igru i otvori se prozor koji konstantno flasha, kad alt-tabam vidim da se učitava i u pozadini da se animacija od battlefielda odvija, ali kad se prebacim na taj prozor, krene naglo štekat. Sve ostale igre rade na nativnoj rezoluciji s max detaljima.

Ima tko sličan problem?

Bas sam neki dan igrao B3 s istom grafickom bez problema.

Jesi probao uninstall driver pa installirati ponovno ?. Ako nisi svakako to napravi, ne pomogne li to probaj sa driver sweeper-om.

http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/

!!! INTEL - FTW !!!
14 godina
neaktivan

Probao sam i to. Nažalost, isti problem se još uvijek javlja. :(

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jel kome Rage u banani s ovim driverima.

meni je sve plavo.

sa preview3 je bilo ok.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni također

15 godina
protjeran

Majstori iz ATI-a su stavili krivi file u paket sa 11.10 (final) driverima tak da Rage uopće ne radi na njima  Ako netko ima 11.10.final, skinite ovo http://fileover.net/53318998/ i prekopirajte u instalacijski folder od igre :)

Meni 11.10 preview 3 rade savršeno i ne mislim ih mjenjati zasada ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Domido kaže...

Majstori iz ATI-a su stavili krivi file u paket sa 11.10 (final) driverima tak da Rage uopće ne radi na njima  Ako netko ima 11.10.final, skinite ovo http://fileover.net/53318998/ i prekopirajte u instalacijski folder od igre :)

Kako znas da su stavili krivi fajl u drivere?

15 godina
protjeran

;)

amd amd
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 21:01 (Domido).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Domido kaže...

Jel ima nešto slično za bf3? Ono, kao da imam neki drugačiji kod drivera koji me zeza :(

13 godina
protjeran

joj uvjek green blicovi sa u bf3 sa ovim novim driverima =(

0 0 hvala 0
17 godina

Moja 5850 i 11.10 official se jako lijepo slažu.

Tu i tamo mi koja tekstura zatitra u BF3, ali toga je bilo i prije...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sorry za offtopic al da rješim pitanje dugog loadinga u BF3, u pitanju je RAM memorija, oni sa više od 4 GB (6 GB pa nadalje) ili sa SSD-om i minimum 4 GB RAM memorije učitavaju brzo, dok ovi sa 4 GB i standard diskovima učitavaju sporo....

Uglavnom ja sam imao problem da mi je bio stopped responding svakih 15 min igre ili opterećenja grafičke, normalno, instalirao sam preko starih (11.9) nakon toga sam izbrisao drivere komplet, i sa driver sweeperom rješio sve gamadi od ATi drivera i nanovo instalirao i sve ko po maslacu! ^^

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Krkan kaže...

Pozdrav ljudi.

Ima tko sličan problem?

Imam 5870,sa 11.9 BF3 mi radi bez greške,sa 11.10 imam problema sa grafikom na nekim mapama (velike crne plohe) i ruši se u win.Vratio na 11.9 i sve radi tip top,najnovije nije najbolje,naći drivere koje najviše odgovaraju vašoj grafičkoj je najbolje.

16 godina
moderator
AbeDomeNuS kaže...

Sorry za offtopic al da rješim pitanje dugog loadinga u BF3, u pitanju je RAM memorija, oni sa više od 4 GB (6 GB pa nadalje) ili sa SSD-om i minimum 4 GB RAM memorije učitavaju brzo, dok ovi sa 4 GB i standard diskovima učitavaju sporo....

Uglavnom ja sam imao problem da mi je bio stopped responding svakih 15 min igre ili opterećenja grafičke, normalno, instalirao sam preko starih (11.9) nakon toga sam izbrisao drivere komplet, i sa driver sweeperom rješio sve gamadi od ATi drivera i nanovo instalirao i sve ko po maslacu! ^^

Ovo za rame i BF nije istina.

Meni je sporo učitavalo s driverima 11.9,i sad kad sam stavio 11.10 odmah mi učita mapu i još moram čekati onih 25s da počne runda.(imam 4gb rama)

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovo za rame i BF nije istina.

Meni je sporo učitavalo s driverima 11.9,i sad kad sam stavio 11.10 odmah mi učita mapu i još moram čekati onih 25s da počne runda.(imam 4gb rama)

Ja imam 11.10 i 4GB DDR3 pa se učitva pun K vremena. Koje postavke za kvalitetu textura koristiš?

16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Ja imam 11.10 i 4GB DDR3 pa se učitva pun K vremena. Koje postavke za kvalitetu textura koristiš?

High.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

High.

I ja isto. Ako je nekome trebala informacija.

14 godina
neaktivan

Meni i dalje nije jasno zašto mi se javlja onaj "flashing startup". Sve sam isprobao, updateo drivere, mjenjao tm znak u folderu i registryju na svim mogućim mjestima i opet ništa :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo probao sam staviti još 4GiB rama i vrijeme loada mape u BF3 se smanjilo za jedno 75%. A kao što sam rekao imam 11.10 tak da mi se čini da nije samo do drivera.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni sporo ucitava wot i prije 3 dana sam imao 20 fpsa i cekao sam druge playere a zadnja 2 dana imam jedva iznad 10 fps-a,a cak sam vratio i na 11.3 drivere {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovi 11.10 final sranhe od driver-a -.-

Testirano na gta 4 :P 11.10 preview 1 = 55-65 fps, 11.10 final = 48-56 fps

Zar je bitno?
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 15:41 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da li netko od vas igra ili je igrao Crysis 2 i da je imao problema?

Npr. igram cca. sat-dva i imam cca 30FPS i onda odjednom padne na 1-2FPS i jedva izadjem iz igre do desktopa???

Restartam komp, ponovo zapocnem igru, sve OK i opet nakon cca. 1 sat FPS padne na 1-2?

Cini mi se da se to pocelo desavat nakon ovih novih drivera (nisam 100% siguran), takodjer sam skupa sa novim driverima skinuo i instalirao one profile od AMD/ATI-a iako nema CF, da li moze biti zbog toga?

Evo ako je netko imao slicnih problema ili ako netko mozda ima neki prijedlog kako da se to rijesi neka se javi.

Tnx {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
djigibao kaže...

Da li netko od vas igra ili je igrao Crysis 2 i da je imao problema?

Npr. igram cca. sat-dva i imam cca 30FPS i onda odjednom padne na 1-2FPS i jedva izadjem iz igre do desktopa???

Restartam komp, ponovo zapocnem igru, sve OK i opet nakon cca. 1 sat FPS padne na 1-2?

Cini mi se da se to pocelo desavat nakon ovih novih drivera (nisam 100% siguran), takodjer sam skupa sa novim driverima skinuo i instalirao one profile od AMD/ATI-a iako nema CF, da li moze biti zbog toga?

Evo ako je netko imao slicnih problema ili ako netko mozda ima neki prijedlog kako da se to rijesi neka se javi.

Tnx {#}

Makni drivere za CF kad ti nisu potrebni.Ako i dalje bude problema uradi reinstalaciju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice